שלום לך גלית

תשובה לעוגיה

זה נקרא עפעף נופל, אני חושבת... אם אנחנו מדברים על אותו דבר. רצוי לאפר בצבע כהה על העפעף ולטשטש כלפי מעלה, כשהכפל מתכסה בטשטוש, אפשר גם לעגל ריסים- וזה פותח את העין. אם היתה פה תמונה הייתי יכולה אולי יותר לעזור.

יש לנו בחנויות

לא בכל סניף, אבל אפשר להשיג גם בסניף הגדול בדיזינגוף,גם ברננים יש, ברעננה. אפשר להתקשר ולשאול.

היי גלית אני ממש מעריצה שלך!! באמת

אני ממש אוהבת את העבודה שלך ואני אפילו לומדת איפור ועיצוב אופנה (ואני בת 17!!) אבל זה לא חשוב בקיצור רציתי שתגידי לי איזה צורת איפור ניראה לך תתאים לי בשביל לצאת למועדונים?? בדרך כלל אני שמה מייק אפ ואז סומק ואיי ליינר וטיפה עיפרון שחור בקצה התחתון של העין אבל תמיד זה נימרח או שאני שמה צללית שחורה מסביב לעין אבל לא יותר מידי... אז אם יש לםך רעיונות מגניבים בשבילי אז ממש תודה ובתמונה זאת אני... ד"א..

קודם כל תודה על המחמאות!!

קודם כל אני רואה שיש לך עפעף נופל- אז דיברנו על זה קודם. מומלץ ללכת על המעושנים. עפרון שחור בהחלט אפשר, מסקרה. אפשר ללכת על החומים, לא חייבים חום מאד כהה-וגם לא בהיר. משהו באמצע.

תשובה

יש את כל הצלליות המבריקות שהן מקסימות לצעירות: ורודים, אפרסק- ודברים סולידים. אפשר גלוס על השפתיים, את הרוז' ורדרד... אמנם התמונה מאד כהה, אבל ממה שאני רואה זה יכול להתאים לך. אם את הולכת לבי"ס אז רצוי לבחור דברים סולידים. איליינר לדעתי זה קצת מוגזם לבית הספר.

תשובה לנועה

אנחנו מעסיקים חלק מהבוגרות שלנו בחנויות, חלק במכירת מוצרים שלנו- אפילו מדלת לדלת... יש המון אפשרויות.

תתחילי ככה

תמתחי מהצד(מרחק של שתי אצבעות מאיפה שנגמרת העין) את העור של העין בעדינות כך שהעין נסגרת אוטומטית.. מרחי את האייליינר מאיפה שהעין מתחילה ותתחמי את קו הריסים.. אחר כך אם בא לך לעבות מעט את האיילנר בקצה(לקבלת עין יותר ארוכה וחתולית) אז תקחי את המכחול ותניחי חצי ממנו על סוף קו הריסים ככה הצורה שלו מצטיירת אוטומטית על העין ואת מקבלת קו אייליינר מדויק שמתחיל דק ומסתיים בשפיץ עבה (קצת יותר עבה) וחתולי

RReuTT

New member
שלום לך גלית ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
ראשית אני רוצה להגיד לך שאנחנו (כל חברי הפורום) מעריצים מס' 1 שלך
אני באופן אישי מאוד אוהבת אותך ואת העבודות שלך
אני מקווה שתהני בשהותך כאן
אחת מתלמידותייך בשם אור-לי בכינוי "Leeeeeeeee" מוסרת לך ד"ש חם ושהיא מאוד נהנתה בחופשה
שתיהיה לך גלישה נעימה, ממני ומכל חברי הפורום

AVRUCH21

New member
שאלה לגלית....

מתי יגיע הסנט מוריס וויט לארץ אני כבר ודשיים ממתינה.....

למעלה