שלום לחברי הפורום

King of falaka1

New member
כמה שעות בשבוע זה לא מספיק

רוב הזמן היא לא בארץ אי אפשר לגדל ילדים נורמאלי במצב הזה

גארוטה

New member
אתה לא באמת

מצפה שאחרי בניית קריירה של שנים שעושה רושם שהיא נהנית, מסופקת ומצליחה בה, היא תקום
יום בהיר אחד (בהיר בשבילך כמובן) ותעזוב הכל, תשים על עצמה חלוק ונעלי בית ותהפוך לעקרת בית, או חלילה
תמצא לעצמה משרה של כמה שעות ותחכה לילדים בבית עם סירים של אוכל.

ואם זה היה הפוך ואתה היית עם קריירה מצליחה שמונעת ממך לתפקד כאבא על בסיס יומיומי, אז זה היה בסדר? זה היה מקובל?

אתה רוצה הכל או כלום. זה לא עובד ככה,
אתה, כפי שזה נקרא ,לא מציג את כל התמונה וברור שכל התמונה זה לא בדיוק הבעיה הספציפית הזו ויש המון מעבר.
אתה מתעקש על משהו שלא הולך לקרות בקרוב ומסתכל רק על חציה הריק של הכוס, החיים ממשיכים, הזמן עובר ואתה נשאר תקוע באותו מקום.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שוב נאלץ להסכים...

(זה לא כל כך נורא, כן?
)

King of falaka1

New member
לפי דעתי למען הילדים

היא כן צריכה לעזוב הכול היא יכולה לבחור מקום אחר שתהיה בבית כל יום שהקמנו משפחה לא היה מדובר שהיא תפתח קרירה כזאת שהעול של הילדים יפול רק עליי היא צריכה לדעתי,לעמוד בהתחייבויות לפחות כלפי הילדים

אתה צריך לבוא בטענות רק אל עצמך !

בזמנו לקחת על עצמך את גידול הילדים ועכשיו , מסיבה כלשהי , נמאס לך מהתפקיד וזה בסדר ולגיטימי ולכן אין לך ברירה אלא להתמודד עם ההחלטה החדשה שקיבלת .

תפסיק להאשים אותה בהזנחה ו/או לדרוש ממנה שתעזוב את העבודה ותתנהג כמו אדם בוגר שזה אומר לקחת אחריות על הבחירות שבחרת ותמצאו יחד פתרון שיהיה מקובל על שניכם .

King of falaka1

New member
לצערי זו היא שרימתה לא אני

ההעדרות הזאת לא סוכמה שהבאנו ילדים אם ידעתי אז הייתי מתנהג אחרת

זה לא משנה שהיא רימתה כי אתה נתת יד לרמאות

בכך שהסכמת להתנהלות הזו ביניכם. אם היית מתנגד ומסרב מהתחלה להסדר הזה ,יש להניח שלא מגיע לכאן להתלונן.

כאמור, אתה צריך לקחת אחריות על הבחירות שעשית בעבר , כי יש לך חלק לא מבוטל בהעדרות שלה מהבית. ורק כאשר תצליח להשלים עם העובדה הזו ותפסיק להאשים רק אותה במצב שנוצר, אז גם תוכל לחשוב על דרך חלופית שתוציא אותך מהתסכול שאוכל אותך ומעכיר את האווירה בבית וביניכם.

בקיצור, כדי לשמור על הזוגיות שניכם צריכים להתגמש ולהתפשר .

צר לי, אבל אם היית מכיר באחריות שלך

אז גם היית מבין שאין טעם להאשים את אשתך ובעיקר דואג לחזק את התכונות החלשות שלך .

עד כמה שישמע לך מוזר -

אתה בעצם מאוכזב מעצמך ולא ממנה.
לפי מה שמשתמע ,היא הדומיננטית והחזקה מביניכם ואתה החלש שלוקח על עצמו משימות בלתי רצויות (גידול ילדים ) ומחוסר ברירה .
אז אולי בהתחלה הצלחת להבליג ולספוג ,אבל עם הזמן התסכול שלך שהלך וגדל הגיע לנקודת השיא ומאותת לך שמספיק עם התלונות והדרישות חסרות התועלת ועכשיו צריך לפעול בדרך שונה ואחרת .

King of falaka1

New member
הבנתי,אין פה עניין מי חזק ומי חלש

בזוגיות אין דבר כזה זה השאלה סדר העדיפויות קריירה או בית אני כבר בחרתי את הדרך שלי בסך הכול אם אני יפרק את הכול היא תפגע בסוף היא תשאר רק אם הקרירה ההזויה שלה ואז יפול לה האסימון וכמו שאני מכיר אותה אז היא תבין

ברור שיש ובמיוחד זה בולט אצלכם .

לפי הקיטורים שאתה משמיע כאן אז הבחירה שלך להיות עקר בית היא לא מרצון אלא מכורח הנסיבות שאותן אשתך קבעה.

ואגלה לך סוד קטן - האיומים שאתה מאיים לא מזיזים לה כי היא יודעת עם מי יש לה עסק - אתה מאלה שמדברים ולא עושים.

אותי אתה לא צריך לשכנע כי כבר מזמן הבנתי

שקשה לך לוותר על החולשות שלך ומאד נוח לך להישאר בעמדת הקורבן .

King of falaka1

New member
לא אני הקורבן זה המשפחה

שנפגעת מזה,לכן אני נלחם אחרת מזמן הייתי חותך את זה

אם אשתך לא סופרת אותך וממשיכה לעבוד ולהיעדר

מהבית למרות הדרישות שלך והעול נופל עליך הרי שאתה הוא הקורבן , כי לילדים לא אכפת מי מגדל אותם - אבא או אמא .

וגם לא ראיתי שאתה טיפוס של לוחם אלא יותר של יבבן .

King of falaka1

New member
אז לידיעתך

לילדים מאוד חשוב מי מגדל אותם אין שום קשר למלחמה אני עדין לא במלחמה איתה שאני אהיה אז אני יהפך ללוחם אין מלחמות שיש ילדים קטנים בבית הגינות ויושר מה שאין להרבה אנשים

למעלה