שלום לכווווולם

CAT4

New member
אתם מוכרים גל ליחידים

ואם כן האם יש לכם את הספר המדובר כאן.

jbu

New member
כמובן שכן../images/Emo70.gif

הספר הזה במיוחד הוא מומחיות הבית, לפי מה שאני רואה הוא נמכר כמו לחמניות חמות! אם אני לא טועה זה מרפאה\מיבאים\חנות פרטית. תהנה!

CAT4

New member
אתה יכול לשלוח לי בפרטי

כמה הוא עולה עם ובלי משלוח

CAT4

New member
הספר

יומנו של מכשף הוא ספר טוב על סיפור המסע שלו אתה יכול להסכים איתו ואתה יכול גם שלא. אבל התרגילים שבוא הם אחד מתרגילי היסוד שאני מכיר. ואני חושב שהם טובים מקיון שהם נותנים תוצאות מידיות בעולם הפרקטי. וזאת אם אתה לא רק לומד את התרגילים אלה קודם את המשמעות שלהם ואפשר לילמוד אות המדמעות שלהם מקראית הספר עצמו. ככה שהוא גם מלמד את התרגילים גם איך מתרגלים אותם וגם מה המשמעות שלהם. תהנו

RainBird

New member
אני ממש לא מסכים. "יומנו של מכשף" מציג בבירור אדם שאינו מכשף. האיש ששם ממש ממש מביע לעיתים רחוקות קשר כלשהו למאגיה וזה גם אם אתה ממש ממש מתאמץ למצוא אותו. מדובר על מסע נוצרי לעליה לרגל. והתרגילים... מאוד מאוד בסיסיים, והקשר שלהם לכישוף מאוד קלוש. יש להתחיל מספר אחר.

CAT4

New member
ביקשתם

תרגילים קלים אם תוצאות מידיות ובעלות סיקון מינימלי. וזה הדבר היחיד שמחשבתי עלו. אני יודע שהספר עצמו הוא לא קשור מה שכן הם התרגילים וההסברים עליהם. הוא אחד הספרים הבודדים שיש בהם גם הבסר גם מבוא וגם התירגול עצמו ועוד בעברית שאני מכיר(מה שהופך אותו לזמין בכל ספריה ככה שלא צריך ממש לקנות אותו).

RainBird

New member
תלוי בסוג של התרגילים ולא סתם סוג שנכתבו בספר שאינו נועד ללימוד.

RainBird

New member
ברכות. הכל אפשרי. אם תאמין. ברוך הבא. אני מאמין שיש המון חומר במאמרים ותמיד תוכל להשיג ספרים אכותיים באמזון, ומקיטרו. אנחנו תמיד פה עבור השאלות שלך. ארדן

למעלה