שלום לכולם!!!

נינושש

New member
שלוםםם!!.. וברוכה הבאה...!!!

קודם של ברוכה הבאה לפורום.. אני נינושש...!
בקשר לבעיה שלך לדעתי את צריכה ללכת לשאול אותו לגבי הרגשות שלו.. אין לך פה מה להפסיד זה שאת תעשי את הצעד הראשון למרות שכבר עשית לא יוריד לך מהכבוד אין שום דבר פסול בזה שבת תתחיל עם בן.... אם תעשי זאת את רק יכולה להרוויח.. אז שיהיה לך בהצלחה.... בה ביי.. נינושש!!

loving angel

New member
שלום אנה ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום!!!! תהני כאן מכל רגע בקשר לבעיה שלך..אל תבזבזי זמן ופשוט תעשי את את הצעד הראשון אין לך מה לפחד!

Ana14s

New member
שוב שלום לכולם...

אמפ....קודם כל תודה רבה על תגובתכם, שנית לא קוראים לי אנה, אלא אנסטסיה- נעים מאוד. ביג גיי- תודה על ההודעות, וברוך הבא לפורום. ואתם הצלחתם לשכנא אותי ללכת לדבר איתו מחר! הבעיה היא אם יהיה לי מספיק אומץ, ואם אני לא יעבד אותו בדרך. תודה לכולכם!

Big Guy

New member
פשוט...

פשוט תבואי ותגידי לו כל מה שבראש שלך.. את לא צריכה לשבת עכשיו ולחשוב מה בדיוק להגיד לו.. פשוט כל מה שכתבת פה - כל מה שבראש שלך... תוציאי הכל.. הוא כבר יבין את מה שצריך להבין... בהצלחה! מחזיקים לך אצבעות!

As היחידה

New member
לא קוראים לך אנה?! תודה לאל!../images/Emo9.gif

חחח אני מקווה שלא יהיו פה עוד אנות =\ אני רוטצה להיות הכי מיוחדת=מוזרה! חחח... אז סבבה לך.... ותידעי שאת עושה את הדבר הנכון... מנסיון!

As היחידה

New member
חח בבקשה... גם את ממש מתוקה

את תראי שהכל יסתדר ועם לא אז מה קרה?! מי מת?! אז תשארו ידידים! לא נורא! תאמיני לי גם זה טוב! בסיפור שלי (שכתבתי עליו טיפםה מקודם) גם אנחנו נשארנו ידידים והכל בסדר גמור אני עדין אוהבת אותו לא יודעת מה איתו בעניין אבל פסדר לאט לאט זה יעבור (האהבה) ומנשאר ידידים לנצח! חחח
(אני מקווה
)

sh53

New member
ברוכה הבאה לפורום,מקווה שתשארי עמנו

כמו שאמרו לך החברים כאן - ללכת על זה ובגדול
. אם יאמר לך לא - אז לא נורא, אני בטוחה שתלמדו להסתדר אחד עם השני בתור ידידים אח"כ. אולי בהתחלה יהיה לא נעים, אבל אם הידידות חזקה ביניכם וחשובה לכם, אז תעריכו אחד את השני ולא תוותרו על הידידות ביניכם כל כך מהר. בהצלחה לך

spirit noa

New member
ברוכה הבאה.. לפורום . ../images/Emo23.gif

:) ואני חושבת שהעצות שכתבו לך בפורום , הם אחלה.. והם יעזרו לך.. אזז.. שיהיה לך בהצלחה....
, תהני בפורום

ברוכה הבאה חומד!

חחח..אני הדרוש בת 15 מת"א...חחחח...מקווה שתיהני פה מאוד בפורום הכי חם שיש בחורף הקר....ביי, הדרוש!!!

למעלה