שלום לכווווולם

FruityMdj

New member
שלום לכווווולם

טוב... אז ככה... במהלך החצי שנה האחרונה אני קראתי מלאאאא חומר על מאגיה/כישוף/קסמים/מעגלים/מדיטציות וכיוצא בזאת... ותרגלתי גם וויזואליזציה, דיי הרבה וזה מסתדר לי דיי טוב... אני רוצה לנסות להיכנס לקטע האמיתי - לעסוק במאגיה... אני לא מתכוון שאני רוצה להוציא אש מהיידים או משהו כזה... אני גם דיי בטוח שאני אף פעם לא יוכל... אני רוצה אבל להתחיל ממשו קטן... מישהו יכול לתת לי איזה עצה ממה להתחיל? ואיך?

jbu

New member
היי ../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif

לפני שאני יוכל לענות שלך יש לי שאלה: מה קראתה?

FruityMdj

New member
קצת קשה לי לענות על זה...

קראתי בערך את כול מה שכתוב באתר מג'יק סי או איי אל... קראתי קצת על טכסים לפתיחת מעגל, על שומרי המגדל, על עבודה אנרגטית, כל מיני... קראתי כל מיני מאמרים של הקהילה הזאת יש איזה נושא ספציפי שיעזור לך לענות לי?

CAT4

New member
יש כל כך הרבה השאלה היא מה את רוצה

ללמוד

CAT4

New member
אותה שאלה בדיוק

1)מה קראת 2)מה את רוצה להסיג 3)בתור מה את רואה את עצמך בעולם הזה. 4)ואיך את רוצה שהחיים ישפיעו עלייך על תעני לי תעני לעצמך ותראי אפיה את ממקמת את עצמך במעגל הגומלים הזה.

FruityMdj

New member
..

טוב... קודם כל אני בן... לא שזה חשוב, פשוט יהיה לי יותר נוח לקרוא את זה בלשון זכר
מה שאני רוצה להשיג זה סיפוק של הסקרנות שלי מאגיה זה תחום שמאוד מעניין אותי, ואחרי שקראתי הרבה מאוד חומר, אני חושב שאני יכול להתחיל לעסוק בזה יותר ברצינות. אני לא אחד מאלה שראו את הפורום הזה לפניי יומיים וכבר הם רוצים להזיז הרים בהינף יד או משהו... ממש לא... זה ברור לי שהתהליך יהיה ארוך מאוד, ואני רוצה להתחיל אותו. בתור מה אני רואה את עצמי בעולם הזה? בתור חוקר , אפשר להגיד... אני אוהב לרכוש ידע בכל נושא שהוא... (טוב.. אולי לא בכל נושא, אבל בהרבה נושאים) אני מאוד אוהב הישגים, ואם אני יצליח לבצע איזשהו אקט מאגי אז אני מאוד ישמח, וזה ידרבן אותי להמשיך ולחקור את הנושא ולהתנסות בקשר למה שקראתי, אני לא יודע איך לענות על זה... תתנו לי עצה או משהו, ואם יחסר לי ידע, אני דיי בטוח אני אמצא אותו, בין אם זה באינטרנט או בספרים, לא חסר מקורות מידע... מקווה שזה עוזר לכם לעזור לי בתודה מראש Fruity

FruityMdj

New member
אני חושב שאם להתחיל ממשהו,

אז שיהיה יחסית פשוט, ושניתן יהיה לראות את התוצאות שלו בבהירות

jbu

New member
לא משנה איזה ספר או איזה אתר

לא משנה איזה ספר או איזה אתר (אפרופו במגייק, לא ראיתי מכשף אחד שיצא משם ואני פגשתי אנשים שכבר שנה היו שם, תוכל לחפש על זה מידע בארכיון של הפורום) הכול תלוי במאמץ, הרצון והאמונה שתשקע בזה. אני ממליץ לך על MODERM MGAICK ספר מעולה למתחלים והוא אפילו נוגעה במאגיה נמוכה (למרות שמו המלא) וסלבלני כמעט לכולם, הוא ספר נהדר לכול מי שמתחיל, אבל לעוד מידע תקרא את הביקורות באמזון.

jbu

New member
אה

האמת שאני בטוח שדרך כול חנות אתה יכול לבקש שיזמנו לך את זה, אבל אני בטוח שזה יעלה הרבה יותר, כבר עדיף להזמין מאמזון. שמעתי פעם על חנות שמכרה את הספר הזה, נראה לי קוראים לה עדין חדש, כול מה שאני זוכר שזה היה ליד כיכר הבימה או ברחוב הבימה.....

CAT4

New member
תודה

אני אתקשר מחור לראות אם יש להם את זה. נ.ב אני יודע שאפשר ללכת לסניף המרכזי של סטימצקי ובקש שיזמינו לך את הספר זה יותר זול מאשר בחניות כי בחנות גובים עמלה שניה. החנות רמת גן. למרות שאני אישית אף פעם לא עסיתי את זה כי אי אפשר לעשות את בטלפון צריך ממש להיות שם ולנסות את המזל כי אני יודע שלפעמים הם מסכימים ולפעמים לא. אבל תודה בכל זאת

jbu

New member
תן לראות אם הבנתי אותך

אתה אומר שבסטימצקי יותר זול? אני מתפלל שאתה צודק כי יש לי 100 ש"ח הנחה ורק כמה גרושים, אבל בכול מקרה נראה לי שבקיטרו יותר זול בגלל ה-10% הנחה אבל אין לי כוח (וזמן) לעשות בירורים כי יש כול מיני עמלות (העמלות בכרטיס אשראי זה שונה, אל תשאל). לא נראה לי שסטימצקי לא תקח עמלה (אם כן אני ינשק אותך
), יש איזה חנות שמיבאת את הספרים של אותה חברה בתל אביב אני לא יודע כלום מעבר לזה (חוץ מזה שאילן יודע).

CAT4

New member
אז ככה זה עובד

יש עמלה בסטימצקי כמו בכל חנות רגילה אבל גם כל סניף צריך לחיות על משהוא נכון. אז ננניחך שאה נכנס לסיטמצקי אתה מזמין מהם והם מזמנים מהסניף המרכזי והסניף המרכזי מהיבואן שהוא מי שלא היה עכש סטימצקי קונה את הספר מוסיף מילחו וזא מוסיף עמלה ומחור את הספ]ר לסניף שלו והסניף מוסיף עוד פעם עמלה ככה שזה יוצא עמלה כפולה. למרות שלא ביררתי אם בחנות רגיל שמזמינה גם היא ספק בחול זה יוצא יותר זול. אני אמור לקבל תשובה החנות שנתתה לי בשבעועיים הקרובים ואז אני עדה על בטוח איפה יותר זול. מצטער אבל לא היה י זמן לשיכתוב.

jbu

New member
אם כך אז כול חנות רגילה היא

אם כך אז כול חנות רגילה היא מספקת, אבל יותר יקר מלקנות מקיטרו או מאמזון. אבל נעזוב אותם לרגע, נראה לי שאני יקנה דרך סטימצקי, כי יש לי הנחה של 100 ש"ח שם אבל כמה כבר יכול לעלות לי ספר שעולה 100-110 ש"ח אחרי המשלוח?

jbu

New member
5-20 אחוז?

אני עבדתי בחנות והם לפעמיים מעלים את המחירים ב-100% ! אני ישאל את זיו.

SickBar

New member
ספרים עלויות ועוד

כיום אין חנויות שמזמינות את הספרים הנושא ישירות מהיבואן, גם לא סטימצקי. מי שמייצג את לוולין למשל בארץ זה אנחנו ולא אף אחד אחר. אין לי מושג על איזה עמלות מדברים פה אבל אין דבר כזה, יש רווח על ספר בהתאם להנחה שהחנות מקבלת מההוצאה לאור והיא משתנה מהוצאה להוצאה. אצלנו ב KiTARO אנחנו משתדלים להיות הכי הוגנים שאשפר כי גם אנחנו עוסקים בתחום וחשוב לנו שהוא יגדל, בגלל זה התחלנו להביא את הספרים ובגלל זה אנחנו עושים הנחות שאין במקומות אחרים. לגבי עמלות של כרטיסי אשראי, החנות משלמת את זה, הלקוח משלם עמלה לכרטיסי אשראי רק במידה הוא משלם בקרדיט או בתשלומים על חשבונו (תלוי בכרטיס). אשמח לענות על כל שאלה נוספת. זיו

jbu

New member
../images/Emo9.gif אז אתה תביא לי הנחה של 100 ש"ח?

קיבלתי אנחה של 100 ש"ח וחשבתי לקנות ספר יוגה, אבל אני מעדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות ספק מאגיה. עמלה לא עמלה, לא איכפת לי איך קוראים לזה , כמה כסף (אחוז) בערך הם יכולים לקחת לי? ואם הם מזמנים מהוצאה לאור אז זה יותר זול מאמזון, לא?

למעלה