אוקי, אני אסביר לך
את ההנחות שלי איזה כישוף כדאי לעשות. אז כך: איני בוחר כישוף כי "בא לי לעשות כישוף" וגם אין ממש כישוף ש"מתחילים ממנו" (אם כי בהחלט ישנם כשפים וטקסים שלא מתחילים בהם). אז איך אני בוחר כישוף? אני בוחר קודם כל משהו שקרוב אלי, שיש לי אליו איזה רגש. דוגמא - נניח וההורים שלי רבים איתי כל הזמן וכל מה שאני רוצה זה שלום בית. מעבר לרוצה, אני צריך שלום בית, כי אז קשה לי, וגם להורים שלי, לתפקד. האם יש לי מעורבות רגשית לנושא? כן. האם יש לי צורך ממשי בזה (וגם שכשידוע לי שניצלתי, אם היו, את האפשרויות הרגילות שעמדו לרשותי)? כן. האם אני רוצה את זה? כן. האם זה יפגע במישהו? כנראה שלא. לסעיף האחרון צריך לשים לב, כי רק "כנראה". אמנם להיות בטוח ב-100% זה כמעט בלתי אפשרי, אבל אפשר לצמצם את האפשרויות. לכן, אני מציע קודם כל לבדוק, נניח בקלפי טארוט, האם כדאי להשתמש בכישוף הזה. הדבר השני - לשים איזה תנאי בתוך הכישוף עצמו, שלא יפגע באף אחד... בינינו, שלום בית יכול להיות גם בעקבות גירושים. לא כל אחד ישמח לפתרון כזה. עכשיו, תחשבי לבד איזה כישוף את צריכה לעשות, רוצה לעשות ושיש לך מעורבות רגשית לנושא. את מוזמנת לכתוב לי מסר פרטי (אם תרצי לחלוק) ונוכל להמשיך משם. וכן, זה יכול להיות קשור לכסף או לאהבה (אם כי אני לא מסמפט כשפי אהבה, גם כאלו שהם לא ספציפיים).