שלום לחברי שינוי

אתה טוען שאין נכים באונברסיטה?

מה הקשר בין הדברים בכלל? לחפש בכוח? אני מקווה שזה לא מה שאתה מאחל לי בכל מקרה.

אתה טוען שאין נכים באונברסיטה?

מה הקשר בין הדברים בכלל? הוא ניפגע בראש? לחפש בכוח? אני מקווה שזה לא מה שאתה מאחל לי בכל מקרה. בכל מקרה השנתיים חלפו והרגליים הבריאו

אולי הוא הפסיד,אבל הוא איש גדול

ואתה ואני חייבים לו הרבה. מאוד מוזר שאתה איש העבודה מזלזל באיש הזה. גועל נפש.

yosep nanon

New member
נועה!! לא פניתי אלייך אלא למשקיף

אודה לך באם לא תגיבי לדברים שלא כוונו אליך ואל תדחפי את האף שלך.

אני אענה כשארצה ולך נותר להתפוצץ

פרס הוא איש גדול והזילזול שלך בו הופך אותך לקטן ונחות. ושוב אומר לך,אני אומר מה שאני רוצה ואתה תתנהג יפה!!

yosep nanon

New member
את תמיד אוהבת לדחוף את האף??

תתפוצצי את, מי בכלל יכול להתעצבן מבדיחה כמוך הוחכת כבר שאת לא יודעת להתנהג יפה ...בעצם את לא יודעת להתנהג בכלל

ממתיק,אותך אי אפשר לבלבל עם עובדות

יש חקירה עדיין. למרות שזה לא נוח לך לא תוכל לשנות את המציאות.

נכון, אותי אי אפשר לבלבל עם עובדות

את מודעת לזה שמול ראש הממשלה שלך שרון עדיין עומדת חקירת סיריל קרן? את מודעת לזה שרק בגלל שאוסטריה מסרבת לשתף פעולה עם מח''א הישראלית החקירה הזאת קועה וראש הממשלה שלך שרון עדיין לא יושב בכלא? אבל אותך הרי אי אפשר לבלבל עם עובדות....

מה רצית? אתה נישמע מעט גיזען

לא איכפת לי מוצאו של עמיר פרץ. איכפת לי מדברים אחרים נקודה ולא אתווכח איתך על זה כי לא פניתי אליך. וכשלא פונים אליך,הרכן ראש ושתוק.

אני נשמע לך גזען?

את זו שפוסלת אדם רק בגלל מוצעו ובגלל הרקע שממנו הוא בא, ואני הגזען?

תוכיח,תראה מקום אחד שבו כתבתי

משהו על המוצא שלו. אם אתה לא מוצא תהיה גבר ותתנצל. אתה היחיד שהזכרת את זה וכמעט נישמע שכאילו המוצא שלו זו הסיבה לבחור בו. מזכיר קצת את עוזי כהן שמתייצב מאחורי סילבן בגלל המוצא. בחייך,תתבגר,למי איכפת בימינו מוצא?

אכן לא ניכתב בשום מקום

והאדם שכתב את זה לא יכול להביא אף לינק להוכיח את דבריו. זה עיוות דברי שנעשה באופן מכוון.

למעלה