שלום לכולם! נעים מאוד!

PSYCHO ROI

New member
שלום לכולם! נעים מאוד!

להיכנס לפורום כזה פאנן! אז אני מקווה להתחיל להיכנס פה לעינינים!

../images/Emo6.gif פססססיידר

מה קורה אחי? אני ניצן בת 17 מירושלים
תרגיש כמו בבית! ברוכבא!
התמכרות נעימה!

DidjiT

New member
שלום גם לך!

אני שיר בת 16 מזכרון!
תמיד נחמד שיש אנשים חדשים
אז תספר לנו קצת על עצמך, שם גיל מאיפה תמונה עם יש מה אוהב לעשות שיר אהוב של השוטים וכו'.. ברוך הבא!
ואתה תרגיש פה כמו בבית ממש ממש מהר! *השתלבות נעימה!*

PSYCHO ROI

New member
אז ככה

א.תמונה יש לי בפרטים...את מוזמנת להסתכל.. ב. זה פעם ראשונה שאני נמצא בפורמים....אני פשוט חולה על שוטי הנבואה אז חבר נתן לי קישור לפה...קראתי הודעות שלכם ואהבתי את הסגנון...אז גם אני רוצה! מממ...שיר אהוב...אני אוהב את כולם, אבל אם את מכריחה! אז...מי שם ידו שיר ענק!

DidjiT

New member
פששששש..

אז התבוננתי בתמונה.. ואני חייבת לציין שאתה מוזמן בשמחה לפורום
חחח
מי שם ידו בהחלט שיר ענק.. והביצוע בהופעות אפילו יותר, אבל "מי" תמיד ישאר בטופ שבטופ בשבילי! ו.... היית בהופעות שלהם? איפה? ואם לא? חבל.. תלך.. תלך ומהר! =] ותמיד שמח לקבל עוד אנשים ועוד שהם נראים ככה...

PSYCHO ROI

New member
הייתי

בזיכרון יעקב...היה פיצוץ, יותר מהמוסיקה שלהם אני אוהב את מה שהם מנסים להעביר, הם פשוט ענקיים...

DidjiT

New member
היית בהופעה???

ופספסנו אותך? איזה הפסד! =] מממ... למה לא הצטרפת יום קודם?..חחח

PSYCHO ROI

New member
אל תדאגי

אם יצא לי להכיר קצת את הראש שלך בבראשית את שם...וגם אני

../images/Emo13.gif אוקיי יש אישור ממני../images/Emo45.gif

אתה נשמע ממש חמוד
ומי שם ידו
דבסט תהנההההההה
ואתה חייל? היכו? אממ הכוונה היא ל..איפה? אממ הכוונה היא ל... איפה אתה משרת? מה?o_O

PSYCHO ROI

New member
צבא מורכב

הייתי בצנחנים נפצעתי היום אני בביסלח שזה בסיס בדרום של קורס מפקדים. אבל יש לי היום הרבה בעיות עם צבא...סיפור מורכב

בן ספר

New member
PSYCHO ROI זה חבר שלי שאיתו...

נסעתי להופעה הזאת האדירה שהיתה אני הכנסתי אותו לפורום הזה אמרתי לו שזה פורום בדיוק אנשים בראש שלנו! אז תקבלו אותו יפה חח.. הוא הכי סטלן בארץ הנה תמונה שלנו....

DidjiT

New member
חחחח דוגרי אנשים בסטייל שלכם!

אוף, לא הייתי אתמול בבית ולא ראיתי את כל התמונות ועכשיו אין לי כוח.. "מה נעשה מה נעשה???"

למעלה