שלום לך גלית

שאלה לגלית .!!!!

גלית אני נורא אוהבת את העבודות שלך אני שומרת את כל התמונות שאת מאפרת את נועה תשבי... החלום שלי הוא להיות כמוך מאפרת מקצועית , ולהקים בית ספר לאיפור.... שאלתי היא מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד בבית ספרך? ואם צריך רקע כלשהו כדי להתקבל לבית ספרך.... בתודה דנה כפיר נ.ב שאלה אחרונה יש אפשרות ליצור איתך קשר כי באמת שיש לי הרבה מה לשאול לגבי על עניין האיפור.....

גלית זה בקשר לעיפרון שחור בעין

אני תמיד שמה עיפרון שחור בעין עכשיו הרבה פעמים הוא נמרח לי וקניתי עיפרון באיל מקיאג' והוא גם נמרח לי אבל פחות מה את מציעה לי למרוח לפני או לעשות כל דבר כדי שלא ימרח...????

עפרון שחור

העין לחה בדרך כלל, ויש נטיה לעפרון להיות דהוי והוא יורד יותר מהר. מה שאפשר לעשות זה לשים פודרה וקונסילר מתחת לעין ואז מה שקורה זה שאם הוא מנסה לגלוש החוצה בגלל הלחות של העין- הוא נבלע ולא יוצא החוצה ונמרח. זיעה שצריכה לצאת יוצאת עם איפור או בלי. עדיף לא לשים איפור על קרם לחות- אני יודעת שחלק יהיו בשוק מזה. קודם כל כי בכל מייק אפ יש קרם לחות, ודבר נוסף- המייק אפ לא נתפס טוב על קרם לחות כי קרם לחות הוא בד"כ קצת שמנוני ואז המייק אפ מחליק. יש לנקות את הפנים טוב טוב לפני האיפור

אחרתי קצת לאירוח

בגלל צילומים עם ריטה... נעה תשבי מצלמת בימים אלה שעשועון טלוויזיה. היא באה במיוחד לארץ בשביל הצילומים, והיום היה יום הצילומים הראשון ואני איפרתי אותה. יש כמה אמנים שאני עובדת איתם תמיד תמיד, וזה כבר שנים ככה. כל הבנות שאני מאפרת הן מקסימות ומהממות, ואני חושבת שיש סודות של מאפר שגם המאופר לא מספר... לגבי בית הספר: יש תלמידות בנות 18, לפני הצבא שבאות לעשות את הקורס. ויש נשים מבוגרות יותר- היתה מישהי עכשיו בת 55. אין גיל ספציפי, יש תלמידים מכל הגילאים- גם בנים וגם בנות. מאד הטרוגני. יש לנו את שירות לקוחות של הבי"ס ששם עונים לשאלות בכל מה שקשור לבית הספר. יש לנו בחנויות שירות של איפור- אם מישהי רוצה לבוא להתאמת איפור- היא יכולה לעשות את זה באחד מסניפי איל מקיאג'. זה בחינם. יש לנו מוכרות מצויינות שעוברות הכשרה שלי. אנחנו מוכרים איפור רק עם ייעוץ. זה לא שנמכור פודרה ולא נראה איך להשתמש.

שלום קרן

קודם כל אני ממליצה להבהיר את הגבות- שהגבות יהיו בצבע של השיער, כי זה מקסים. לא להרתע מזה. מבחינת צבעים: אחרי שאת מתאימה את הגבות לצבע השיער, מבחינת צבעים גם חצילים, גם חומים, גם סגול יכול להתאים. מבחינת סגנון איפור- קצת קשה לי אם אני לא רואה אותך, לראות מה הם תוי הפנים. אם מישהי נראית טוב עם איפור טבעי ביום היא יכולה ללכת עם זה גם בלילה. פשוט בלילה יש נטיה יותר להקצין ולהעז ולהכהות קצת רת האיפור.

האיפור האופנתי

זה בעיקר ורוד, זה מצעיר וזה מאד רענן. חומים תמיד טוב- זה קלאסי ומתאים לכולם. תכלת וסגול זה קצת פאסה.

שאלה של גבר ../images/Emo3.gif

מה לפי דעתך אחוז הגברים המאפרים? האם יש בכלל מקום לגברים מאפרים? איך מיקיאגי ואת התחברתם לראשונה? צריך קצת טסטוסטרון לאירוח הזה לא?!

תשובה לצפניה

קודם כל בחו"ל זה מקובל שיש מאפרים רבים, למעשה רוב המפורסמים הם גברים (בד"כ גייז). בארץ הרוב מאפרות, יש מקום? בוודאי. יש את מיקי בוגנים, מיקיאגי, ערן... יש מקום לגברים מאפרים, אני מכירה גם כמה קוקסינלים שהם מאפרים. יש הכל מכל וכל. מיקיאגי ואני מכירים עוד מזמן. חשבתי שהוא מספיק טוב לבית הספר. הכרתי אותו תוך כדי עבודה.

שאלה לגלית ורטהיים

אני בחורה עם מבנה פנים עגולות שמנמנות. איך ניתן לאפר את הפנים ( מבחינת הצללות, שימרים, סמקים) לתוצאה יפה ? תודה , רויטל

עוד תמונה.. ואיזה עיפרון יותר יתאים

לי לפנים העין? לבן או שחור?... ויש אפשרות לשים עיפרון שחור רק בקצה העין לא בכל המיתחת לעין...?

בתמונה לא כל כך רואים טוב

את הפנים, אבל ממה שאני רואה- את בחורה מאד יפה. כמעט הכל יכול להתאים לך. גם טבעי וגם כהה... לא נראה לי שיש לך בעיה בעיניים. מתאים לך גם טבעי, גם איפור דרמטי, הכל נראה לי מתאים.

free star

New member
היי גלית!!!!!!!!!!

יש לי כמה שאלות- איך ניתן להבליט את עצמות הלחיים? ואיך ניתן להגדיל את העיניים?

D i S e L

New member
לגלית-שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

שלום גלית
אני בת 14, יש לי עור מעט כהה, גבות שחורות, עיניים שחורות
תוכלי לאמר לי איך להתאפר ליום יום ולערבים (למסיבות)
תודה

סוודרית

New member
גלית ! שלום שאלה קטנה !

מקווה שכבר לא מאוחר ! אני מעוניינת ללמוד איפור למטרת המקצוע , הייתי רוצה לדעת על איזה בית ספר את ממליצה ולמה? התענינתי בין חברות והמליצו לי על ירין שחף מכיון שאינכם מגלים את סודות המקצוע , על מנת שהלומדות יגיעו לרמה המקסימלית באיפור ! (אומנם אני יודעת שאת זאת שמנהלת את בית ספר איל מקיאג' אך בכל אופן הייתי מצפה לתשובה הכנה והאוביקטיבית ביותר) המון המון תודה

סוודרית

New member
אנשים !!!!! ../images/Emo18.gif תקראו !

לידע כללי היו פה המון שאלות ושאלה אחת שלי לא נענתה בכלל ! ולמה זה? אני אענה לכם בקצרה ! פשוט מאוד גלית ממש לא עומדת מאחורי המילים שלה ולא יודעת להגיב בכנות ! אז תראו את כל התשובות שלה כמזויפות ! ממש חצופה ! תודה וסוף שבוע טוב ! וחבל שכאלו אננשים באים לפה לענות על שאלות פשוטות .... ועל שאלות של אמת לא יודעים לענות .... קחו את זה לתשומת לבכם !

עצמות לחיים

אפשר להדגיש ע"י הצללות עם הסומק הכהה אבל בשקע שיוצא מהאוזן, ולא על הלחי. הכהים מכניסים פנימה והבהירים יוצאים החוצה. לגבי הגדלת עיניים, רצוי להשתמש בצבעים הכהים. רצוי להכהות את העינים מסביב ולשים עפרון לבן בתוך העין.

תשובה לחיפאית

צריך להצליל את הפנים עם הקוקה כדי לשבור את הצורה עגולה, להדגיש את קו הלסת ולהדגיש עצמות לחיים.

Saucy Girl

New member
אהלן גלית!

הבעיה שלי היא כזו: אני נורא בהירה,ולפעמים אני נראת אפילו חיוורת או חולה. אני לא רוצה להשתזף(אני גם לא יכולה) אבל הייתי רוצה להיות בהירה ולא חיוורת,ויש לציין שאני בת 13. בהירה ויפה. תודה רבה
.

למעלה