שלום לכולם

James Marshall

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה אבל אני קורא אותו כבר במשך הרבה מאד זמן. דבר ראשון, אני רוצה לציין בפניכם כמו שאמרתי לניבלונגים שזהו לדעתי פורום מצויין, אם אנשים מעניינים ובעלי ידע רב, ואני מאוד נהנה לקרוא אותו. בנוסף, רציתי לציין את הטורנירים ושאר הפעילויות בפורום שלפי דעתי מנוהלים ומתנהלים בצורה יפה מאוד. עכשיו, אולי זה יראה לכם קצת (מאוד) מוזר, אבל אני עומד להעלות בפניכם את הרעיון לטורניר הבא בפורום, שאני נקווה שיהיה גדול כמו שאני חושב שהוא יכול להיות. ואל תדאגו, זה באישורו והמלצתו של הניבלונגים, שגם יעזור לי בניהול הטורניר ביחד עם גרימבל וladyG. ועכשיו, לעיקר. הטורניר יהיה בין להקות, ואני אוהב להתייחס אליו בתור מונדיאל הלהקות. הרעיון הוא די פשוט (בעיקר לחובבי הכדורגל). אתם תבחרו בשלב הראשון 32 להקות (מאוד מקווה שזה יספיק) אשר ישתתפו בטורניר. הלהקות יוגרלו ל-8 בתים של 4 להקות בכל בית. בסיבוב הראשון יעלו מכל בית 2 להקות, כאשר כל אחד יבחר 2 להקות מתוך ה-4. לאחר מכן נעבור לשלב הנוק אאוט, שבו יתמודדו כל פעם 2 להקות ראש בראש, עד לגמר. בנוסף, כל בחירה של להקה צריכה להיות מנומקת בקצרה, בעיקר כדי למנוע עד כמה שאפשר הצבעות כפולות. שלב ראשון - מוקדמות כעת, אתם מתבקשים לשרשר להודעה הזאת את הלהקות שלדעתכם צריכות להיות בטורניר. כל אחד יכול לתת כמה שמות שהוא רוצה ואין צורך לנמק בשלב הזה. בנוסף, אתם מתבקשים לא לזרוק את אותם השמות שוב ושוב של להקות שבכל מקרה יהיו בטורניר. כאן מומלץ לתת יותר שמות של להקות פחות "מוכרות" שלפי טעמכם צריכים להיות בפנים, ואתם בהחלט מוזמנים לנמק מדוע בחרתם אותם. אתם גם יכולים להגיב ולאמר את דעתכם על הרעיון (מה שאני יודע שבכל מקרה תעשו
). חשוב לציין, שהטורניר עוד לא התחיל והוא יצא לדרך רק בעוד שבוע שבועיים, אבל אני (וגם הניבלונגים) רוצים לראות מה ההתרשמות שלכם. אז קדימה, תתחילו לשרשר...

ThE RhythM

New member
טוב אז רק כמה להקות מובנות מאליהן

beatles led zeppelin deep purple pink floyd the doors the who יש עוד המון כמובן אבל רק נתתי את הסיפתח של מה שאי אפשר בלעדיו.

LadyG

New member
Welcome ג'ימס מארשל

ולא אחזור על דבריו של רית'ם, אני מציינת כמה להקות שחשובות לי באופן אישי: הסטונס רינבואו אוריה היפ אמרסון, לייק ופאלמר יס CCR הקינקס Cream יארדבירדס קרוסבי, סטילס, נאש ויאנד ג'ימי הנדריקס והאקספיריאנס

OzzzzzY

New member
להקות שחובה שיהיו:

pink floyd led zeppelin deep purple the beatles queen Bananarama.....(חחחח...סתם
)

Nir of GondoliN

New member
אני מקווה שהטורניר יהיה טוב

התרגלנו לרמה המאוד גבוהה של גרימבל. Camel King Crimson Yes

LadyG

New member
ואני בטוחה שהטורניר יהיה טוב ../images/Emo13.gif

וג'ימס מארשל יקבל כל עזרה לה יזדקק, מאיתנו כצוות.

שלא נשכח את האמריקאים...

the band the eagles ccr csn&y lynyrd skynyrd the allman brothers band the doors jefferson airplane kansas the beach boys the grateful dead וגם כמה בריטיים שאני חושש שלא יזכירו: ten years after cream blind faith לכל השאר (החיפושיות, האבנים המתגלגלות, לד זפלין, הסגולים, המי וכל היתר) אתם כבר תדאגו, אני בטוח.

LadyG

New member
הולדן...

נכון שאתה אפילו לא טורח לקרוא את מה שאני כותבת? שאני לא אציין את Cream ו- Blind faith, שלא לדבר על CCR וקרוסבי ושות'.

LadyG

New member
וואללה

אפילו אני לא קוראת את מה שאני כותבת. לא ציינתי את בלינד פיית', אבל חשבתי עליהם בלב וזה בטח נחשב.

Grimble Grumble

New member
עוד מספר להקות

אני לא אחזור על הברורות (דורס, לד זפ, הו, ביטלאות, קווין וכו) אבל עוד כמה שחייבים: FZ & The Mothers Of Invention The Smiths Velvet Underground The Clash The Ramones Jethro Tull (אההההההה, רשמתי להקת צפרדעים!) שיהיה בהצלחה ג'יימס, כמו שכבר כתבתי לך בפרטי, כל דבר שאתה צריך בארגון אני מוכן לעזור... ועוד משהו, 32 להקות? אתה הולך לקבל פה הרבה קטילות ("איך מארגנים כזה טורניר בלי הבקסטריט בויז", "למה חמישיית ג'קסון לא בפנים" וכו...) ההצעה הטובה ביותר בהקשר הזה - להתעלם לחלוטין מהעוינים השונים...

כמה

דרים ת'יאטר פוקוס ג'נטל ג'יינט ושאר להקות פרוג שכבר הוזכרו (ובעיקר: קינג קרימזון, ג'נסיס, יס) אני מקווה שבטורניר הזה הלהקות הפרוגרסיביות יצליחו יותר..:S

Tomer 123

New member
מאחר וכל הלהקות החשובות כבר צוינו

אז אני אנצל את מעמדי כנציג הרוק הישראלי בפורום: תמוז - להקת הרוק הכי גדולה שהיתה כאן, אין הרבה מה לומר. כוורת - כן, כן. אתם יכולים להתנגד, אבל אי אפשר להתעלם מהתרומה הגדולה שלהם לרוק הישראלי ובכלל למוסיקה שלנו. אחרית הימים - להקה מדהימה ולא מוערכת מספיק. האלבום היחיד שיצא להם הוא אלבום מופת, לא פחות. החלונות הגבוהים - הלהקה שהמציאה את הפופ-רוק הישראלי כבר ב 1967. איך אפשר בלעדיהם?

moshel

New member
טוב אם grand funk

אם אתם לא מכניסים את grand funk אני לא משתתף:) את uriah heep בטוח תכניסו אבל לא להכניס את grand funk זו זה יהי מחדל moshel

Miss CB

New member
את החשובים ביותר אמרו,

מה עם הדייר סטרייטס (נחשבים אגדת רוק או לא?) ומה עוד... פרפל אמרו כבר נכון? וגם פלויד אמרו, ביטלז אמממ... טוב אז קנופפלר אנד קו הוא ההצעה שלי. אגב, שאלה: לפי מה בוחרים? לפי איכות הליריקס? לפי הסגנון? הנגינה? השירה? לפי מי אתה אוהב יותר?

James Marshall

New member
קודם כל, תודה רבה על קבלת הפנים../images/Emo13.gif

אני מבטיח לעשות כמיטב יכולתי בניהול הפרוייקט כדי לא לבייש את הפורום, מה גם שיש לי עזרה מהחברים. דבר שני, ידעתי מההתחלה ש-32 יהיה ממש אבל ממש קשה, אבל אני מקווה שבסופו של דבר נוכל להסתפק בכך, כי אם נבחר כל להקה שכל אחד יציע לא יספיק גם 320 להקות... ובנוסף, הטורניר הזה לא כולל להקות ישראליות, וזה בעיקר נכון אחרי שקוראים את הפיסקה הקודמת, ואז אולי יהיו 500 להקות, ובסוף הקיץ של 2005 יהיה לנו מנצח, מה גם שלא נראה לי נכון לשלב בין להקות ישראליות לבין להקות מחו"ל. אולי אח"כ מישהו יעשה גם טורניר להקות ישראליות...

למעלה