שלום לכולם!

Mooa-Numi

New member
שטויות.

הצללה נכונה תוכלי ללמוד אך ורק אחרי תרגול של כמה חודשים טובים. נקודה.

לתקן?

הצללה נכונה בפיינטשופ תוכלי ללמוד רק אחרי תרגול של כמה חודשים טובים בצייר. כי כדי לעבוד נכון ב-PSP, צריך לדעת בסיסי.

Mooa-Numi

New member
לא.

הצללה נכונה תוכלי ללמוד רק אחרי כמה חודשי תרגול. אני למדתי הצללה נכונה (יחסית) בפיינטשופ. פשוט אני לא מסתדרת עם הצייר.

נכון...../images/Emo58.gif

אבל תראי, הצייר היא תוכנה הרבה יותר קלה ופשוטה להבנה, יותר קל להסתדר איתה, וללמוד בה. תסכימי איתי שאחרי בתוכנה אחת יהיה לך יותר קל להתסדר עם אחרת, לכן כדאי להתחיל בצייר. יכול להיות שיש אנשים שלא מסתדרים עם הצייר (ואני לא מבינה איך אפשר) אבל...לרוב זה יותר קל. זה הכל.

תיקון...../images/Emo58.gif

אמרתי: "תסכימי איתי שאחרי בתוכנה אחת יהיה לך יותר קל להתסדר עם אחרת, לכן כדאי להתחיל בצייר." והתכוונתי:" תסכימי איתי שאחרי תרגול בתוכנה אחת יהיה לך יותר קל להתסדר עם אחרת, לכן כדאי להתחיל בצייר."

PurpleSlippers

New member
אני גם לא אוהבת את הצייר

התחלתי ב- Animation Shop אבל לא השתמשתי באפקטים, היא לפי דעתי יותר פשוטה להפעלה והרבה הרבה יותר נוחה אבל כל אחד עם דעתו יצעד.

LuckyGirl

New member
גם אני לא אוהבת את הצייר !!

אז אל תכריחו אותי השתמש בו רק בגלל ההצללה הגרועה שלי !

אף אחד לא מכריח אותך../images/Emo58.gif

מצד שני, אם אין לך כוונה להשתמש בעצות שלנו, אין לך מה לעשות פה. כי כאן לא אומרים "איזה יפה הדולי שלך" ובזה זה נגמר. כאן עוזרים אחד לשני. אם את לא מתכוונת להקשיב לעיצות שלנו (וטראסט מי, בובה, יש לנו ניסיון), ההפסד כולו שלך.

LuckyGirl

New member
טוב טוב סליחה !! ../images/Emo3.gif

את יודעת איך להפעיל רגשות אשם ..

למעלה