שלום לחברי שינוי

שלום לחברי שינוי

אני נועה ואני מערכניקית (שלום נועה) סתם,אז ככה,אכן אני מצביעת מפלגת העבודה שיש לה בעיה. בראש המפלגה שלי עומד אדם שלדעתי עלפי השקפת עולמי אינו ראוי לעמוד בראש מלפגה וחלילה לא בראש המדינה. עדיין יש חקירה על שחיתות המפקד חסר השכלה לחלוטין השבתות מיותרות של המדינה כולה מלחמה למען הוועדים החזקים והכי חשוב,איך אמרו במשחק מכור,פשוט טיפש. אפשר לשמוע ממכם מה ההבדל בינכם לעבודה בתחומי הכלכלה,הבטחון והשטחים הכבושים?

eitangn

New member
שלום לנועה

כל החומר נמצא באתר שינוי - http://www.shinui.org.il/site/ekarey_shinui.asp. על קצה המזלג: כלכלה - כלכלה ליברלית, כלומר כלכלת שוק עם מינימום התערבות ממשלתית, ומקסימום הפרטה. ביטחון - דחפנו חזק את נושא גדר הביטחון. יש לך שאלה ספציפית? שטחים, מהמצע: "את המאחזים הבלתי חוקיים יש לפנות לאלתר. במסגרת הסדר השלום ישראל תצטרך לפנות גם את ההתנחלויות הפזורות בלב האוכלוסיה הפלסטינית, אולם ישראל לא תפנה את גושי ההתנחלויות שייכללו בתחומי המדינה. בין ההתנחלויות הקטנות ובין גושי ההתנחלות יש התנחלויות גדולות שיהוו נושא למו"מ"

ערב רב

New member
שינוי גם תומכת בגירוש חד-צדדי נוסף

ככל הנראה, לפחות ח"כ אתי לבני תומכת בכך.

ומה לגבי החקירה על ראש הממשלה?

או שזה לא מטריד את מנוחתך כי מדובר באשכנזי? ושלא תביני אותי לא נכון, גם אני אשכנזי, אבל זו לא הנקודה, הנקודה שיש דעות קדומות שפוסלות אדם רק בגלל הרקע ממנו הוא בא, אז אולי באמת עדיף שאנשים כמוך לא יהיו במפלגת העבודה המחודשת.

אשרת

New member
מה הקשר בין הדברים?

הגברת הינה תומכת במפלגת העבודה, והיא מעלה תהיות לגבי המפלגה שהיא תומכת בה. האם אתה מצדיק את השחיתות שבמפקד אצלכם על ידי זה שיש מושחתים נוספים?

בית משפט קבע שלא היתה כל שחיתות

במיפקד. אבל כרגיל אצלכם, למה לא ללכלך סתם אם אפשר? מעניין שאתם כל כך לא בלחץ ובפאניקה מבחירתו של עמיר פרץ ליו''ר החדש של העבודה, וזה כל כך לא מעניין אותכם, שאתם עוסקים רק בו לאחרונה, במקום לעסוק במפלגה שלכם ולנסות לחשוב מה הדברים שצריך לשנות ולתקן בה ולא במפלגות אחרות.

אשרת

New member
אתה יודע למה אנחנו עוסקים בו

לאחרונה? משום שאתה כל הזמן מביא את זה לפורום הזה, זה הכל. דבר שני - בית מהשפט לא קבע שהיתה שם בעיתיות? אתה באמת רוצה לומר - שאת כל הזה התקשורת המציאה? את כל העתירות? את כל הדחיות? את זה שהשופטת קבעה שהיה תהליך לא תקין במפקד? שיש אנשים שבכלל לא ידעו שהחתימו אותם על טפסי ההתפקדות?
על מי אתה מנסה לעבוד? שחיתות היא שחיתות היא שחיתות ולא משנה איפה היא. ושים לב גם מי העלתה את זה. לא תומכת שינוי, אלא מישהי מאצלכם.

לא ידעתי שקוראים לי נועה הדרי

או כל האחרים שמעלים בפורום את נושא עמיר פרץ. דווקא אני זה שלא פותח שרשורים לגביו בפורום הזה, אלא רק בפורום החבודה שקשור אליו.

אשרת

New member
אתה מעלה לא מעט.

אתה מעלה את הסקרים נון סטופף כאלו אין לזה קשר לפרץ.. נו באמת... וכל הדיווחים שלך על זה שהקהל מחא כפיים לפרץ - כאלו- את מי זה בדיוק אמור לעניין, ממתיק סוד?

אשרת

New member
א. זה לא נכון.

ב. איך המחיאות כפיים של פרץ אמור לעניין של שינוי?

אני אינני איש שמאל בדיוק להיפך,

אך מדוע לדעתך עמיר פרץ הוא "אדם חסר השכלה לחלוטין וטיפש" הזכירי לי מה היתה השכלתו של הצעיר שמעון פרס?

אשרת

New member
אני אמרתי שהוא איש אדם חסר השכלה

לחלוטין וטיפש"?? פרץ חסר השכלה. נקודה. אם זה טוב או רע להיות כזה באופן כללי וכאשר אתה נמצא בתפקיד ממשלתי - זה עניין לויכוח. דבר אחר, הזמנים השתנו, אני משערת שהמדינה והערכים פה , לא אותו דבר כמו שהיה בזמנו של פרס הצעיר.

אין מה להשוות בין עמיר פרץ לפרס

שמעון פרס בא מדור אחר וזמנים אחרים. עמיר פרץ הוא אדם צעיר וזה בהחלט מעלה תהיות מדוע לא למד.

אולי אם לך יתרסקו הרגליים ותהי בגבס

שנתיים מבלי אפשרות לרדת מהמיטה אפילו לשירותים, והרופאים לא יתנו לך הרבה סיכויים ללכת שוב על רגלייך אי פעם, כפי שקרה לעמיר פרץ במסגרת שירותו הצבאי, תביני קצת יותר אדם שזה מה שקרה לו.

למעלה