שלום לכולם....

איך את מעיזה להגיד שהיא יצאה רע??

הדולי הזאת היא השאיפה הכי גדולה של כל מייצרת דולי מתחילה!!!!!!!!! אבל החצאית... עשית את כולה לבדך, או שהדוגמאות של הפרחים היו מוכנים? כי החצאית פשוט מהממת.

Black Cat15

New member
ענת ../images/Emo4.gif

תהיי לי בריאה את והדוליז הרעות|סדגש שלך!! היא פשוט ... מ-ה-מ-מ-ת! מיותר לציין את זה, נכון? ולדעתי השיער והחצאית יצאו ממממטטטטררררריייייפפפפפפפפייייייםםםםםםם!!
עודף כישרון שכמותך... אולי תתני לי קצת?

flyinGirl

New member
עמת י´סתומה......./images/Emo4.gif

את צוחקתתתתתתת???? היא מדהימה
בלאאאאאאאט
את מוכשרת................................*מקנאה* אה ענת... אפשר תמסנג´ר שלךךךךךך

motib4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gifניצול לדולי חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

קרטונית חדשה שהכנתי. הדולי השמינית בחיים שלי. ואני חושב שהיא יצאה לי די טוב... אני מחכה לתגובות, טובות ורעות.

Tinke®Bell

New member
ודוליז חדשות שלי.. זוג מנגה ../images/Emo13.gif

מכוער
אני שונאת את איך שהבן יצא!

motib4

New member
את הבחורה אהבתי.

את הבחור לא ממש. במיוחד הכובע שלו הרס. והנה תיקוניישן לקודמת...

מוטי וטינק ../images/Emo124.gif ו-כ-ו-ל-םםםםםםםם

מוטי-השיער הראשון לא טוב, השני גושי. הקפלים טובים!!
טינק-שווה ביותר! אבל תשתדלי לשנות את הכובע ולשים אותו על הראש שלו... יש לי טיוטוריאל נעליים שנועה שלחה לי (ושיפצתי אותו קצת), ולא נראה לי שהוא ממש טוב...שיפוצים או טיוטוריאלז משלכם ייתקבלו בברכה.
רציתי לבקש גם מסיגל לעשות טיוטוריאל משבצות, אם אפשר
!! תודה מראש -ענת-

motib4

New member
יש!!! סופסוף קפלים טובים!!!

טנקיו טנקיו טנקיו. לך, ולטינק.

שמוצה

New member
חמודה!

אני נורא אוהבת קרטוניות (ככה קוראים להם?) אבל אין לי אף בייס שלהם.... הנה חדשה שעשיתי ולא הגיבו לי עליה ממש----->

your-destiny...

New member
יפה!

רק שני דברי: לבן אין שיער מתחת לכובע (זה אמור להיות ככה?), והכובע קצת גבוה מדי. והבן מלא נקודות. אמממ...זהו! בסך הכל יצא לך ממש יפה!

שמוצה

New member
ואו!

הם יצאו מדהימים!!!!!! (את הבן פחות אהבתי) הם כאלה חמודים!!!!!!! אפשר ת´ה בייס??????? ואם יש לך עוד בנים של מנגה את יכולה לשים?????

למעלה