שלום לכולם....

צוצ pi

New member
הרביעית שלי, סנובים!../images/Emo4.gif

טוב אני יודעת שאף אחד בטח לא טורח להסתכל ואם מסכלים אף אחד לא טורח להגיב אז אני חדשה זה לא אומר שכולם צריכים להתעלם זה קצת לא נחמד ונותן רושם ראשוני די בינוני ודווקא שנכנסתי פעם ראשונה ממש אהבתי את הפורום אז בבקשה תתיחסו לכולם גם לחדשים ואל תגרמולהתחנן לתגובות אתם כל הזמן אומרים שאתם שונאים שפותחים הודעה חדשה אבל אולי זו הדרך היחידה שיגיבו לך אז בבקשה הנה הדולי הרביעית שלי עם בנדנה, תגיבו בבקשה ואם מישהו רואה את זה אז שיעלה למעלה או ירד לא יודעת איפה זה יש דוליז חייתיות שרשור יפה תציצו ואולי תעשו גם העיקר תגיבו! תודדדדדדדדדדדההההההההה!

אויש סתמי...../images/Emo4.gif

א. זה לא קשור לחדשה או לא. ב.לא תמיד מגיבים. תשלימי עם זה. ג.עכשיו אני לא מגיבה על פרנציפ.

motib4

New member
אמממ...

רצית תגובה? קבלי. אני לא אוהב את הבגד, ההצללה בציצי טובה, השיער ריבועי מדי ויש לו צורה מוזרה כזו... את הבנדנה לא אהבתי... וגם את הנעליים לא. לא משהו.

motib4

New member
וההודעה שלך עצבנה אותי מאוד.

עוד אחת כזו ואת לא מקבלת ממני תגובה בחיים.

ChocolateGirl

New member
ההצללה בציצי בכלל לא טובה../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

זה יצע קצת כמו גליל... הנה חבילת ציצים שנעשתה ע"י הרמיוניDANGER שתוכל לעזור לך...

Tinke®Bell

New member
הודעה חשובה לכל הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

תקשיבו,כבר הרבה זמן רציתי להגיד לכן את זה. אני חושבת שכל הבנות כאן,וגם הבנים,חבורת סנובים שחצנים. אני אף פעם לא מקבלת תגובות. חשבתם פעם למה אמא שלכם חוזרת מהעבודה רק לפנות בוקר? וידעתם שאבא שלכם הגיש בשבוע שעבר תלונה על מכונית חונה שכביכול התנגשה בו בזמן שעמדה במקום? וידעתם שכולכם סנובים שחצנים ומפגרים?! ועכשיו אני לא שואלת אף אחד,כ-ו-ל-ם כאן בלי יוצא מן הכלל מגיבים לי על הדולי היפה,המהממת,המושלמת והכוסית שלי,שהייתי צריכה לפתוח רק בשבילה הודעה חדשה אבל בגלל שאני פשוט נשמה טובה אז לא עשיתי את זה. אני צריכה כל הזמן לפתוח הודעות חדשות כדי שתשימו לב אליי! ואז כשאני פותחת הודעות חדשות אתם צועקים עליי לשרשר!! אז אתם יודעים מה?! נמאס לי!!!!! אז תתייחסו לכולם,גם לחדשים!! שונאת אותכם בני ***** אבל תגיבו לי על הדולי,כן?

שמוצה

New member
TinkarBell!

אני עניתי לך על הדוליז! (האנימה, כיאילו דה!) למה את מתפרצת על כולם??? שימי את הדולי- אני אגיב! אבל אם את לא שמה איך אני יכולה?

hoola hoop girl

New member
טינקרבל את קורעת אותי!!!!!! דרך אגב

למי שלא הבין היא דיברה בציניות!@!@!@!@!@!@!@!!!

Tinke®Bell

New member
Tin*c*arBell!

אחותי,איפה ה
שלי?

Mooa-Numi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חמש דקות ככה קוראת את ההודעה לא מבינה מה את רוצה מהחיים שלי עד שנאי קולטת
תראו איזה מנהלת בחרתם לעצמכם הא?

Tinke®Bell

New member
../images/Emo3.gif

ותפוז בחרו לנו אותך.. אבל אני לא מתלוננת
(וחסר למי שכן
)

שמוצה

New member
אופס../images/Emo9.gif

חשבתי באמת.... (חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי...)

ChocolateGirl

New member
../images/Emo45.gif את צודקת...

אני אוהבת לעשות מבטא של סנובית אבל אני לא חשבת שאני ממש כזאת... אם הייתי אז אני מאווווווווווד מצטערת ומעכשיו אני יגיב המון, ואגיד הצעות לשיפור...

למעלה