שלום לכולם

Nur Mich

New member
שלום לכולם

איזה משפט פתיחה נדוש פה
בא לי לעבור לאירופה איפה הכי שווה לגור ? מקום בלי אנטישמיות ומקום שאפשר להרויח מלא כסף וגם שיהיה יפה כי אני אוהב נוף תודה

nir2422

New member
קשה להמליץ על מקום אחד

יש כל כך הרבה מקומות מגניבים באירופה. תעשה סיבוב ביבשת, תהיה בררן, לא בכל מדינה שמתחננים לך שתגיע ישר תתיישב. בסוף אחרי שתראה איזה עשר מדינות תחליט מי הכי סבבה לך, ושם תנחת ותעשה את הבוחטה

אספרסו2

New member
../images/Emo6.gif

רק שייזהר לא להפגין את עושרו ובכך לעורר ואף ללבות את האנטישמיות המקומית.

יש לי אחלה רעיון בשבילך...

ידידי היקר ..מכיוון שאני ממש לא רוצה להעליב אני ינסח את זה בעדינות... הרמה של השאלה שלך תואמת השקפת עולם של ילד בכיתה ח'..(כל אירופה אנטישמים....ולכולם באירופה יש כסף...וכ"ו) לכן אני ישיב לך באותו גובה... לא מזמן נתקלתי בבחורה תימניה (אל תדאג היא לא שחורה...אפילו יש לה עיניים כחולות) שאוטוטו מקבלת דרכון בריטי (יש איזה קומבינה עם העיניים שלה שמזכות אותה בדרכון הנכסף) צור איתה קשר ....תשלח לה איזה מסר.....תשבו על איזה ג'חנון ....תן להורים שלה שי צנוע גמל או כבש וכמה אוהלים... (למרות שבמקרה שלה הערך הריאלי מסתכם בכלב חברוני אחד) תהפכו לזוג מאושר....והופ יש לך אזרחות בריטית....תעבור לאנגליה.... מרוויחים שם המוווווון כסף...לא תהיה אנטישמיות כי אשתך (בשאיפה שתעמוד בתשלום הנדוניה) בהירה עם עיניים כחולות והיא והילדים יהיו בדיוק כמו המקומיים... וכמובן הנוף....עוצר נשימה... ועכשיו ברצינות....אם היה כל כך קל לעבור לאירופה ...היו בפורום הזה 7-8 הודעות לא יותר.... וכמו שאני נוהג לומר ...גש לבלוק באסטר הקרוב למקום מגורייך...ותחזיר את מהסרט שאת חי בו אף אחד באירופה לא מחכה רק לך כדי לתת לו אזרחות והרבה כסף...ובית עם נוף מהמם... אבל ...ישנם כמה דרכים לעשות מעבר לאירופה ...ואפילו למקומות יפים עם נוף ..ולכן עשה קצת שעורי בית ... ותקרא את הפורום הזה כמה עשרות דפים אחורה תבין מה קורה ומי נגד מי... תבין קצת ...לא חייב להבין הכל ...תסיים לקרוא ...תקרא עוד פעם ואם יש משהו לא ברור מומחי הפורום עומדים לרשותך ...בכל בעיה\שאלה המציקה לך תן חיוך ...הכל לטובה.....

Nur Mich

New member
תראה המצב הוא כזה

אין לי עינים ירוקות ולא צהובות, ניסיתי לצבוע אותם (את העינים) פעם אבל זה כאב לי בשורשי העניים המקורזלים שלי
ולא זה המקרה אצלי כשאתה נולד במדינה מסוימת אין לך בררה אלא לחיות בה בדרך הכי טובה שרק אפשר, אבל שאתה בוחר להגר למדינה אחרת אתה מנסה לבחור את המדינה הכי טובה בעבורך. ולכן אני צריך את עזרתכם כי אין חכם כבעל ניסיון לא שאלתי עדיין איך מתבצע המעבר כי זה עוד לא רלוונטי אנא עזרו לי להחליט לאיזה מדינה כדאי לבחור הפרמטר הכי חשוב עבורי באיזה מדינה יש הכי פחות אנטישמיות ובדיחה (עצובה) בן חיפושית זבל יום אחד מוציא את הראש מהחרא ונידהם מהעולם למעלה אמא הוא אומר מה זה הדבר היפה הכחול הזה למעלה? אלו השמים היא עונה אמא ומה זה הדבר המדהים הזה האדום וירוק זה פרח בני עונה האם ומה זה מרחף ציבעוני ויפיפה שם בשמיים זה פרפר עונה האם אם העולם כל כך יפה שם בחוץ אז למה אנחנו שקועים בחרא כל היום? כי זאת המולדת שלנו, בני עונה האם

forglemmigej

New member
בהמשך לבדיחה, סיפור עם דני

לציפור אחת היה קר מאד בחורף, היא חיפשה מקום להשמר מהקור ומצאה ערימת זבל נכנסה לתוכה והיה לה חם וטוב , מרוב התרגשות היא עלתה על ראש הערימה וצייצה בשמחה חתול שעבר במקרה טרף אותה. מסקנה - - - - כשחם לך ואתה בתוך החרא עמוק תשאר שם.

Nur Mich

New member
אני הייתי מסיק מסקנות אחרות ברשותך

1) לא כל מי שמחרבן עליך רוצה להרע לך 2) לא כל משמוציא אותך מהחרא רוצה לטובתך 3) והכי חשובה אם אתה עמוק בחרא אל תזמר

אם כ"כ מדאיג אותך אנטישמיות....

תישאר בארץ...כל אחד וסדר העדיפויות שלו.... למה אתה חושב שמישהו פה יכול להחליט מה טוב לך?מה אתה אוהב?מה חשוב לך? כל מקום והבעיות שלו ...כל מקום והיתרונות שלו... לדעתי מה שאתה צריך...זה לעשות איזה טיול די רציני ....לפחות 10 מדינות באירופה כל מדינה כמה שבועות....ולחשוב לא כתייר שבא לשבועיים אלא כתושב שחי במקום תנסה להעריך איך זה לחיות במדינה שאתה מבקר בה ...אני חושב שתחזור הרבה יותר חכם... אם אתה שואל לגבי שבדיה אז הכי..... כיף בעולם לחיות בשבדיה ..הכללללל חינם....הכללל טוב....ויש גם פוווווול בלונדיניות חוץ מזה שלעולם אתה לא תזכה להכיר את השכנים שלך ... וגם אם תנסע 427 פעם כל בוקר באותו אוטובוס ...אם הבן אדם שמולך לא שיכור ..אז אין לך מצב שיתחילו לדבר איתך... וכדי להזמין חברים אלייך הבייתה צריך שבועיים מראש...להזמין חופשהמסוכנות נסיעות צריך שנה וחצי מראש ...ואין גרעינים שחורים....אין נס קפה עלית...ואין בורקס....ושקיות בסופר עולות כסף..והשמש דופקת נפקדות רוב השנה.... בקיצור כל אחד והעדפותיו....תעשה טיול ...תבין יותר לגבי כל מדינה ..לגבי שבדיה...אני ישמח לענות על שאלות יותר ממוקדות... לגבי מדינה..הכי פחות אנטישמיות זה אומנם לא שאלה ממוקדת...אך אני יחרוג ממנהגי ויענה לך שבשבדיה ישנה אנטישמיות כמו בכל מקום אחר בעולם .... אבל לא ברמה שאתה לא יכול לחיות פה כיהודי....גם תלוי איפה אתה גר...לא נעים לפעמים להציג עצמך כישראלי (למען האמת יהודי זה פחות בעיה ) אבל על פי רוב זה מצב נסבל..ו99% מהשבדים בכלל לא יגידו לך בפנים מה הם חושבים עלייך שזה מצד אחד טוב...מצד שני לא כ"כ... רק בהצלחה אח שלי....

eyshap

New member
אכן תשובה אדירה...

אבל אם נהיה רציניים לרגע, הנושא שהעלית הוא לא באמת הגיוני. בוא נלך על שיטת האלימינציה. יש לך אזרחות אירופאית? כן או לא? אם כן, אז אירופה פתוחה בפניך במידה ויש לך מספיק כסף ומספיק רצון להשתלב במקום חדש (ללמוד שפה וכדומה). אם לא, אז אתה צריך לבדוק מי בדיוק יהיה מוכן לקבל אותך ואיך (האם אתה אקדמאי, האם יש לך מקצוע נדרש, האם אתה מסוגל לעמוד בתנאי התוכנית המאורגנת שלהם להגירה), כך שאתה לא באמת יכול להיות בררן, אם ממש חשוב לך "לעזוב את החרא". ולגבי אנטישמיות, תשכח את הסרטים שראית ביום השואה. גם אם יש אנטישמיות היא דבר מינורי, ובעיקר מופנה כלפי ישראל ולא כלפי יהודים. אני מודה שיש רחובות בלונדון שבהם אני אעדיף לדבר אנגלית (כמו רחוב אדג'וור) אבל גם אם אני אדבר עברית לא באמת יקרה שום דבר. ולסיכום רק שתדע שהמשבר הכלכלי בישראל הוא בערך רבע ממה שמתרחש ברוב חלקי היבשת הזאת. האבטלה פה מטורפת, עסקים נסגרים על ימין ועל שמאל, ובמהלך החצי השנה האחרונה חצי מהחברים הישראלים שלנו בלונדון עזבו, רובם חזרה "אל החרא". אז נכון שאין לך פרספקטיבה כי אתה עוד לא חיית במקום אחר, אבל הנה לך פרספקטיבה ממי שחי רוב חייו בישראל, ועכשיו חי כמה שנים באנגליה.

Nur Mich

New member
תודה אבל

אני לא מודאג מאזרחוית אירופאית ולא מאבטלה עם שניהם אני אסתדר ברגע שאדע לאן אני עובר וכן אני רוצה לשפר את איכות חיי לא רוצה רחובות מלאים בערבים (קרי אנגליה וצרפת) לא רוצה פחד ולא חשש אני רוצה לצעוק בעיברית אם בא לי וברור שלצחוק בעיברית גם ברחובות רוצה להשתדרג אבל אם כמה שפחות ויתורים

nir2422

New member
צחוקים...

אתה תסתדר עם אזרחויות כשתדע לאן אתה עובר. אחד המשפטים החזקים ששמעתי לאחרונה

אספרסו2

New member
שמע

אם אתה רוצה שיענו לך ברצינות,זרוק כמה נתונים-יש או אין לימודים אקדמאיים,מקצוע,שפות,אזרחות.

nir2422

New member
אתה זוכר את הכתובת של הכספומט פספורטים באלנבי

ככה איך שהוא בוחר מדינה הוא ישר מוציא את הפספורט המתאים בלי לבזבז זמן

Nur Mich

New member
תודה אח שלי

ברור שזה עיניין אישי לגמרי איפה עדיף ודוגרי לא בא לי לבזבז שנה ולעבור בכל אירופה וזה גם לא פרקטי (לכן אני שואל בעלי ניסיון) אני חושב יותר בכיוון שוויץ אוסטריה הולנד דנמרק וארצות סקנדינביה מותר לשאול אותך שאלה אישית? כמה זמן אתה חי שם וכמה חברים מקומיים שהם לא זרים יש לך ? תודה לך vielen Dank

אח שלי גיבור.תנסה להקשיב זה רק בשבילך\לטובתך

1.אזרחות ...יש? איזה יש? רקע אירופאי כלשהו?? 2.מקצוע...יש? איזה? 3.גיל?? מצב משפחתי? 4. השכלה??? 5.תוכניות לעתיד (מה אתה מחפש בחיים) תשובות לשאלות אלה יבטיחו : לך דיון עינייני ורציני ...ולנו דיון ללא הערות והארות שאותנו מצחיקות ואותך קצת פחות

Nur Mich

New member
תושבות זה רק כנגד יצר סקרנות

אבל מצד שני לתת אותם זה היה פייר כי אני מבקש תשובות ממכם 1) כן, ולומד גרמנית 2) מהנדס מחשבים כיום ראש צוות פיטוח 3) 33 נשוי 4) תואר ראשון טכניון 5) להתחיל מבראשית במקום טוב יותר יש אישור לתשובות ??

לך על גרמניה..ואם מנטלית קשה מידי אז דנמרק .

זה בכל אופן מה שאני הייתי עושה במקומך... אם כל כך רע לך בארץ....תנסה גרמניה מה יש לך להפסיד??? מקסימום תשוב לארץ הקודש.....

למעלה