שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

דנה271

New member
ומה עם תשלום לרופא המכין בארץ?

עלויות בקפריסין - לפחות מה שעלה לי
התרומה - 3200$ קפואים (אם יש) שנשארים שם - 500 $ טיסה (אני נסעתי בסוף אוקטובר) - כ- 400$ לזוג, נדמה לי שאפילו קצת פחות ויזה - אין צורך לינה - במלון 5* בניקוסיה עד 150 יורו לזוג ללילה כולל א.. בוקר (אבל יש הרבה בנות בפורום שישנו בהרבה פחות $$$). בדיקת Xשביר - 300 ש"ח - מבוצע בישראל כל אחת יכול לנסוע ולחזור באותו יום (במיוחד בעונה) - כלומר הבעל יכול לטוס לתת הזרע ולחזור בלילה של אותו היום וביום ה- 3 האשה יכולה לטוס להחזרה ולטוס חזרה לארץ באותו היום - זה כמובן מוריד את העלות ללינה.

צביטניק

New member
תשלום לרופא מכין ומסלולים

תשלום לרופא מכין ומסלולים
לדנה , ברוכה הבאה לשאלתך לכל רופא יש תעריף שלו, הרופא הפופולרי כאן בפורום שעובד עם קפריסין הוא זיידמן , חפשי בארכיון את השם זיידמן ואז אולי תגיעי למחירים, ודאי בקרוב יכנסו מטופלות שלו ויעדכנו אותך.בסה"כ ממה שראיתי כאן בפורום מאז שאני חברה בו , המחיר הגבוה היה אצל משיח וזה הגיע לסכוס של 1000 פגישה ראשונה ואח"כ פגישה ללא אולטראסאונד 650 ועם 850 , תעשי חשבון ותגיעי למינימום של 2500 שקל לגבי המסלולים , למעלה בשורה הכחולה , שאלות נפוצות, ואז מידע על מרפאות ורופאים , מופיעים בהתחלה רק שלשה מסלולים אבל למטה ישנה הפניה לשאלות נוספות ואז יופיעו כל המסלולים. בהצלחה

פיש10

New member
הרופא שלי - אייל סיון, שעובד עם

הרופא שלי - אייל סיון, שעובד עם
משיח וזיידמן גובה 580 ש"ח לפגישה/מעקב וכו'. להכנה אין צורך יותר מפגישה אחת-שתים, כל השאלות הנלוות עשיתי בטלפון.

ayeleta1

New member
שאלה לאופק

שלום לכולם

לקרוא פה אני מתמידה כמעט שנה. להשלים עם הצורך בתרומה -לקח המון המון זמן,ולמען האמת גם עכשיו אני לא לגמרי שלמה,אבל יודעת שהרצון לילד שלי חזק מההסתיגויות והפחדים. למרות שאני קוראת כמעט הכל,יש לי המון שאלות ואני מאד זקוקה לעזרת מי שהשאלות האלה מקבילות לדברים שעבר או עובר. הנה מתחילים
אני צמצמתי את המסלולים לשניים שאני מתלבטת לגביהם- פדיוס עם זיידמן או רומניה עם קלדרון. מאחר ואני תושבת המרכז,הגיוני יותר לעבור עם זיידמן אבל אני מפחדת ולא כל כך מתאים לי שכל ההתנהלות מול המכון בקפריסין היא לבד וגם הנסיעה לשם היא ללא רופא ובאחריותי בלבד. שאלות יותר ספציפיות: פגישה ראשונה עם זיידמן- מחירה מלא ומה זה כולל בעצם? אם בפגישה ראשונה רק מתחילים את ההסברים, אחר כך כל פגישה איתו זה שוב תשלום מלא? מה מקבלים תמורת 800 שח של הפגישה ראשונה? הכנת תוכנית? מעקב? 2. האם אפשר להגיע לפגישה ראשונה מול קלדרון בבני ציון,ואם לא יתנו לי טופס 17 כי אני תושבת המרכז-לשלם שם את התשלום של ביקור רופא? אפשרי? מה עושים מולו בפגישה הראשונה. 3. האם גם לקפריסין וגם לרומניה אפשר להגיע עם זרע קפוא במיכל מהארץ? עד כמה זה מסובך ובאיזה מסלול זה מסובך יותר ולמה? יש עוד שאלות אבל אלו בהמשך. ובקשה גדולה- מי שעברה את המסלולים האלה לבד ויכולה לכתוב לי למסר או כאן טיפים, המלצות,הסתייגויות,עידוד -אני יותר מאשמח לקבל את החיזוק והעזרה כי קשה לי נורא.
אופק
שאלה לאופק
מדוע מלכתחילה פסלת את רייב והתעניינת רק בקפריסין ורומניה??

א ו פ ק 5

New member
בוקר טוב ותשובה ../images/Emo42.gif

שאלה לאופק
מדוע מלכתחילה פסלת את רייב והתעניינת רק בקפריסין ורומניה??
בוקר טוב ותשובה

רייב= קייב? כמה סיבות,אחת קצת עניין של הסתיגויות מכל נושא אסון צ'רנוביל ואי ידיעה על ההשלכות שלו. נכון שיש המון עולים מאוקריאנה עם ילדים יפים מקסימים ובריאים,אבל משהו בכל הנושא הזה גורם לי לאי שקט אז פסלתי את המסלול. מעבר לכך,אני לא אוהבת את אסותא. יש שם את ה-תותחים מתחום הפריון אבל זה בית חרושת. ההמוניות שם לא לטעמי,במיוחד לא במסלול לא פשוט כמו תרומת ביצית. לי מתאים משהו יותר קטן עם ליווי אישי צמוד. מקווה שעזרתי.

sagivkr

New member
שלום אופק וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום לכולם

לקרוא פה אני מתמידה כמעט שנה. להשלים עם הצורך בתרומה -לקח המון המון זמן,ולמען האמת גם עכשיו אני לא לגמרי שלמה,אבל יודעת שהרצון לילד שלי חזק מההסתיגויות והפחדים. למרות שאני קוראת כמעט הכל,יש לי המון שאלות ואני מאד זקוקה לעזרת מי שהשאלות האלה מקבילות לדברים שעבר או עובר. הנה מתחילים
אני צמצמתי את המסלולים לשניים שאני מתלבטת לגביהם- פדיוס עם זיידמן או רומניה עם קלדרון. מאחר ואני תושבת המרכז,הגיוני יותר לעבור עם זיידמן אבל אני מפחדת ולא כל כך מתאים לי שכל ההתנהלות מול המכון בקפריסין היא לבד וגם הנסיעה לשם היא ללא רופא ובאחריותי בלבד. שאלות יותר ספציפיות: פגישה ראשונה עם זיידמן- מחירה מלא ומה זה כולל בעצם? אם בפגישה ראשונה רק מתחילים את ההסברים, אחר כך כל פגישה איתו זה שוב תשלום מלא? מה מקבלים תמורת 800 שח של הפגישה ראשונה? הכנת תוכנית? מעקב? 2. האם אפשר להגיע לפגישה ראשונה מול קלדרון בבני ציון,ואם לא יתנו לי טופס 17 כי אני תושבת המרכז-לשלם שם את התשלום של ביקור רופא? אפשרי? מה עושים מולו בפגישה הראשונה. 3. האם גם לקפריסין וגם לרומניה אפשר להגיע עם זרע קפוא במיכל מהארץ? עד כמה זה מסובך ובאיזה מסלול זה מסובך יותר ולמה? יש עוד שאלות אבל אלו בהמשך. ובקשה גדולה- מי שעברה את המסלולים האלה לבד ויכולה לכתוב לי למסר או כאן טיפים, המלצות,הסתייגויות,עידוד -אני יותר מאשמח לקבל את החיזוק והעזרה כי קשה לי נורא.
אופק
שלום אופק וברוכה הבאה

ושיהיה לך בהצלחה!!! יפעת

היי אופק, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לכולם

אופק
היי אופק, ברוכה הבאה

אין לי כל כך מה להוסיף על התשובות שענו לך, אהבתי את התיאור שלך בעניין המחברת החדשה, מאחלת לך הצלחה רבה רבה רבה ולימודים קצרים ופוריים.

נטאשה

New member
אופק ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום לכולם

אופק
אופק ברוכה הבאה

אין לי מה להוסיף על התשובות של האחרים רק מברכת אותך על הצטרפותך אלינו והלוואי שתמצאי את דרכך להצלחה במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה