שלום לכולם

the new L

New member
???

היא כתבה במפורש שהיא רוצה לשחק ב Sims 2 במחשב הזה. זה בכלל ירוץ על Mac? ועוד שאלה - אילו יתרונות יש ל Mac על לינוקס?

xslf

New member
סימס 2 קיים למק

הנה כאן: |http://www.aspyr.com/games.php/mac/10880/| יתרונות של מק על לינוקס? מקינטוש עדיין פשוטה יותר לשימוש למשתמשים לא מומחים. האינטגרציה בין יישומים טובה יותר, ויותר פשוט לעבוד עם התקנים חיצוניים (מצלמות, נגנים, וכו'). שתיהן מערכות טובות, ויוצא לי לעבוד עם שתיהן, אבל לכל אחת יש פוקוס מעט שונה.

Ixion

New member
איפה קונים משחקים למק בישראל?

ולמה שהיא תצטרך לקנות את המשחק מחדש?

salam9

New member
טוב חבר'ה היה נחמד להתווכח

ואפשר עד מחרתיים. לא ענינו לבחורה. אז ראשית, אין דבר כזה קרינה ממחשבים. אמא שלך היא מהנשים ההיסטריות האלה שכל דבר לא מסוכן ובריא. אני לא בא להיות פסיכולוג אבל זו כבר מחשבה לא בריאה. שנית, למעט שימושים לא הגדרת תקציב. נשמח לתת לך על כל מקרה כמה הצעות לשימושים שלך בתקציב הנכון. יום נהדר

אני מקווה שלא אחרתי את המועד ../images/Emo13.gif

תראו, מאק הוא מחשב נפלא יפה , עם מע' הפעלה טובה מאוד (יש יגידו אפילו מצויינת). נכון שלכל התוכנות שרצות על PC ישנם תחליפים טובים למאק (חלקם אפילו בחינם). יחד עם זאת, הבעיה בארץ זה שהשפה שלנו היא עברית. עם כל הכבוד למאמצים שעושים האנשים הטובים (והם באמת אנשים טובים והם באמת מתאמצים), עדיין הפיתרון הטוב ביותר למשתמש העיברי מצוי בבית הגדול ברדמונד. יצא לי להשתמש באופן אופיס גם בגירסה 1.1 וגם בגירסה 2 (היתה תקופה שזו הייתה חבילת התוכנות שלי) הבעיה היא לא בשימוש בתוכנה (מעט שונה ממיקרוסופט אופיס) שאותה ניתן ללמוד די בקלות (לדעתי לא יותר מסובר ממיקרוסופט אופיס) אלא בתאימות (גם עם שופרה) לחבילת התוכנות הנפוצות (MS OFFICE). אני מעריך שבשימוש באנגלית המצב טוב יותר. מלבד קבצי מלל פשוטים (וורד או מקבילו כתבן) תמיד הייתה לי בעיה בהעברת הקבצים למשתמשי מיקרוסופט אופיס, ולהיפך בקבלת קבצים לאופן אופיס. לדעתי הציג זאת נכונה אחד מהמנהלים הבכירים (אם אינני טועה המנכ"ל) של טק אופן סיסטמס (החברה שמגיירת את אופן אופיס),וכך אמר, אם רוב העבודה אינה דורשת שיתוף בין משתמשי אופן אופיס למיקרוסופט אופיס בחר באופן אופיס. אך אם כל היום מועברים קבצים בין משתמשים שונים עדיין כדאי לבחור במיקרוסופט אופיס. אם נושא הדגל טוען כך הרי שיש דברים בגו.

בוודאי שיש קרינה

בדיוק כמו שיש קרינה מהטלוויזיה,וידאו,דיוידי,מכונת כביסה,מקרר...וכו'... קרינה רגילה של מכשיר חשמלי. לא מזיקה ולא עניינים.

The Did

New member
תודה ו...

בקשר לתקציב.. זה עדיין בדיונים.. אנחנו לא כל כך מתמצאים במחירים של מחשבים ניידים.. קודם נראה מה יש בשוק ואחר כך נחליט מה המקסימום.. תודה רבה

pearlon

New member
אולי נזכרתי קצת בסוף אבל...

אין ספק שהמק זה מחשב נהדר... במיוחד החדשים עם מעבדי אינטל שיש להם את ה- BOOT CAMP, אבל בואו נהיה כנים בשוק הישראלי מה ששולט זה ה-PC עם מערכת הפעלה windows ובטח שהאופיס. בישראל עדיף PC כדי שהמשתמש הביתי לא יצטרך "לבזבז" זמן למצוא תוכנות בעיברית למק. בכל בתי הספר והאקדמיות משתמשים ב-PC מה שמחייב את המשתמש להיות בסטנרדט מסויים. לגבי ה-windows יש לי כבר כמה שנים windows (מקורי כמובן) ולא חוויתי אף נפילה אחת והמחשב עובד אצלי מאד קשה. (אבל ת'כלס הייתי מת לאיזה powerbook סקסי כזה, אבל לא בישראל)

למעלה