שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.
זה באמת מעניין לדעת../images/Emo35.gif

מה העלות הכוללת של נסיעה לפדיוס?
מישהי יכולה לעשות חישוב דומה לזה שעשו פה רוזמרי ולני? יעזור לנו מאד תודה!
זה באמת מעניין לדעת

עוד כמה השוואות למחשבה.
בפדיוס, ע"פ מה שנאמר כאן, עלות הטיפול הוא $3200, שצריך לשלם לפדיוס אבל במידה ויש קרטיבים יש להוסיף עוד $500 לצורך איחסונם בפדיוס, כלומר $3700 או להביא אותם לארץ ולשכור מיכל חנקן בעלות 400 ש"ח. אבל אז יש לפעמים בעיה של איפה לשים אותם מכוון שלא כל ב"ח מוכן לקבל אותם. במסלול בני-ציון אין תוספת מחיר לצורך הקפאה ושמירת הקרטיבים.
בפדיוס חייבים שני בני הזוג להגיע לשם לצורך הטיפול (פרט למי שמשתמש גם בתרומת זרע של פדיוס) כלומר בכל מקרה שתי ויזות ומלון. בבני ציון ניתן להגיע ולחזור באותו יום כפי שעשו לני ופלפלת. אז עלויות טיסה ושהיה יותר נמוכים.

א ו פ ק 5

New member
../images/Emo41.gif מלח, אתה בטוח שלפדיוס חייבים

זה באמת מעניין לדעת

עוד כמה השוואות למחשבה.
בפדיוס, ע"פ מה שנאמר כאן, עלות הטיפול הוא $3200, שצריך לשלם לפדיוס אבל במידה ויש קרטיבים יש להוסיף עוד $500 לצורך איחסונם בפדיוס, כלומר $3700 או להביא אותם לארץ ולשכור מיכל חנקן בעלות 400 ש"ח. אבל אז יש לפעמים בעיה של איפה לשים אותם מכוון שלא כל ב"ח מוכן לקבל אותם. במסלול בני-ציון אין תוספת מחיר לצורך הקפאה ושמירת הקרטיבים.
בפדיוס חייבים שני בני הזוג להגיע לשם לצורך הטיפול (פרט למי שמשתמש גם בתרומת זרע של פדיוס) כלומר בכל מקרה שתי ויזות ומלון. בבני ציון ניתן להגיע ולחזור באותו יום כפי שעשו לני ופלפלת. אז עלויות טיסה ושהיה יותר נמוכים.
מלח, אתה בטוח שלפדיוס חייבים
להגיע שני בני זוג ואי אפשר שרק אחד יצא עם המיכל וזרע קפוא מהארץ? זה מאד מאד משמעותי לי ומשנה את התמונה.

ayoosh

New member
תיקון...

זה באמת מעניין לדעת

עוד כמה השוואות למחשבה.
תיקון...
לפדיוס לא חייבים להגיע שני בני הזוג... אין שום בעיה להביא זרע קפוא. זו רק שאלה של רצון ושל גישה (יש הטוענים שזה פוגע בסיכויים, ויש הטוענים ההפך)...

תודה על התיקון ../images/Emo140.gif

תיקון...
לפדיוס לא חייבים להגיע שני בני הזוג... אין שום בעיה להביא זרע קפוא. זו רק שאלה של רצון ושל גישה (יש הטוענים שזה פוגע בסיכויים, ויש הטוענים ההפך)...
תודה על התיקון

ואני מתנצל על חוסר הדיוק.
בכל מקרה הזרע חייב להיות שם ביום השאיבה. הפיתרון היחידה שאני רואה כדי לא לשהות שם היינו רק כאשר משלמים עבור תקומת זרע מפדיוס או מישהיא שמגיעה לשם בעצמה לטיפול תעשה ג'סטה ותביא את הזרע איתה ביום השאיבה ולהגיעה ליום החזרה.

פיש10

New member
ועוד תיקון...

תודה על התיקון

ואני מתנצל על חוסר הדיוק.
בכל מקרה הזרע חייב להיות שם ביום השאיבה. הפיתרון היחידה שאני רואה כדי לא לשהות שם היינו רק כאשר משלמים עבור תקומת זרע מפדיוס או מישהיא שמגיעה לשם בעצמה לטיפול תעשה ג'סטה ותביא את הזרע איתה ביום השאיבה ולהגיעה ליום החזרה.
ועוד תיקון...
אם לא רוצים להתבסס על זרע קפוא ויש בן זוג, בן הזוג יכול לנסוע לתת את הזרע ולחזור באותו יום - הוא לא צריך לשהות בקפריסין לילה. לא ברור לי, אתה לא נסעת לתת זרע? מה ההבדל בקטע הזה בין קפריסין לרומניה?! והכי חשוב - ניצן יפיפיה אמיתית!!! אני עוד לא תפסתי איך מעלים תמונות על המחשב, אני רוצה להציג את ממשיך השושלת!!!

ממש אין קטע...

ועוד תיקון...
אם לא רוצים להתבסס על זרע קפוא ויש בן זוג, בן הזוג יכול לנסוע לתת את הזרע ולחזור באותו יום - הוא לא צריך לשהות בקפריסין לילה. לא ברור לי, אתה לא נסעת לתת זרע? מה ההבדל בקטע הזה בין קפריסין לרומניה?! והכי חשוב - ניצן יפיפיה אמיתית!!! אני עוד לא תפסתי איך מעלים תמונות על המחשב, אני רוצה להציג את ממשיך השושלת!!!
ממש אין קטע...
המרחק הכי רחוק שבו נסעתי לתת זרע היה 20 ק"מ. מהעבודה לב"ח בני-ציון ובחזרה. שם השביחו אותו, הקפיאו אותו והביאו אותו איתם לרומניה לכבוד יום השאיבה. כלומר ובמקרה שלנו, היחידה שטסה לרומניה הייתה פלפלת והיא הגיעה לשם ליום אחת בלבד לצורך החזרה בלבד. כלומר עלות שהיה לא הייתה קיימת כמעת. 50$ נסיעות בלבד שגם אותם בדיאבד יכלנו לקצץ מאחר ופלפלת השתמשה בתחבורה של המכון ולא מוניות מקומיות.

צביטניק

New member
מדוע לא משלמים בארץ לבני ציון

בהחלט אפשר להוזיל עלויות
את המעקב עשיתי בבית חולים בני ציון, לכן לא שילמתי עליו אגורה. למען האמת גם טופס 17 לא הבאתי. את הבעל השארתי בבית, שלחנו זרע קפאנו וקיבלנו ממנו 100% הפריות. חסכנו כרטיס טיסה, ויזה ומלון לבעל. לקחתי אצל דוד חדר ללילה אחד בלבד, זה עלה 50 דולר וכלל הסעה משדה התעופה. בינואר זה עלה לי : 3500$ תשלום ברומניה, שזה בערך 15750 שקל (השער היציג היה 4.4, אני חישבתי לפי 4.5, לא זוכרת מה היה שער קניה). 1800 שקל לכרטיס טיסה. אם אני זוכרת נכון אז 300 שקל לויזה 50 דולר לינת לילה אצל דוד, שזה בערך 225 שקל. 25 דולר נסיעה חזרה לשדה תעופה, בערך 112 שקל. אם אני ממש אתעקש לחפש עלויות נוספות אז נסיעה ברכבת לנתב"ג, מנות חמות ושוקולד במגה, מקדונלדס בשדה התעופה וספר קריאה לדרך, הוסיפו עוד 193 שקלים לחשבון
(בדיוק אתמול עשיתי סדר בתדפיסי החשבון שלי, זה לא שאני חלילה זוכרת כאלה פרטים). סה"כ כ 18400 שקל (בהנחה שחישוב הדולרים שלי נכון). ההפרש בין החשבון שלך לשלי זה בערך גובה המשכורת החודשית שלי. התמורה היתה 6 ביציות (מספר הביציות אמור להיות שיקול מהותי), ולשמחתי גם הריון תקין אחד
.
מה שלא ברור לי בבני ציון , מדוע עלי לשלם מזומן ברומניה, בהדסה אתה משלם להדסה , בראשון אתה משלם לראשון, מה קורה באסותא אינני יודעת, אבל אני משערת שאם יש נשים שהעוברים מגיעים לארץ אז ודאי שהן משלמות כאן. ואם כן מדוע מזומן, אין אפשרות לעשות העברה בנקאית. בפדיוס אני יכולה להבין כי אתה עומד עצמאית מול המכון, אבל בבני ציון לא ברור לי מדוע, זה בית חולים מוכר. האמת שזה באמת יותר זול, בהדסה אתה משלם 5550 דולר על הכל, ועל פי כל החישובים אפילו כששני בני הזוג יוצאים לא הגיעו לסכום כזה. אז אולי זה כדאי.

לני ק

New member
כי מי שמקבל את הכסף זה המכון

מה שלא ברור לי בבני ציון , מדוע עלי לשלם מזומן ברומניה, בהדסה אתה משלם להדסה , בראשון אתה משלם לראשון, מה קורה באסותא אינני יודעת, אבל אני משערת שאם יש נשים שהעוברים מגיעים לארץ אז ודאי שהן משלמות כאן. ואם כן מדוע מזומן, אין אפשרות לעשות העברה בנקאית. בפדיוס אני יכולה להבין כי אתה עומד עצמאית מול המכון, אבל בבני ציון לא ברור לי מדוע, זה בית חולים מוכר. האמת שזה באמת יותר זול, בהדסה אתה משלם 5550 דולר על הכל, ועל פי כל החישובים אפילו כששני בני הזוג יוצאים לא הגיעו לסכום כזה. אז אולי זה כדאי.
כי מי שמקבל את הכסף זה המכון
ברומניה, המכון הוא בעל הבית. וברומניה, כמו ברומניה, עובדים עם מזומנים. את משלמת לדר' מירון (בעל הבית הישראלי של המכון) והוא מתחשבן עם כולם. גם הקבלה שאת מקבלת היא של המכון, לא של בני ציון.

א ו פ ק 5

New member
../images/Emo26.gif שאלה ללני ../images/Emo36.gif

בהחלט אפשר להוזיל עלויות
את המעקב עשיתי בבית חולים בני ציון, לכן לא שילמתי עליו אגורה. למען האמת גם טופס 17 לא הבאתי. את הבעל השארתי בבית, שלחנו זרע קפאנו וקיבלנו ממנו 100% הפריות. חסכנו כרטיס טיסה, ויזה ומלון לבעל. לקחתי אצל דוד חדר ללילה אחד בלבד, זה עלה 50 דולר וכלל הסעה משדה התעופה. בינואר זה עלה לי : 3500$ תשלום ברומניה, שזה בערך 15750 שקל (השער היציג היה 4.4, אני חישבתי לפי 4.5, לא זוכרת מה היה שער קניה). 1800 שקל לכרטיס טיסה. אם אני זוכרת נכון אז 300 שקל לויזה 50 דולר לינת לילה אצל דוד, שזה בערך 225 שקל. 25 דולר נסיעה חזרה לשדה תעופה, בערך 112 שקל. אם אני ממש אתעקש לחפש עלויות נוספות אז נסיעה ברכבת לנתב"ג, מנות חמות ושוקולד במגה, מקדונלדס בשדה התעופה וספר קריאה לדרך, הוסיפו עוד 193 שקלים לחשבון
(בדיוק אתמול עשיתי סדר בתדפיסי החשבון שלי, זה לא שאני חלילה זוכרת כאלה פרטים). סה"כ כ 18400 שקל (בהנחה שחישוב הדולרים שלי נכון). ההפרש בין החשבון שלך לשלי זה בערך גובה המשכורת החודשית שלי. התמורה היתה 6 ביציות (מספר הביציות אמור להיות שיקול מהותי), ולשמחתי גם הריון תקין אחד
.
שאלה ללני

קודם כל,תודה על הפרוט המדוייק של כל ההוצאות. רואה חשבון לא היה מציג את זה יותר טוב
השאלה שלי שאולי תוכלי לעזור לי איתה מתוך הכרות את הרופאים- כמו שספרתי,אני תושבת המרכז ואם אבחר בבני ציון סביר להניח שלא אקבל טופס 17 למחלקה שם עבור פגישה ומעקב, אבל לא אכפת לי לשלם את 180 השקל שלוקחים היום עבור ביקור רופא. העניין הוא שאני רוצה להגיע לפגישה ומעקבים במחלקה ולא פרטי לקליניקה שלהם . אין לי ביטוח משלים כך שאין לי החזרים על יעוץ רפואי עם מנהלי מחלקה, וכל דרך שאפשר לצמצם עלויות לפני התשלום הכבד בחו"ל (שגם עלי אין לי שום החזר והשתתפות) יקל עלי מאד. נראה לך שאם אומר להם ישירות שאני רוצה להגיע לבית החולים ולא פרטי זה יתקבל בסדר?

לני ק

New member
אני מקוה שדר' קלדרון לא יכעס עלי

שאלה ללני

קודם כל,תודה על הפרוט המדוייק של כל ההוצאות. רואה חשבון לא היה מציג את זה יותר טוב
השאלה שלי שאולי תוכלי לעזור לי איתה מתוך הכרות את הרופאים- כמו שספרתי,אני תושבת המרכז ואם אבחר בבני ציון סביר להניח שלא אקבל טופס 17 למחלקה שם עבור פגישה ומעקב, אבל לא אכפת לי לשלם את 180 השקל שלוקחים היום עבור ביקור רופא. העניין הוא שאני רוצה להגיע לפגישה ומעקבים במחלקה ולא פרטי לקליניקה שלהם . אין לי ביטוח משלים כך שאין לי החזרים על יעוץ רפואי עם מנהלי מחלקה, וכל דרך שאפשר לצמצם עלויות לפני התשלום הכבד בחו"ל (שגם עלי אין לי שום החזר והשתתפות) יקל עלי מאד. נראה לך שאם אומר להם ישירות שאני רוצה להגיע לבית החולים ולא פרטי זה יתקבל בסדר?
אני מקוה שדר' קלדרון לא יכעס עלי
שאני לוקחת לו את המטופלות הפרטיות, אבל חמדנות זאת תכונה שהוא שכח לקחת כשחילקו תכונות. לדעתי זה יהיה בהחלט בסדר. לגבי טופס 17, למיטב זכרוני ממני לא ביקשו, אז לא הבאתי (אני רק מקוה שאני לא חוטאת כאן בשכחה והטעיה). אני לא יודעת למה, יתכן שסתם שכחו. תשאלי במחלקה כמה יעלה לך המעקב ללא טופס 17. יותר מזה, תשאלי אם יש אפשרות לעשות חלק מהמעקב בבית. אני לא זוכרת כמה פעמים ביקרתי שם, אבל אם צריך בדיקת דם וUS לעובי רירית יכול להיות שתוכלי לעשות זאת בקופת חולים בבית ולחסוך נסיעה, שווה לשאול. למען האמת אני חושבת שיש כאן ענין עקרוני. קופות החולים די מתנערות ממימון תרומת ביציות בחו"ל, אבל לדעתי הן מחוייבות לשלם את החלק שמתרחש בארץ, לכן בהחלט יש טעם לדרוש מהם התחייבות לחלק הזה. גם אם יהיה צורך לערב בזה את העמותה או את נציבת הקבילות של משרד הבריאות.

תיקון קטן למה שכתבת:

לילה טוב לכולם - מה מקבלים ....,
תמורת ה-3500 $ . אני עושה חישוב - זה יעלה כך - 500 שח לפגישה ראשונה 1000 שח לכל מעקב וטפול . 15750 שח - לרומניה (3500 $) 3500 שח - עבור טיסה לזוג. 500 שח - לויזה . 710 שח -2 לילות למלון לזוג (עפ"י מה שרעננית אמרה .(68EUR ללילה לזוג) _______ 21960 שח - (סך ב-$ - 4880 $). וזה רק סכום בסיסי . לא כולל כל מיני הוצאות מסביב . האם שכחתי משהו ? מעניין אם לפדיוס יוצא יותר זול . בכל מקרה מאחלת המון הצלחה . חשבתי החודש סוף סוף לקבוע תור לרופא - זיידמן - אבל עדיין מתלבטת - וזה טפשי - כי ההתלבטות הזאת נמשכת הרבה זמן - ועדיין קשה לי להחליט . טוב ביי, רוזמרי
תיקון קטן למה שכתבת:
אם מחליטים לשהות שם לסופ"ש -החישוב הוא לגבי 3 לילות (מיום חמישי עד יום ראשון)מכיוון ואין טיסות לבוקרשט בימי ו'. ההפרש של המלון מכסה את עלות הטיסה אם טסים וחוזרים באותו יום (טיסה יותר יקרה).

לני ק

New member
אניטסתי במוצאי שבת וחזרתי בראשון

תיקון קטן למה שכתבת:
אם מחליטים לשהות שם לסופ"ש -החישוב הוא לגבי 3 לילות (מיום חמישי עד יום ראשון)מכיוון ואין טיסות לבוקרשט בימי ו'. ההפרש של המלון מכסה את עלות הטיסה אם טסים וחוזרים באותו יום (טיסה יותר יקרה).
אניטסתי במוצאי שבת וחזרתי בראשון

א ו פ ק 5

New member
איזו פרח ניצן הזאת ../images/Emo99.gif

היי אופק ובורכה הבאה

נא להכיר, זאת ניצן ומחר בת 7 חודשים. היא הגיעה עלינו ממסלול רומניה עם ד"ר קלדרון והצלחנו בפעם הראשונה. את רוב התשובות קיבלת מרעננית מאחר והמסלול משוטף לשניהם. אני אנסה להשלים את מה שאני מרגיש שחסר ואנסה לא לחזור על דבריה. לגבי פגישה עם רופא, קלדרון היינו מנהל מחלקת IVF בבני-ציון לאור עובדה זו על פגשות איתו יש החזרים מכללית משלימה ומותר לך שלוש פגישות יעוץ בשנה לך ולבעליך. (כן אפשר גם לחייב את הביטוח של בעליך). פגישת יעוץ אצלו היינו 500 ש"ח. אבל במידה ואת באה לטיפול אז הוא לוקח 1000 ש"ח וזה עבור כל הטיפול הכנה כולל כל הפגישות US השבחת זרע והקפאתו, בדיקות גנטיות לתורמת כולל X-שביר. את החשבונית של 1000 בקשי לחלק לשניים 500 ו- 500. כך כך תוכלי לקבל 80% החזר מהקופה. במידה וגם בן-זוגיך מתתף בחיובי קופה ודאי שהוא מציין בשבדיקה היה על בן-זוגיך ושהוא עבר טיפול ובידקה. אין פה שקר מאחר ומבוצע השבחה והקפאה של זרע. לגבי התאמת התורמת. הם משתדלים להתאים את התורמת כמה שיותר לנתרמת אבל את לא רואה תמונות או מקבלת פרטים עליה. בקיצור את לא שוטפה בבחרת התורמת כמו בפדיוס שבו נותנים לך מבחר של תורמות ומבקשים שתאשרי את התורמת. מה שכן התורמות רובן סטודנטיות וצעירות ולאור אחוזי ההצלחה שלהם פה בפורום כנראה גם די פוריות. התורמת שלנו הייתה בת 23, 1.78 מ' עם שיער שחור ועניים חומות. אני אמריקאי בהיר ועם עניים ירוקות ופלפלת תימניה עם שעיר שחור, עניים חומות ו- 1.58 מ'. בניצן רואים שאין שום זכר לתורמת אבל גם לא לפלפלת. ענייני המיכל. בבני-ציון הם דואגים לזה. באיזה קופה את מבוטחת מאחר במכבי ובליאומית יש החזרים על טיפול בחו"ל לעומת כללית שלא מוכנה לשלם אפילו לא אגורה אחת שחוקה. המון המון בהצלחה בכל מסלול שתבחרי לשניהם יש אחוזי הצלחה די טובים ולשניהם היתרונות והחסרונות מול השני.
איזו פרח ניצן הזאת

אני זוכרת תמונות שלה כפגה זערורית ומה צמח לכם פה,מדהימה. מלח,אני אשלח לך מייל עם כמה שאלות בהמשך היום,אבל רציתי לשאול לגבי מה שכתבת כאן- מי בוחר ומתאים לי את התורמת? קלדרון ולויט או הצוות ברומניה? קלדרון ולויט הם שמסננים את התורמות שם? יש להם איזה שהוא פיקוח על הבדיקות הרפואיות שהן עוברות? ומאחר ואתה כל כך משופשף בענייני מסלולים ופרוצדורות (ולמרות שאתה עסוק בעבודה החדשה
) אתה יכול לסכם בכמה משפטים מה היתרונות של בני ציון לעומת פדיוס ומה החסרונות?

שרון123

New member
יווווו איך היא גדלה../images/Emo99.gif

היי אופק ובורכה הבאה

נא להכיר, זאת ניצן ומחר בת 7 חודשים. היא הגיעה עלינו ממסלול רומניה עם ד"ר קלדרון והצלחנו בפעם הראשונה. את רוב התשובות קיבלת מרעננית מאחר והמסלול משוטף לשניהם. אני אנסה להשלים את מה שאני מרגיש שחסר ואנסה לא לחזור על דבריה. לגבי פגישה עם רופא, קלדרון היינו מנהל מחלקת IVF בבני-ציון לאור עובדה זו על פגשות איתו יש החזרים מכללית משלימה ומותר לך שלוש פגישות יעוץ בשנה לך ולבעליך. (כן אפשר גם לחייב את הביטוח של בעליך). פגישת יעוץ אצלו היינו 500 ש"ח. אבל במידה ואת באה לטיפול אז הוא לוקח 1000 ש"ח וזה עבור כל הטיפול הכנה כולל כל הפגישות US השבחת זרע והקפאתו, בדיקות גנטיות לתורמת כולל X-שביר. את החשבונית של 1000 בקשי לחלק לשניים 500 ו- 500. כך כך תוכלי לקבל 80% החזר מהקופה. במידה וגם בן-זוגיך מתתף בחיובי קופה ודאי שהוא מציין בשבדיקה היה על בן-זוגיך ושהוא עבר טיפול ובידקה. אין פה שקר מאחר ומבוצע השבחה והקפאה של זרע. לגבי התאמת התורמת. הם משתדלים להתאים את התורמת כמה שיותר לנתרמת אבל את לא רואה תמונות או מקבלת פרטים עליה. בקיצור את לא שוטפה בבחרת התורמת כמו בפדיוס שבו נותנים לך מבחר של תורמות ומבקשים שתאשרי את התורמת. מה שכן התורמות רובן סטודנטיות וצעירות ולאור אחוזי ההצלחה שלהם פה בפורום כנראה גם די פוריות. התורמת שלנו הייתה בת 23, 1.78 מ' עם שיער שחור ועניים חומות. אני אמריקאי בהיר ועם עניים ירוקות ופלפלת תימניה עם שעיר שחור, עניים חומות ו- 1.58 מ'. בניצן רואים שאין שום זכר לתורמת אבל גם לא לפלפלת. ענייני המיכל. בבני-ציון הם דואגים לזה. באיזה קופה את מבוטחת מאחר במכבי ובליאומית יש החזרים על טיפול בחו"ל לעומת כללית שלא מוכנה לשלם אפילו לא אגורה אחת שחוקה. המון המון בהצלחה בכל מסלול שתבחרי לשניהם יש אחוזי הצלחה די טובים ולשניהם היתרונות והחסרונות מול השני.
יווווו איך היא גדלה

מה עשית לי עם התמונה הזאת! היא מדהימה!

ayoosh

New member
שלום וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לכולם

לקרוא פה אני מתמידה כמעט שנה. להשלים עם הצורך בתרומה -לקח המון המון זמן,ולמען האמת גם עכשיו אני לא לגמרי שלמה,אבל יודעת שהרצון לילד שלי חזק מההסתיגויות והפחדים. למרות שאני קוראת כמעט הכל,יש לי המון שאלות ואני מאד זקוקה לעזרת מי שהשאלות האלה מקבילות לדברים שעבר או עובר. הנה מתחילים
אני צמצמתי את המסלולים לשניים שאני מתלבטת לגביהם- פדיוס עם זיידמן או רומניה עם קלדרון. מאחר ואני תושבת המרכז,הגיוני יותר לעבור עם זיידמן אבל אני מפחדת ולא כל כך מתאים לי שכל ההתנהלות מול המכון בקפריסין היא לבד וגם הנסיעה לשם היא ללא רופא ובאחריותי בלבד. שאלות יותר ספציפיות: פגישה ראשונה עם זיידמן- מחירה מלא ומה זה כולל בעצם? אם בפגישה ראשונה רק מתחילים את ההסברים, אחר כך כל פגישה איתו זה שוב תשלום מלא? מה מקבלים תמורת 800 שח של הפגישה ראשונה? הכנת תוכנית? מעקב? 2. האם אפשר להגיע לפגישה ראשונה מול קלדרון בבני ציון,ואם לא יתנו לי טופס 17 כי אני תושבת המרכז-לשלם שם את התשלום של ביקור רופא? אפשרי? מה עושים מולו בפגישה הראשונה. 3. האם גם לקפריסין וגם לרומניה אפשר להגיע עם זרע קפוא במיכל מהארץ? עד כמה זה מסובך ובאיזה מסלול זה מסובך יותר ולמה? יש עוד שאלות אבל אלו בהמשך. ובקשה גדולה- מי שעברה את המסלולים האלה לבד ויכולה לכתוב לי למסר או כאן טיפים, המלצות,הסתייגויות,עידוד -אני יותר מאשמח לקבל את החיזוק והעזרה כי קשה לי נורא.
אופק
שלום וברוכה הבאה

כבר ענו לך על רוב השאלות...אני חושבת שאת הדבר החשבו כבר החלטת- ללכת על מסלול של טריים. שני המסלולים שאת מתלבטת לגביהם הם בעלי הצלחות רבות בפורום, והרבה מידע שאת יכולה לשאוב (למה דווקא המילה הזו עלתה לי
)וכמו שכבר עשית- לשאול עוד ועוד שאלות, עד שיהיה לך קל יותר לקבל החלטה. אם את כבר קוראת פה שנה- את יודעת שאני טופלתי בפדיוס, והיום אמא גאה, מאושרת ו... עייפה לתאומים מדהימים
בני ארבעה וחצי חודשים... המון המון
ונשמח לענות לעוד שאלות

א ו פ ק 5

New member
שוב תודה לכולם ../images/Emo24.gif

שלום וברוכה הבאה

כבר ענו לך על רוב השאלות...אני חושבת שאת הדבר החשבו כבר החלטת- ללכת על מסלול של טריים. שני המסלולים שאת מתלבטת לגביהם הם בעלי הצלחות רבות בפורום, והרבה מידע שאת יכולה לשאוב (למה דווקא המילה הזו עלתה לי
)וכמו שכבר עשית- לשאול עוד ועוד שאלות, עד שיהיה לך קל יותר לקבל החלטה. אם את כבר קוראת פה שנה- את יודעת שאני טופלתי בפדיוס, והיום אמא גאה, מאושרת ו... עייפה לתאומים מדהימים
בני ארבעה וחצי חודשים... המון המון
ונשמח לענות לעוד שאלות
שוב תודה לכולם

על קבלת הפנים והעזרה. יש לי מלא קלסרים מסודרים להפליא ועבים מאד מכל תקופת הטיפולים שאני עברתי,ועכשיו אני מרגישה כמו התלמידים הנרגשים לפני כתה א' שמכינים מחברת חדשה ,עם ריח של התחלות חדשות. וכך גם אני מתחילה מחברת חדשה ומקווה שהפעם מהלימודים האלה,אני אצא סוף סוף עם תעודה מצטיינת.

א ו פ ק 5

New member
וכמובן שאשמח לעוד עצות,טיפים

שוב תודה לכולם

על קבלת הפנים והעזרה. יש לי מלא קלסרים מסודרים להפליא ועבים מאד מכל תקופת הטיפולים שאני עברתי,ועכשיו אני מרגישה כמו התלמידים הנרגשים לפני כתה א' שמכינים מחברת חדשה ,עם ריח של התחלות חדשות. וכך גם אני מתחילה מחברת חדשה ומקווה שהפעם מהלימודים האלה,אני אצא סוף סוף עם תעודה מצטיינת.
חוויות וחישובי כדאיות
מכל אלה שנכנסים לפורום בימים הקרובים ושיש להם מידע וסבלנות לנודניקית יסודית שכמוני. אפשר גם במסרים למי שיותר נוח.

tali0011

New member
עלויות במסלול בני ציון

חוויות וחישובי כדאיות
מכל אלה שנכנסים לפורום בימים הקרובים ושיש להם מידע וסבלנות לנודניקית יסודית שכמוני. אפשר גם במסרים למי שיותר נוח.
עלויות במסלול בני ציון
אופק וכל השאר שלום, אני נמצאת במסלול בני ציון (מתוכננת לנסוע בעוד 10 ימים). ד"ר קלדרון בתוקף תפקידו כמנהל היחידה הכניס נוהל חדש לפיו כל מטופלת לתרומת ביצית מתבקשת להביא טופס 17 מהקופה(יש להם מכתב מוכן לקופה) עבור ההכנה לטיפול בארץ. במידה ולא מקבלים התחיבות עלות הטיפול למטופלת במרפאת ביה"ח 500 ש"ח.

צביטניק

New member
טופס 17, רופא מחוזי אולי יאשר

עלויות במסלול בני ציון
אופק וכל השאר שלום, אני נמצאת במסלול בני ציון (מתוכננת לנסוע בעוד 10 ימים). ד"ר קלדרון בתוקף תפקידו כמנהל היחידה הכניס נוהל חדש לפיו כל מטופלת לתרומת ביצית מתבקשת להביא טופס 17 מהקופה(יש להם מכתב מוכן לקופה) עבור ההכנה לטיפול בארץ. במידה ולא מקבלים התחיבות עלות הטיפול למטופלת במרפאת ביה"ח 500 ש"ח.
טופס 17, רופא מחוזי אולי יאשר
בגלל החוק בארץ טופס 17 הינו לבתי חולים באזור שלך , אני מאזור השרון ובזמנו להדסה, ביקור ראשון קיבלתי אישור מהרופאה המחוזית בכללית. האמת רופא המשפחה שלי עשה לי את העבודה , הוא ברר ואז הגיע אליה ובטופס ציין שזה באישורה, הוא כתב בזה הנוסח מעוניינת לעבור טיפולי הפריה של תרומת ביצית בהדסה , אושר על ידי הרופאה המחוזית לפעם זו. לא משנה אחרי זה קיבלתי עוד פעם, לביקור שני,כי הראתי שקיבלתי פעם אחת ובמכתב נאמר שזה המשך. אין שום סיבה לא להאבק על כך עם הקופות.עד גיל 51 הם צריכים לדאוג לצרכינו לפחות בארץ. אין תרומת ביצית בכל בתי החולים הבנתי לאסותא יש איזשהו הסכם עם הכללית אבל לא ידוע לי מהו.

פיש10

New member
עלויות בקפריסין - לפחות מה שעלה לי

חוויות וחישובי כדאיות
עלויות בקפריסין - לפחות מה שעלה לי
התרומה - 3200$ קפואים (אם יש) שנשארים שם - 500 $ טיסה (אני נסעתי בסוף אוקטובר) - כ- 400$ לזוג, נדמה לי שאפילו קצת פחות ויזה - אין צורך לינה - במלון 5* בניקוסיה עד 150 יורו לזוג ללילה כולל א.. בוקר (אבל יש הרבה בנות בפורום שישנו בהרבה פחות $$$). בדיקת Xשביר - 300 ש"ח - מבוצע בישראל כל אחת יכול לנסוע ולחזור באותו יום (במיוחד בעונה) - כלומר הבעל יכול לטוס לתת הזרע ולחזור בלילה של אותו היום וביום ה- 3 האשה יכולה לטוס להחזרה ולטוס חזרה לארץ באותו היום - זה כמובן מוריד את העלות ללינה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה