שלום לכולם

giloni

New member
אקסל, אתה יודע

האלבומיה שלי מסודרת בקובץ מתעדכן, וזה פשוט העתק והדבק. כמובן שעשיתי דילול רציני, ואלה שהוצאתי מהרשימה - בכאב גדול הוצאתי, אבל אולי פעם נעשה כאן טורניר של להקות דחויות ולא מוכרות. או -אז-סוף סוף כל אחד יוכל באמת להוציא מהארון את השדים שלו - ויש לי מאלה בלי סוף. ביי יקי נ.ב. נא לא לשכוח להכניס את הStrawbs לרשימה!!

אני אקח צ'אנס.....

למרות תגובות קודמות של הניבלונגים (עדיין לא הצלחת לשכנע אותי אחרת) אני מחשיבה את שתי הלהקות האילו כאגדות רוק..... למרות שאני יודעת שיהיו הרבה שיתנגדו אבל אני חייבת את זה לעצמי, להם, ולמעריציהם לפחות להציע אותם..... scorpions guns & Roses הסיכויים קלושים, אני יודעת.

חולוני

New member
Pixies!!

ואני הורג אם אתם לא מכניסים אותם! ועוד כמה - Slade T.REX The Stooges New York Dolls Sonic Youth The Flaming Lips Blondie The Cure Television dEUS Big Star (חובה להכניס אותם!) וכמובן שאי אפשר לנהל אף תחרות רצינית בלי Take That...

Wonder goat

New member
חולני, פיקסיס אומנם להקת ענק שאני

אוהב מאוד אך הם לא אגדת רוק. הם התחילו את הקריירה שלהם בסוף שנות ה80 ונתנו גז בתחילת שנות ה90

חולוני

New member
חולני? ../images/Emo46.gif

נמאס לי כבר מהחרא הזה, זה מביא לי חשק לשנות ניק, ואני שונא לשנות ניקים... :( בכל מקרה, נכון, הם להקה מסוף שנות ה-80, אבל הם השפיעו כ"כ על המוזיקה העכשווית, אם עם סצינת הגראנג' שצמחה בתחילת שנות ה-90, ועל נירוונה בפרט (קורט קוביין אמר פעם שאם לא הפיקסיז, נירוונה לא היו קיימים..), ואם על להקות כמו רדיוהד, ובכלל על כל הרוק העכשווי.. דיוויד בואי אפילו קרא להם "ה-להקה של שנות ה-80". ואם Guns N' Roses (כבודם במקומם מונח, וגם אני אוהב אותם) נחשבים פה לאגדת רוק (וגם הם מסוף שנות ה-90 ותחילת ה-90), אז למה הפיקסיז לא? הפיקסיז אפילו יותר אגדה מהם, ולטעמי הם גם הלהקה הכי חשובה ב-20 השנים האחרונות.

giba70

New member
רובים ושושנים? ../images/Emo12.gif

אני חוטף פה על הראש כשאני מזכיר להקות אחרות משנות ה-80 כגון REM ו-U2 כלהקות ששווה להכניס לכאן. אז פתאום אני רואה ש"רובים ושושנים" אגדת רוק ... אני כבר באמת לא יודע מה קורה פה

חולוני

New member
מאז תחילת הפורום.

ו-U2 סתם להקה חרא. וגם לדעתי R.E.M אגדת רוק, אבל U2 לא.

ganooov

New member
טוף, נו: ../images/Emo13.gif

הביטלס, פינק פלויד, לד זפ, המי, דדדדדדייייייייירררררר סטררררררריייייייטטטטטטטטטססססססססס, אוריה היפ, קווין, ותבחרו עוד את מי שאתם רוצים
.

LadyG

New member
ונדמה לי שלא ראיתי

את ה- Animals אז אני מוסיפה אותם.

giba70

New member
../images/Emo124.gifשימו לב../images/Emo70.gif

זה באמת נחמד לעשות תחרותלהקות, אבל נדמה לי שהרעיון קצת חוזר על עצמו ואף פעם אנשים לא יסכימו על הלהקה הטובה ביותר. אני מוצא את עצמי כרגע במצב שאין לי מה להוסיף לרשימה שאמרתם כי באמת הזכרתם את כולם ומה כבר יעזור אם אני אזכיר כמה שמות גדולים שאני אוהב אבל לא בדיוק שייכים לפורום, או יותר נכון, עדיין לא... אני מדבר על להקות קצת יותר "חדשות", שפשוט עוד לא עמדו במבחן הזמן להפוך לאגדות רוק. מישהו הזכיר כאן את הסמיתס למשל, אני בספק גדול אם הם ייכנסו פה לתחרות או ישרדו את השלב הראשון. מה שאני מציע זה, מעבר לביצוע התחרות הנ"ל, אולי נערוך איזה שהוא סקר כולל בין החברים ובו אנשים יעלו בהודעות איזה להקות, זמרים או זמרות לדעתם ראויים כבר להיכנס לפנתיאון שלנו, להיכל התהילה הזה של אגדות. כאן יהיה מקום ללהקות וזמרים שפעלו בשנות ה-70 וה-80 ואפילו בשנות ה-90, ונראה כי הגיעו כבר למעמד של להקות/זמרי על. בין המועמדים אוכל להזכיר (ללא סדר או סגנון מוגדר) את הסמיתס, יו-2, אר.אי.אם, ניק קייב, רד הוט צ'ילי פפרס, רדיוהד, סוניק יות', פרל ג'אם, פיטר גבריאל, מרקיורי רב כמובן יש עוד כמה, אני ציינתי שמות שלדעתי ראויים לכבוד.

יש פורום מוסיקה בתפוז

זה רעיון מעולה לפורום מוסיקה, אנחנו נישאר עם הנושא של הפורום בזמן הקרוב ולא נגיע למחוזות רד הוט ופרל ג'ם בזמן הקרוב.

giba70

New member
../images/Emo51.gif רבה על העדכון

וגרימבל בדיוק כתב על הסמיתס, אז באמת תחליט מי שייך ומי לא.

giba70

New member
למרות שאתה מנסה להישמע חביב

זו צורת תגובה מאוד מתנשאת. אם הפריע לך איך שהגבתי על הטעות ההיא שמישהו עשה, אז תדע לך שהסגנון שלך מאוד לא מוצא חן בעיניי. כאילו בטוב ליבך אתה מפנה אותי לפורום הנכון... "רעיון מעולה לפורום מוזיקה", עאלק... לא, פורום מוזיקה זה משהו מאוד כללי ואני מדבר על להקות שהן קצת יותר מסתם להקות לדבר עליהן בפורום מוזיקה. אם אתה לא אוהב אותן זה לא אומר שעדיין לא מדברים כאן עליהן. אולי פרל ג'אם ורד הוט פחות, אבל לא פעם היו כאן דיונים על יו-2, על רדיוהד. וגם להקות אחרות שאולי כמעט לא הוזכרו לדעתי שוות להימנות גם כאן. אחרי הכול, אני רואה כאן שמות של המון להקות שממש לא בלטו אלא רק עשו מהן אגדות מפני שהן היו אז בתקופת שנות ה-60 או ה-70 חלק מהסצנה. יש המון כישרון גם בשנות ה-80 וכמו שגרימבל כתב על הסמיתס, זה היה יותר קשה לעשות מוזיקה איכותית אז כאשר מסביבך עולה גל הפופ האופנתי עם התסרוקות של דוראן דוראן ודומיה. אני חושב שהפורום הזה יכול להיות פתוח קצת לכניסה של להקות טובות גם אם הן חדשות יותר, אחרת נעסוק כאן רק בארכיאולוגיה, ואני חושב שההיסטוריה של עולם הרוק ממשיכה לשכתב את עצמה ולהתפתח.

noosh

New member
אני לא חושבת שהתגובה מתנשאת

אני לא חושבת שהכוונה בה היא להתנשא, אלא פשוט להציע רעיון. כי יכול להיות שבאמת אין מקום ללהקות האלה כאן, עדיין. כבר היה את הויכוח הזה פה בזמן פרוייקט האלבומים, וגם אני הייתי שמחה אם טורי הייתה זוכה להכרה, או רדיוהד דרים ת'יאטר, או עוד כמה להקות... אבל הם לא, כי הם לא באמת אגדות עדיין.. (טורי היא גם לא רוק ממש, אבל שיהיה
) אגדה בהחלט חייבת לעמוד במבחן הזמן...

giba70

New member
אבל הרעיון שלי היה לבדוק

איזה להקות וזמרים ראויים להיכנס להיכל התהילה של הרוק שכאן ולהיקרא אגדות רוק. מה קשור הרעיון הזה לפורום מוזיקה כללי? אני הצעתי את הרעיון הזה לפורום הזה כי הוא קשור למה אנחנו מוכנים להכניס לכאן. הניבלונגים יודע טוב מאוד שכאשר מישהו רוצה לכתוב משהו באיזה פורום ושולחים אותו לפורום אחר זה לא ממש נעים, וכמובן אני לא מדבר על איזו שאלה שאומרים לך שעדיף שתשאל בפורום X כי שם בטוח יענו לך יותר טוב עליה. אני רוצה לכתוב כאן ולא בסתם פורום מוזיקה כללית ואין לי טעם לעשות דברים כאלה בפורום מוזיקה כי אז אנשים יציעו לי עוד אלפי להקות מיותרות וזמרים שהלכו ובאו. כאן יש אנשים שמבינים קצת יותר. חוץ מזה את דרים ת'יאטר (שאני מודה שאיני מכיר) דווקא מזכירים כאן לפעמים. נראה לי שהכול תלוי בכמה תומכים יש ללהקה מסוימת בקרב החברים כאן. אבל כמו תמיד, ההצעות שלי ישארו בגדר הצעות כנראה, ואסתפק בכך שהעליתי אותן.

giba70

New member
וחוץ מזה, גם תחרות להקות

ושרשור אלבומי קונספט הם רעיונות טובים שאפשר לעשות גם בפורום מוזיקה. אז למה בכל זאת כאן? כי הכוונה כאן להזכיר דברים איכותיים, נכון? ואם טורי מבחינתך זקוקה להכרה, אני תורם את ביורק!

giba70

New member
וכדי לחדד את העניין...

זה מה שאתה מציע לי לכתוב בפורום מוזיקה, אם הבנתי נכון (ואני מצטט מההודעה שלי): "מה שאני מציע זה, מעבר לביצוע התחרות הנ"ל, אולי נערוך איזה שהוא סקר כולל בין החברים ובו אנשים יעלו בהודעות איזה להקות, זמרים או זמרות לדעתם ראויים כבר להיכנס לפנתיאון שלנו, להיכל התהילה הזה של אגדות".

למעלה