אתמול בערב הייתי אצל בן דוד שלי וראיתי רק תתמונה הראשונה ששמתם שאתה מסוממים לגמרי.. ובן שלי כאילו מסומם תמידית אז הוא מסתכל ומתחיל להתפקע ואני לא מבינה..חח הוא עושה לי כזה "סתכלי סתכלי על העיינים שלהם.. תפסו היי גבוה ביותר!" חחחחחחח... עשיתם כיף?
כבר הבטחתי פה לאיזה אחת את המכנס בראשית אם אני אפגוש אותה.... חחחח.... אבל אני יסדר משהו לך אני יעהש טבלה עם שעות מי רוצה ללבוש את המכנס בבראשי! אני יביא אותו בתיק רק שתדעו שהמכנס הזה יש עליו כל כך הרבה סיפורים אגדות ומעשיות....
חחחח.....מצחיק! כן אני יכול להתנחם בזה שאני לא זוכר פה את השמות ! המכנס הזה באמת אליפות שי לי עוד כמה מכנסיים כאלה משהו פאננות !!! דרך אגב קוראים למכנס הזה מכנס אוטנטי ! למה אוטנטי ? כי הוא מורכב מכמה סוגים של בגדים וכולם בדים שונים? זה לא חתיכה אחת כל המכנס זה מה שמיוחד בו צריך לראות אותו מקרוב אני אוהב גם לקנות בגדים מציפי ביפו שבתל אביב יש לי כל כך הרבה בגדים משם !!!
זוכר את משחק החיים? נכון שירן הכוסית [אפשרת בוימוליד] אז נכון היה לה אח שהיה שיכור לאיזה תקופה.. שהוא רצה להתאבד.. נו החבר הכי טוב של ירון.. נו תסתכל בתמונה שלך ותחשוב.. וזה טוב... טוב מאוד אפילו !!!!
החיים היה לו תקופה שהוא היה אוכל כדורים הוא היה נדלק בבית חחחח כן כן אני זוכר אוולה הוא באמת דומה לך !!!!! חחחחחחחחח....................... רועי הוא דומה לך