על סוסי מרוץ
עולים פעם ראשונה בגיל שנתיים וחצי, אבל הגב שלהם נשמר הכי טוב שאפשר, כי הרוכבים הם הכי קלים(משקל), הציוד לא שוקל כלום והסוס בקושי מרגיש אותו על הגב, גם תמיד משתמשים בריפוד ג'ל איכותי, בעיות גב זה אחד הדברים שאני יכול להגיד לך ב100 אחוז שאין לסוסים האלו, למשל בקפיצות אפילו יש יותר, כי שם לא תמיד הרוכבים קלים, הציוד הרבה יותר כבד, הרוכב תמיד יושב ולא עומד כמו ג'וקי, והרבה פעמים אחרי קפיצה הרוכב פשוט נופל על גב הסוס(לא נשאר בעמידת קפיצות) וזה הכי גומר את הגב לסוסים... לגבי התאים הסגורים, זה אחד השטויות הכי גדולות ששמעתי ומראה על חוסר הידע של מי שאומר את זה, אני יסביר לך כמה דברים- בתוך תא סגור סוס חם יוצא יותר מרץ מאשר במסלול פתוח, למה? כי הוא ירקוד בלי הפסקה במקום, ישתגע ויוציא את כל הכח שלו. בלי קשר לסוסי טורברד שי יותר מדי מרץ תמיד, ואחד האימונים הראשונים שסייח מרוץ עובר הוא ללמד אותו לשלוט במרץ הזה, ללמד אותו לרוץ גם רגוע ולא לפתוח כל הזמן. כך שלא צריך לגרום להם ליותר מרץ.. סוסי מרוץ יוצאים כל יום בשבוע לאימון, חוץ מימי שבת. כל יום או הליכה או ריצה לפי מסגרת האימונים, אם תעמידי סוס חודש בתא, הוא יקבל הרבה מרץ, אבל סוס שרץ כל יום עדיין ינצח אותו, לא צריך מרץ בשביל לנצח אלה כושר. אני מקווה שעכשיו הבנת למה זה לא נכון, לא רק שזה לא נכון זה גם היה טיפשי לעשות את זה כי זה רק יכול להזיק....