שלום לכולם! נעים מאוד!

יו כולך בובי!! אז ברוך הבא

אין לי כוח לקרוא את כל השירשור.. אז מאיפה בן כמה למה איך מה עושה בחיים? אני הדר מואשמת 17 ראשון התמכרות נעימה אלינו... *אתה עוד תתמכר* ו...קצת על עצמנו.. אנחנו הכי חמודים! אוהבים את כולם!!! (אנשים עם שרשראות של פיסים, אנשים עם גלביות, אנשים עם כינים, אנשים שחורים ולבנים כאחד...) המפגשים שלנו הכי מוצלחים! אם תראה חבורה של אנשים באמצע ת"א (אם זה במרכז העיר או בטיילת או איפשהו אחר שם) הולכים בלי נעליים + גלביות + מקלות גשם + מעגניבים תצטרף כי אלו אנחנו!!!! אם "במקרה" יצא לך לנסוע להופעה של השוטים ותראה אנשים מקובצים ביחד ואחרי ההופעה הולכים לעמית/רואי/אבי ואומרים להם "היייייי זה שוב אנחנו מפורום תפוזזזזזז" אז תדע שזה אנחנו! קיצר...אנחנו חמודים וזהו! שהייה נעימה ye!

PSYCHO ROI

New member
טוב..

אני מב"ש בן 20 אתם מוזמנים גם להיכנס לאיי סיי קיו שלי בכיף והינה עוד תמונה שלי אני הימני! עם החולצה הכחולה

אללה ב"ש

משתלטים על הפורום!! הייתכן שיהיו לי עכשיו טרמפים למפגשים והופעות?

ayulali

New member
גם אני חדשה...

ויש פה כזאת קבלת פנים יפה... אז החלטתי לדווח (שהצטרפתי). אז סתם שקצת תכירו אותי, השאיפה שלי בחיים היא להתחתן עם עמית... ואם יש מיהו שיכול לעזור לי אני מאוד אשמח. חוצמזה ניסיתי אתמול לקרוא איזה שרשור ולא הבנתי כלום!!! כנראה שאני צריכה לה"כנס לראש"... לאט לאט ייקח לי זמן... ושאלה: השוטים מופיעים בבראשית? כי מהפירסומים הבנתי שלא...

DidjiT

New member
אף אחד,אבל אף אחד. לא להתייחס אליה!

מה זה?? ככה מצטרפת בקטנה לשרשור של מישהו אחר? כל אחד מקבל פה יחס אישי חם ואוהב! אני דורשת שתפתחי שרשור משלך! בסדר אחותי?

בן ספר

New member
חחחחח תראו איזה תמונה מהופעה

שנינו כאן גמורים בתחתית הגמוריות

../images/Emo110.gifוולקאאאאם../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורומינו הקט, אני רונית(17 מחיפה) התמכרות נעימה!! וזה בשבילך-אומנות השרשור..(ראה קובץ מצורף:p)

DidjiT

New member
ואני מופיעה!!!

אני יופיע מולך מופע פרטי..חחחח הדררררררררררר האלללללללה עוד שבועיים!!!!

אין לי הרבה מה להוסיף אחרי...

קבלת הפנים המלבבת שקיבלת משוטי הפורום אבל בכל זאת- ברוך הבאאאא אתה נשמע אחלה בחלה בנאדם אני עדי..בת 16 וחצי מחיפה תהנה (= יש כאן חבר'ה מטורפים, שאי אפשר שלא להתחבר אליהם

למעלה