שלום לכולם!!!

Ana14s

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל אני חדשה בפורום הזה, אז שלום לכולם. שנית יש לי בעיה קטנה שהייתי רוצה לקבל עצה ממכם על הנושא. אז ככה: אני בת 14 וחצי, ויש לי ידיד נורא טוב (אני לא רוצה להגיד שמות, אז פשוט נקרא לו באות הראשונה של שמו "י"), הוא בכל מצב איתי, ותמיד הוא עוזר לי, ואין בינינו סודות בכלל- בקיצור כל אחת יכולה רק לחלום על ידיד כזה. אז ככה...אני אתחיל את הסיפור מהתחלה כיוון שזה קצט מסובך. יום אחד אני וחברה שלי סתם דיברנו על החברים שלנו, ואז חברה שלי בלי שום קשר החליטה להתערב איתי שתוך חודש אני צריכה להשיג את "י". ואני אמרתי שאני יכולה לנסות באותו הזמן אני ו"י" היינו סתם ידידים. אז מאותו היום התחלתי להכיר את "י" (תכונות, אופי וכ"ו) ואז אחרי חודש אומנם הוא אמר לי שהוא מחבב אותי אבל אני התאהבתי בילד (נכון שזה מוזר, וזה לא הגיוני- אבל ככה זה). אז לא יכולתי לדבר איתו, ולא יכולתי להתקשר עליו יותר, או כמו פעם לצאת איתו, הייתי פשוט מעבדת את המילים. עד שיום אחד הוא בא אליי ושאל אותי מה עובר עליי, ואז אחרי כמה דקות מחשבה, אני אמרתי לו את האמת, כלומר שאני אוהבת אותו. ודווקא אחרי הידיעה הזאת הקשר שלנו התחזק והתקרבנו אפילו יותר. עד עכשיו כולם אומרים לי שהוא מנסה לרמוז לי רמזים שהוא גם אוהב אותי, וכל החברים שלי אומרים לי שזה שקוף כל כך שהוא אוהב אותי- אבל אני פשוט לא רואה לא את הרמזים ולא את האהבה שלו כלפיי. לפני יומיים בערך החברים שלו באו אליי ואמרו לי חד וחלק, הילד אוהב אותך, הוא לא יכול בלעדייך... מה אני יכולה לעשות? אני רגילה שהבנים עושים את הצעד הראשון! איך אני יכולה לשאול אותו אם הוא באמת מרגיש כלפיי משהו? מה אני יכולה לעשות בנושא? ותבינו שעל הילד הזה אני לא מוכנה לוותר, אז אני אשמח לשמוע תגובות, ואני אשמח אם תעזרו לי...

As היחידה

New member
קוראים לך אנה? את בת 14? ו-

את מאוהבת בידיד שלך?! וואלה אני זאת את, כלומר את זאת אני, אני מתכוונת אנחנו דומות! חחח....אנחנו באותו מקום רק שהסיפור ביני לבין ידיד שלי הסתיים..(לא זהו נגמר אלה כבר נכתב לו הסוף) אז קודם כל אמרת שאת לא רגילה לעשות את הצעד הראשון אבל הינה, עשית, אמרת שאת אוהבת אותו ! מה הוא אמר באותו רגע?אני חושבת שעם אתם ידידים כל כך קרובים את צריכה לבוא אליו ולשאול אותו מה הוא מרגיש כלפיך? האם הוא מרגיש אותו הדבר? ולראות לאן זה יזרום... עם זה יזרום..
אני אפרט בהמשך לתגובה שלך.. אוקיי עד עכשיו בקצרצק אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו!
מחכה לתגובה אנה א'..

Ana14s

New member
הבעיה היא

אני פוחדת לבוא אליו, ולשאול אותו מה הוא מרגיש כלפיי, כלומר אני רוצה אבל תמיד כשאני לוקחת אומץ ובאה אליו, כל המילים נעלמות לי...וזהו אני מעבדת את כל האומץ שלי. ואני שמחה שיש מישהיא שדומה לי, נעים מאוד!

Big Guy

New member
לכי על זה.....

יכול להיות שהוא פשוט מפחד או לא בטוח... גם יכול להיות.. אבל אנה - אל תוותרי על זה... אם הוא כזה מישהו טוב שאת אוהבת - לכי על זה.. מה הקטע ? לבוא אליו, לאזור אומץ בשביל 2 שניות של לשאול אותו מה הוא מרגיש ? תעשי את זה ולא תצטערי! בהצלחה

As היחידה

New member
מסכימה עם ביג גאי ../images/Emo4.gif

עם הקשר רק נהיה חזק יותר אז אני לא חושבת שיש מצב שהו אלא מרגיש משהו אליך וגם עם כן נגיד והוא לא מרגיש אליך כלום מעבר לידידות אז תשארו ידידים חפיף כזה... לא נורא...

Big Guy

New member
היי..

אני חדש.. אפשר להגיד :) אני משתתף בפורום שונים וסתם נתקבלתי בזה, ומצאתי שיש פה אחלה חבר'ה (כמוך חייב לציין - אהבתי את מה שאת רושמת) והחלטתי להצטרף...

As היחידה

New member
איזה מחמאה.. תודה ../images/Emo9.gif

תודה רבה... חח אני הייתי בטוחה שאף אחד לא קורא את מה שאני רושמת..
בן כמה אתה? ומאיפה?

Big Guy

New member
:)

אני סתם טיילתי לי והתעניינתי בפרטים שלך והחלטתי להיכנס ולראות את עולמך הכתוב בבלוג.. ואהבתי את ההתחלה... קוראים קוראים - תמשיכי לכתוב וייכנסו עוד יותר אנשים... אני בן 17 - דרום... את?

As היחידה

New member
הבלוג שלי עובד?!

ישששששששששששששש..... פשוט הוא לא עבד כמה ימים אז לא כתבתי כלום...
עכשיו אני אכתוב.. אני בת 14 וחצי מנתניה..
איך קוראים לך? =)

Ana14s

New member
אנה...

את מנתניה? אני רק מקווה שאת לא לומדת באורט ליבוביץ'!

As היחידה

New member
אני לא.. ../images/Emo4.gif

למה מה הבעיה? (לא להגיד לי לא משנה או משהו כזה כי אני שונאת את זה)

Big Guy

New member
יש לך אי סי קיו?

יש לך אי סי קיו ? או רוצה לדבר במסרים ..?

As היחידה

New member
יש לך מסנג'ר?

לאיסי אני כמעט ולא נכנסת =\ אבל בכל זאת 293949874 אבל אני כמעט ולא נכנסת =\ אמ... עם יש לך מסנג'ר אז המסנג'ר שלי- [email protected]

Ana14s

New member
יש לי איי סי קיו- כן

המספר הוא 334846771 את מוזמן לבוא לבקר!

למעלה