שלום לכולם!

פרהפרה

New member
שלום לכולם!../images/Emo24.gif

אני חדשה פה בפורום ובכלל בתפוז ו.. אשמח אם תגיבו לי על הבובה שהכנתי די מזמן ובכלל על ההודעה חח.. טוב אז תודה מראש.... רותם.

Ne§t£A GirL

New member
תגידי...../images/Emo108.gif

את התחלת בכלל עם הצייר, או ישר קפצת לPSP? בכל מקרה, זה לא כזה קריטי, כי את די צריכה את הצייר...

TRaffiC LiGhT

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

אני טאל, אחת משתי המנהלות של הפורום הזה.
השנייה היא מיכל [Mooa-Numi] וכולנו סוגדות לה.
כמה מושגים כלליים ושימושיים:
שרשור - הודעה חדשה וכל התגובות שלה.
ניצול שירשור, ניצלו"ש, שניצול וכיוצא בזה - תגובה לשרשור מסויים שלא קשורה לנושא השרשור.
טופיק - הודעה שקשורה לנושא הפורום = דוליז.
, אוף-טופיק, עוף-טופיק, עוף - ההפך מטופיק. המפ.. לפתוח הודעה חדשה בפעם הראשונה שנכנסים לפורום זה סבבה, אבל באופן כללי דוליז משרשרים (ע"י לחיצה על "הוספת תגובה" בחלון ההודעה שאת רוצה להגיב עליה.) לשרשורי הדוליז שאני ומיכל פותחות כאן מדי פעם.
עוף לשרשורי ה
. שאלות (אם יש) לשרשורי השאלות ואם אין אז בהודעה חדשה. בייסים, אתרים, טיוטוריאלים, פלטות - מה שאת לא רוצה! - בקישורים ובטאגליינס (השורות הנגללות למעלה.
).
השתלבות נעימה בפורום!

Sw££T BaBy

New member
תודה רבה ו...

היא לא נעשתה בצייר ולא הבנתי... למה אני צריכה את הצייר?..

Ne§t£A GirL

New member
כי...../images/Emo108.gif

את לא יודעת דברים בסיסיים כמו הצללה נכונה, צורות- והצייר הוא המקום ללמוד את זה... PSP [התוכנה שהשתמשת בה] היא בשביל לשפר את הדולי שלך-שיהיו בה אפקטים. אבל אם את לא יודעת את הדברים הבסיסיים, שום אפקטים לא יעזרו לך... ככה זה בכל דבר:) HTTP://HOW2DO.KEF.LI

Sw££T BaBy

New member
אבל...

מה זאת אומרת שאני לא יודעת הצללה נכונה? מה זה הצללה נכונה? וגם מה זאת אומרת צורות?!...

הצללה נכונה תוכלי ללמוד...../images/Emo58.gif

אך ורק אחרי תרגול של כמה חודשים טובים בצייר...

Sw££T BaBy

New member
אז איך...

איך עושים הצללה בצייר?! וצייר זה לא "תוכנה" גרועה קצת?... אני שואלת לא אומרת, כן?.. ותגיבו לי על הבובות בבקשה..

Ne§t£A GirL

New member
צייר זו התוכנה הכי טובה[+ענת]../images/Emo108.gif

הגבנו לך כבר על הבובות-יש בהן יותר מדי אפקטים. ותקטיני את החתימה שלך...
ושלחתי לך קישור לאתר קודם. בתנאי שהוא עולה, תשתמשי בקישור הזה... וענת, אני גיליתי איך אפשר להעלות את האתר שלך עכשיו כשהוא לא פועל... אני יכולה לספר לאנשים כאן, שנראה לי די רוצים וצריכים אותו?..

Ne§t£A GirL

New member
אוקיי, אז ככה:../images/Emo108.gif

זה ארוך:) פותחים את הפנקס רשימות, ואת האתר במקביל. מסמנים את כל הטקסט שמופיע באתר,[בעכבר] מקש ימני: העתק. בפנקס הרשימות: [בעכבר] מקש ימני-הדבק. שומרים את זה [תשמרו את זה בשם הזה: HAHA.HTML]. בדף האינטרנט לוחצים על: קובץ, פתיחה. נפתח חלון קטן, אפור ומכוער. לוחצים על עיון, בוחרים את הקובץ ששמרנו מקודם, עושים פתח ו...גולשים:) תעשו ככה כל פעם שיש לכן בעיות עם האתר/בעיה דומה עם אתר אחר. אההה, ויש שם גם כמה עמודים שעדיין לא עולים...תשמרו אותם בשמות אחרים, אבל איך שלא תשמרו אותם זה חייב להגמר ב[נקודה] HTML. למשל: COOL.HTML HTML.HTML ME.HTML SITE.HTML הבנתן, נכון?..

זה חצי עובד..... ../images/Emo10.gif

כלומר, עשיתי כל מה שאמרת, והלך בסדר גמור, אבל כל קישור שלוחצים עליו- נהפך לHTML (או מה שזה לא יהיה
)
שוּב... מה, אני צריכה לחזור על התהליך לכל קישור

Ne§t£A GirL

New member
הממממ...../images/Emo108.gif

בעסה, כל קישור?? אצלי זה היה רק איזה 6 שהייתי צריכה לעשות...וכן. אגב, ענת-רק שתדעי-את הטיוט´ של השמלה בצייר יש לך פעמיים, במקום הכפלים בפוטושופ.

Sw££T BaBy

New member
טוווב...../images/Emo4.gif

לדעתי אין כזה דבר יותר מדי אפקטים.. וגם מה רע בחתימה שלי? ואם תוכלי כמובן.. תוכלי לתת לי רעיונות לחתימות יותר טובות? תודה
וגם אני לא ממש אוהבת לעבוד בצייר.. כי אני לא ממש יודעת איך עושים הכההות והבהרות בו..

תראי...

היא אומרת לך את זה כדי לעזור לך. תנסי לעשות דולי בצייר, ונראה איך ייצא לך. אני מבטיחה שאני אגיב ואתן לך דחיפה קלה, שתדעי לעשות הצללות כמו שצריך...נכון. תראי מה אפשר לעשות בצייר (ואם אפשר תגובות משאר הפורום, יהיה כיף
) עשיתי את זה היום, והאמת? לא לקח לי יותר מדי זמן.

Ne§t£A GirL

New member
בטח!:)../images/Emo108.gif

חתימה קטנה, שעשויה מכמה פיקסלים-עד 20, 30 מספיקה... לא צריך חתימה בגודל של הדולי, גם לא חצי-וגם רבע זה המון... אגב, אם תהית-אני מתכוונת לחתימה שאת חותמת על הדולי, לא בתפוז...

למעלה