../images/Emo124.gifשימו לב../images/Emo70.gif
זה באמת נחמד לעשות תחרותלהקות, אבל נדמה לי שהרעיון קצת חוזר על עצמו ואף פעם אנשים לא יסכימו על הלהקה הטובה ביותר. אני מוצא את עצמי כרגע במצב שאין לי מה להוסיף לרשימה שאמרתם כי באמת הזכרתם את כולם ומה כבר יעזור אם אני אזכיר כמה שמות גדולים שאני אוהב אבל לא בדיוק שייכים לפורום, או יותר נכון, עדיין לא... אני מדבר על להקות קצת יותר "חדשות", שפשוט עוד לא עמדו במבחן הזמן להפוך לאגדות רוק. מישהו הזכיר כאן את הסמיתס למשל, אני בספק גדול אם הם ייכנסו פה לתחרות או ישרדו את השלב הראשון.
מה שאני מציע זה, מעבר לביצוע התחרות הנ"ל, אולי נערוך איזה שהוא סקר כולל בין החברים ובו אנשים יעלו בהודעות איזה להקות, זמרים או זמרות לדעתם ראויים כבר להיכנס לפנתיאון שלנו, להיכל התהילה הזה של אגדות. כאן יהיה מקום ללהקות וזמרים שפעלו בשנות ה-70 וה-80 ואפילו בשנות ה-90, ונראה כי הגיעו כבר למעמד של להקות/זמרי על. בין המועמדים אוכל להזכיר (ללא סדר או סגנון מוגדר) את הסמיתס, יו-2, אר.אי.אם, ניק קייב, רד הוט צ'ילי פפרס, רדיוהד, סוניק יות', פרל ג'אם, פיטר גבריאל, מרקיורי רב כמובן יש עוד כמה, אני ציינתי שמות שלדעתי ראויים לכבוד.