שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo153.gif

מה המצב? אני שחר. לא מזמן הקמתי מועדון מיסטיקה וה"פרויקט" הראשון שחנו זה להטיל כישוף. מישהו יכול לעזור/לתת אתרים/להגיד משהו חכם/להציע כישוף (ואיך עושים אותו).. אני אשמח מאוד! תודה מראש, שחר נ.ב. זה ממש חשוב ודחוף.

כישוף אי אפשר להטיל "סתם כך"

יש הכנות, יש כמה שלבים בדרך, יש עוד כמה דברים לדעת לפני שמטילים כישוף. מומלץ לקרוא את מאמרי הפורום השונים ולהציץ בקישורים השונים, קיים שם מידע רב.

זה ברור...../images/Emo8.gif

את זה אני יודעת. אבל השאלה היא על הכישוף עצמו. כי כשאני אדע את הכישוף ואת הדרך לבצע אותו, אני אדע גם את כל שלבי ההכנות. תודה בכל מקרה... שחר

אוקי, אני אסביר לך

את ההנחות שלי איזה כישוף כדאי לעשות. אז כך: איני בוחר כישוף כי "בא לי לעשות כישוף" וגם אין ממש כישוף ש"מתחילים ממנו" (אם כי בהחלט ישנם כשפים וטקסים שלא מתחילים בהם). אז איך אני בוחר כישוף? אני בוחר קודם כל משהו שקרוב אלי, שיש לי אליו איזה רגש. דוגמא - נניח וההורים שלי רבים איתי כל הזמן וכל מה שאני רוצה זה שלום בית. מעבר לרוצה, אני צריך שלום בית, כי אז קשה לי, וגם להורים שלי, לתפקד. האם יש לי מעורבות רגשית לנושא? כן. האם יש לי צורך ממשי בזה (וגם שכשידוע לי שניצלתי, אם היו, את האפשרויות הרגילות שעמדו לרשותי)? כן. האם אני רוצה את זה? כן. האם זה יפגע במישהו? כנראה שלא. לסעיף האחרון צריך לשים לב, כי רק "כנראה". אמנם להיות בטוח ב-100% זה כמעט בלתי אפשרי, אבל אפשר לצמצם את האפשרויות. לכן, אני מציע קודם כל לבדוק, נניח בקלפי טארוט, האם כדאי להשתמש בכישוף הזה. הדבר השני - לשים איזה תנאי בתוך הכישוף עצמו, שלא יפגע באף אחד... בינינו, שלום בית יכול להיות גם בעקבות גירושים. לא כל אחד ישמח לפתרון כזה. עכשיו, תחשבי לבד איזה כישוף את צריכה לעשות, רוצה לעשות ושיש לך מעורבות רגשית לנושא. את מוזמנת לכתוב לי מסר פרטי (אם תרצי לחלוק) ונוכל להמשיך משם. וכן, זה יכול להיות קשור לכסף או לאהבה (אם כי אני לא מסמפט כשפי אהבה, גם כאלו שהם לא ספציפיים).

../images/Emo140.gifתודה

ואני חושבת שיש דברים שאני יכולה לעשות אבל יש לי חברה שאומרת שלמשל כישוף לכסף- זה מאגיה שחורה. והיא לא רוצה חלק בכישוף (אני עושה הכל עם 3 חברות שלי). אז תגיד לי אם יש דברים שהם מאגיה שחורה ואז אני אדע לא לנסות לעשות אותו, כי אני ממש לא רוצה שום דבר עם מאגיה שחורה! ואיך אני בודקרת עם הטאורוט אם זה בסדר? יש לי קלפים אבל אני לא ממש יודעת לפתוח... תודה מראש.

כישוף לכסף זה "מאגיה שחורה"?

טוב, נדלג על כל הויכוחים על צבעים של מאגיה (כי למאגיה אין צבעים. הכל תלוי בכוונת מטיל הכישוף ובתוצאה). לפי ההגדרה של "מאגיה שחורה" - כישוף שנועד לפגוע באחר הוא מאגיה שחורה. כישוף לכסף, מבלי לפגוע באחרים (דבר שנבדק כמובן ע"י הטארוט וע"י הכנסת משפט מתאים לכישוף, אם יש בו חלק מילולי) הוא בהחלט לא "מאגיה שחורה". נכון, יש אנשים שרואים בזה משהו פסול, אבל אם אני ממש צריך את הכסף? לשכ"ד למשל, או כדי לשלם חובות/קנסות וכדומה. בלי הכסף הזה, איכות החיים שלי עלולה להפגע, לא כן? נתחיל ממה את כן יודעת על הטארוט, כדי שאוכל להכווין אותך.

../images/Emo4.gifלא הרבה

אני די יודעת על ה'ארקנה' העליונה. אני לא יודעת לא לפתוח, ולא להשתמש בכל הקלפים. וממש ממש תודה שאתה עוזר לי! תודה

אז אולי הגיע הזמן ללמוד?

ידע בסיסי בטארוט נראה לי דבר חשוב דיו בשביל להיות "פרויקט", את לא חושבת?

אני יודעת

אבל מי שמלמד אותי כבר לא נמצא איפה שאנחנו נפגשים... זה בחנות KITARO אם זה משנה. אז אני לא יכולה ללמוד... אבל זה יכול להיות "פרויקט" מעניין תודה (שוב)

המממ... אז מה אם זיו לא שם?

ניר עדיין שם. וגם אפשר ללמוד בלי זיו. יש כמה וכמה ספרים על טארוט. באתר של אורי רז יש בקורות ספרים וכך תוכלי לבחור ספר. לך, אני חושב שיתאימו החוברות של גילה בויום (אפשר להשיג אותן בחיפה, כי גילה עצמה היא חיפאית) וגם הספר של אריק אייל "טארוט - מסע לתוך חייך". שחר... בלנודינית, לא?

צלמגור

New member
אני מציע לך להתחיל עם כישוף איות

מן כישוף כזה שיגרום לך לכתוב בלי שגיאות כתיב. אמצעים: א. מילון עברי עברי ב. כלי כתיבה (עפרון, מחברת חדשה, מחדד, מחק) כיצד להטיל את הכישוף: א. בחרי מהמילון עשר מילים אקראיות שאורכן לפחות חמש אותיות ב. העתיקי את המילים למחברת ג. קראי את המילים מהמחברת מספר פעמים לאורך כמה ימים ד. בקשי מחברה שתקריא לך את המילים מהמחברת וכתבי אותן על דף חלק ה. השווי את האיות של המילים שכתבת לאיות שהעתקת מהמילון למחברת ו. אם יש לך יותר משגיאה אחת, חזרי לשלב ג, אחרת חזרי לשלב א הצעה - הוסיפי את המילים טארוט ובודקת לרשימה הראשונה שלך.

את זה אני כבר יודעת...

אני יודעת שצריך כמה שלבים לפני הכישוף עצמו, אבל אני חושבת שאם אני אדע איזה כישוף אני הולכת לבצע אז אני אדע גם מה לעשות לפני זה. תודה רבה! שחר

למעלה