שלום לכולם

נכון שאין ערבים ברחובות

היית בגרמניה בחורף? עדיף לכולם להיות בבית, במוזיאון, בקניון, באיזשהו בניין, או מקסימום לשבת ברכבת התחתית.

een ogenblik

New member
אין מקום כזה - הכי שווה לגור

- לכל אחד יש שיקולים אחרים, ונטייות לב אחרות, וזה משפיע על בחירת המקום המועדף. - גם אנטישמיות כלל מדינתית אינה צריכה להיות שיקול. אף מדינה אירופאית אינה מנהלת מדיניות פנים אנטישמית, ולכן האנטישמיות כן/לא תלויה בגורמים מקומיים לחלוטין, כמו שכונה, שכנים, עמיתים לעבודה. - כמו בסעיף האנטישמיות, גם סעיף הרווחים תלוי במצב הפרטני של האדם, ולאו דווקא במדינה. - סעיף הנוף הוא בהתאם לסעיף הראשון שפתח את הודעתי - יש מי שרואה בים חזות כל היופי, יש מי שרואה בנוף הררי, יש מי שרואה במישור את שיא היופי, ויש את מי שמתנדנד בין שילובים ודעות. בכל מקרה, בערים רבות לא רואים נוף טבעי, כך שצריך להביא בחשבון גם נטיית לב אחר נוף עירוני. כשתחליט מה אתה רוצה, תחזור עם שאלות ממוקדות, ואולי ימצא מי שידע תשובות ויוכל לעזור. בינתיים אתה צריך לברר בינך לבין עצמך מה האפשרויות הריאליות שלך, ומה מביניהן מעניין אותך יותר. מה שטוב עבורינו אינו רלוונטי להחלטה שעליך להחליט.

Black President

New member
כל המגיבים חבורה של פצועים ואפסים

בעולם האמיתי אתם צ'וק שחור מלא בחרא. בפורום הזה אתם כאילו "בעלי הדיעה" - על אף שהתשובות שלכם שוות כמו הפלוץ של התינוק שיוולד לי תיכף... לכולם אתם עונים באופן מתנשא, זבלות.

איזה רכבת הרים פגעה באמא שלך שהייתה בהריון?

או יותר נכון איזה אחות בחדר לידה הפילה אותך על הראש?? תגיד לי יחתיכת גועל נפש...מי הכריח את דודה שלך להיכנס לפורום הזה??? לא מתאים לך ???אל תקרא!!!!תעבור לפורום "אנשים עם בעיות אישיות אנטי סוציאליות..." תתפלא שיש הרבה אנשים שמקבלים פה תשובות....אבל לרמה שלך כנראה שלא הגענו..אולי עוד כמה שנים יאללה שחרר אותנו...חפש מישהו אחר שיתן לך תשומת לב...

Black President

New member
הרכבת שפגעה בראש כדורגל שלך...

מי שמדבר על תשומת לב - אתה נמצא בפורום הזה מהסיבה שרק פה נותנים לך במה - בלית ברירה. הרי אם אתה באמת בשוודיה מוצף בבלונדות - איך אתה מסביר את העובדה שאתה כל היום תקוע בפורום הזה? (אתה וחבריך המשועממים חסרי הביטחון העצמי - שבכדי להעלות לעצמכם קצת את הביטחון צוחקים על כל אחד ששואל פה שאלה). למה אתה בשוודיה וכל כך קשה לך להתנתק מהישראלים או מישראל? עוד לא השתלבת אצל האירופאים? ברור. הרי גם פה קשה לך להשתלב. הרי אתה אליטה. יותר נכון - עלית לי על העצבים!!!! ואתה בעצמך אמרת (על עצמך) - אף אחד לא רוצה אותך שם... תמשיך למכור תמונות שמן או מוצרי ים המלח (עובדים 12 שעות - אז איך זה שאתה כל היום בפורום?). אני תוהה. עוף לי מהעיניים חטייאר! ששון - אני אפורר אותך....

ואיפה היה אדוני בזמן שזרקו עליי ג'חנון..?!?!?

היה קשה להתמודד ...קרב מאוד קשה אבל עמדתי בזה בגבורה ....אחרי הכול היא לא הייתה סתם תמניה שחורה ... היא הייתה בהירת עור ועוד מעדן ...הם הר
בה יותר מסוכנים

קצת באיחור ..אבל בסוף הבנת../images/Emo6.gif

לעולם אל תשכח ....הפטנט הוא מתימן..... תימנים...אלוהים נתן להם קול....לקח להם הכככככללללללללללל

באה לי המחשבה ...אם בנשיאים שחורים עסקינן

נשיא שחור המציאות הוכיחה שזה זה אפשרי....האם יש סיכוי שהיה נשיא תימני??!!??!!??!!

Nur Mich

New member
שאלה חשובה מאוד

אם אני בריטי עם עינים שחורות וצובע את השיער לשחור ומורח בוץ על הפנים אני יכול לקבל אזרחות תימנית? חשוב לציין שאני מנצ'סטר ויש אצלינו המון תינוקות חטופים של תימנים תודה לכל הפונים

אספרסו2

New member
אין ספק שאתה גר

במקום שמתאים לך ואתה בהחלט דוגמא לכך שאבולוציה יכולה גם ללכת אחורה.הקשר שלך עם אירופה ואלה שעונים כאן אפשרי רק וירטואלית ואני מבין את התיסכול שאותו אתה מפגין בצורה אופינית לבני מינך ואכן עוד לא נמצא מזור לרגשי נחיתות כאלה.

או במילים אחרות...

לא מתאים לך שאנשים עוזרים לאנשים???? לא מתאים לך שיש אנשים ...שאוהבים את הפורום הזה??? אז אל תיכנס לפורום הזה....אף אחד לא מכריח אותך... בוא אני יספר לך סוד..אין אגרה...הפורום .זה לא רשות השידור ...אתה לא משלם על זה ... אז אם לא מתאים לך... תן גז ......ותעבור מפה

למעלה