אני מקווה שלא אחרתי את המועד ../images/Emo13.gif
תראו, מאק הוא מחשב נפלא יפה , עם מע' הפעלה טובה מאוד (יש יגידו אפילו מצויינת). נכון שלכל התוכנות שרצות על PC ישנם תחליפים טובים למאק (חלקם אפילו בחינם). יחד עם זאת, הבעיה בארץ זה שהשפה שלנו היא עברית. עם כל הכבוד למאמצים שעושים האנשים הטובים (והם באמת אנשים טובים והם באמת מתאמצים), עדיין הפיתרון הטוב ביותר למשתמש העיברי מצוי בבית הגדול ברדמונד. יצא לי להשתמש באופן אופיס גם בגירסה 1.1 וגם בגירסה 2 (היתה תקופה שזו הייתה חבילת התוכנות שלי) הבעיה היא לא בשימוש בתוכנה (מעט שונה ממיקרוסופט אופיס) שאותה ניתן ללמוד די בקלות (לדעתי לא יותר מסובר ממיקרוסופט אופיס) אלא בתאימות (גם עם שופרה) לחבילת התוכנות הנפוצות (MS OFFICE). אני מעריך שבשימוש באנגלית המצב טוב יותר. מלבד קבצי מלל פשוטים (וורד או מקבילו כתבן) תמיד הייתה לי בעיה בהעברת הקבצים למשתמשי מיקרוסופט אופיס, ולהיפך בקבלת קבצים לאופן אופיס. לדעתי הציג זאת נכונה אחד מהמנהלים הבכירים (אם אינני טועה המנכ"ל) של טק אופן סיסטמס (החברה שמגיירת את אופן אופיס),וכך אמר, אם רוב העבודה אינה דורשת שיתוף בין משתמשי אופן אופיס למיקרוסופט אופיס בחר באופן אופיס. אך אם כל היום מועברים קבצים בין משתמשים שונים עדיין כדאי לבחור במיקרוסופט אופיס. אם נושא הדגל טוען כך הרי שיש דברים בגו.