שלום לך גלית

תשובה

יש סומק שנקרא "קוקה" (יש אותו בקטלוג של איל מקיאג') מה שמיוחד בו שזה אבקה די שקופה עם פיגמנט חום, וברגע ששמים את זה על הפנים זה לא נראה כמו איפור- זה נראה חלק מהפנים. משתמשים בזה כדי לעשות הצללות. אפשר לשים במחשוף כדי ליצור הדגשה של החזה... אפשר להשתמש בזה לא רק על הפרצוף.

לא למדתי ../images/Emo13.gif

אני פעם הייתי דוגמנית, הסתובבתי הרבה בסודיואים, ראיתי המון מאפרות בעבודה, לקחתי דברים שחשבתי לנכון ומכאן הידע

AVRUCH21

New member
שאלה לגלית...

מה איפור קיץ הנוכחי, האם אתם עורכים השתלמויות לבוגרים בנושא זה?

בוודאי

יש פעמיים בחודש השתלמויות, אפשר להתקשר לביה"ס ולברר. הקיץ המגמה היא ורוד, איפה שרק אפשר, צלליות ירוקות, ברק על הפנים, כל הצבעים הברונזים, הזהובים. ליפסטיק אדום

AVRUCH21

New member
שאלה לגלית אודות הנחת השימר....

כשאני מניחה שימור נוזלי או אבקתי על עור פנים בהיר (כמו של העולים מרוסיה) אני לא רואה את האפקט איך עושים זאת נכון?

שלום גלית,

אני שואלת את השאלה בשם אימי היקרה אישה בת 50 סובלת משחור מתחת לעיינים וקונסילר ממש לא עוזר אלא ההפך מחמיר . תודה

היי גלית

1. למה מחירי לימוד האיפור כ"כ יקרים!? 2. איך אפשר למנוע כמה שיותר את "נזילת האיפור" בסוף היום, כשהכל נראה מרוח? תודה!

המחירים

זה הכל ביחד, זה גם חומרים, גם המורים עצמם- מאפרים מהשורה הראשונה. גם צילומים בסוף הקורס- אנחנו מביאים צלם. מי שבא לקורס מבין למה זה יקר. לגבי נזילת איפור- דיברנו על קרם לחות. צריך בסיס טוב, מייק אפ, פודרה... כדי לשמר טוב את האיפור

AVRUCH21

New member
שאלה לגלית אודות מייק אפ

מה המייק אפיים הנוזליים לM1 וM8?

einata

New member
שאלה

הי גלית אני מתחתנת בעוד חודש והמאפרת שתאפר אותי למדה באיל מקיאג' רציתי עצה לגבי צבעי האיפור אני לבנה יחסית והשמלה שלי בצבע שמנת ואני ממש לא אוהבת צבעים חומים כהים איזה צבעים יתאימו לי יותר??? (גם השער שלי די בהיר) תודה רבה

שאלה לגלית

דבר ראשון רציתי לציין שאת מקסימה כתמיד ועוזרת מאוד... ועכשיו לשאלתי... מהם הצבעים של הסמקים הכי יפים לקיץ?

תשובות לציפור והילד

למי שיש עור יבש, פשוט לקחת פילינג עדין, פעמיים בשבוע, בכל מקרה לפני ששמים מייק אפ לנקות הכל, וכמו שאמרתי- לא לשים מייק אפ על קרם לחות. לגבי מייק אפ- היום אפילו בד"כ גם מגן מפני השמש וכו'. לא קורה כלום אם ישנים עם מייק אפ, אבל עדיף לתת לעור לנשום. תמיד כדאי לעשות מסכה לפנים- פעמיים בשבוע. גברים ששמים מייק אפ- רצוי שזה יהיה כמה שיותר דק, כדי שלא יראו את זה. לגבי ליין איפור של גברים- שום דבר בעצם לא שונה. החומר הוא אותו חומר חוץ מהתמונה על הקופסה...

יש מליון צורות לאפר עיניים

זה לא ממש משנה מה קודם למה. אפשר לשים שני צבעים, אפשר שלושה. אם יודעים מה עושים זה לא ממש משנה מאיפה מתחילים כי לכל צבע יש את המקום שלו: מעל העפעף, בזויות... זה לא ממש משנה. לגבי שילובים, תמיד זה טוב לקחת צבעים מאותה משפחה, לדוגמא כחול ותכלת, סגול ולילך, סגול וורוד.

תשובה לשירי

אני עושה איפורים לארועים- אבל רק בחנות שלי בדיזינגוף. פעם עבדתי עם מיקי בוגנים, אבל היום הוא פתח סלון והוא גם עושה שיער וגם מאפר. לגבי המחיר של הקורס: תלוי איך מרכיבים את הקורס. זה יכול להתחיל מ-3000 ש"ח ולהגיע עד 8000 ש"ח. זה כולל בסיס של איפור (תיק וחומרים). יש קישורים לאתר של ביה"ס- אתם מוזמנים לקבל פרטים מלאים. לגבי משך הקורס: יש כל מיני מסלולים. יש 4 חודשים, יש 8 חודשים. יש כאלו שלוקחות רק איפור ביוטי וכלות, יש כאלו שמצרפת גם איפור גוף, טלוויזיה וכו'. כדי לקבל תעודה ובוק- צריך לעבור קורס של כ-4 חודשים, ויש בחינה בסוף.

למעלה