מיצי הלוויתן
New member
שלום לכולם.. !!
שלום לכולם שמי אור. לאחרונה העליתי מס' שאלות בנושא תחומי לימוד אותן אני מעלה גם כאן בפורום סטודנטים בתפוז אך קיבלתי מענה מועט.. אני מקווה שכאן אזכה לתשובות קצת יותר ארוכות (מתפשר על לא ענייניות
אז ככה: נרשמתי לאוקטובר הקרוב ל-2 מוסדות לימוד. הראשון אני מעלה רק בגדר שתבינו את האוריינטציה הכללית שלי ללימודים. 1. תעשייה וניהול בטכניון 2. כלכלה-משפטים בחיפה, ועל הדרך גם נרשמתי לפסיכולוגיה. טוב אז לאחרונה אני נוטה לרדת מהטכניון ויותר מתעניין במשמעויות של ללמוד את הדו-חוגיים בחיפה. אחד הדברים שהכי מדאיגים אותי בתארים האלה שבניגוד לטכניון שמאוד מסודר ונותן מערכת ממולצת שהיא כמעט מובנת מאליו- שמעתי ממס' אנשים שסביר שהדו חוגיים הם א' גם עמוסים יותר מבחינת היקף שעות מתואר בהנדסת תעשייה וניהול וגם בצורך לגלות גמישות לזגזג בין שעות מע' שמתנגשות. אני אשמח לקבל כאן דעות על שילוב המקצועות כשהקבוע הוא כלכלה (שאני סגור שאני רוצה ללמוד) והמשתנה זה פסיכולוגיה ומשפטים. אם אפשר לתקוף את זה מכל הזוויות במיוחד לאור מה שכתבתי על העומס והתנגשות שעות במערכת. אני אוסיף שאחד הדברים שבכלל גורמים לי לשקול להוריד את תחום המשפטים מהפרק זה העובדה שהפרקטיקה פשוט מבהילה (התמחות = טירונות שניה ובאופן כללי התחום דיי מוצף) וזאת למרות שהבנתי שדו חוגי בכלכלה ומשפטים זה "מאוד חזק" בשוק. תודה מראש
שלום לכולם שמי אור. לאחרונה העליתי מס' שאלות בנושא תחומי לימוד אותן אני מעלה גם כאן בפורום סטודנטים בתפוז אך קיבלתי מענה מועט.. אני מקווה שכאן אזכה לתשובות קצת יותר ארוכות (מתפשר על לא ענייניות