שלום לכולם ../images/Emo42.gif
שלום לכולם
לקרוא פה אני מתמידה כמעט שנה. להשלים עם הצורך בתרומה -לקח המון המון זמן,ולמען האמת גם עכשיו אני לא לגמרי שלמה,אבל יודעת שהרצון לילד שלי חזק מההסתיגויות והפחדים. למרות שאני קוראת כמעט הכל,יש לי המון שאלות ואני מאד זקוקה לעזרת מי שהשאלות האלה מקבילות לדברים שעבר או עובר. הנה מתחילים
אני צמצמתי את המסלולים לשניים שאני מתלבטת לגביהם- פדיוס עם זיידמן או רומניה עם קלדרון. מאחר ואני תושבת המרכז,הגיוני יותר לעבור עם זיידמן אבל אני מפחדת ולא כל כך מתאים לי שכל ההתנהלות מול המכון בקפריסין היא לבד וגם הנסיעה לשם היא ללא רופא ובאחריותי בלבד. שאלות יותר ספציפיות: פגישה ראשונה עם זיידמן- מחירה מלא ומה זה כולל בעצם? אם בפגישה ראשונה רק מתחילים את ההסברים, אחר כך כל פגישה איתו זה שוב תשלום מלא? מה מקבלים תמורת 800 שח של הפגישה ראשונה? הכנת תוכנית? מעקב? 2. האם אפשר להגיע לפגישה ראשונה מול קלדרון בבני ציון,ואם לא יתנו לי טופס 17 כי אני תושבת המרכז-לשלם שם את התשלום של ביקור רופא? אפשרי? מה עושים מולו בפגישה הראשונה. 3. האם גם לקפריסין וגם לרומניה אפשר להגיע עם זרע קפוא במיכל מהארץ? עד כמה זה מסובך ובאיזה מסלול זה מסובך יותר ולמה? יש עוד שאלות אבל אלו בהמשך. ובקשה גדולה- מי שעברה את המסלולים האלה לבד ויכולה לכתוב לי למסר או כאן טיפים, המלצות,הסתייגויות,עידוד -אני יותר מאשמח לקבל את החיזוק והעזרה כי קשה לי נורא.
אופק
שלום לכולם
לקרוא פה אני מתמידה כמעט שנה. להשלים עם הצורך בתרומה -לקח המון המון זמן,ולמען האמת גם עכשיו אני לא לגמרי שלמה,אבל יודעת שהרצון לילד שלי חזק מההסתיגויות והפחדים. למרות שאני קוראת כמעט הכל,יש לי המון שאלות ואני מאד זקוקה לעזרת מי שהשאלות האלה מקבילות לדברים שעבר או עובר. הנה מתחילים