שלום לחברי הפורום

King of falaka1

New member
שלום לחברי הפורום

שלום לכולם השם שלי מרטין ואני נשוי עם שלושה ילדים בני 4 7 ו11.אני נשוי כבר כמה שנים ומכיר את אישתי מגיל מאוד צעיר,אישתי עובדת באחד השגרירויות ונמצאת הרבה זמן בחול ואני מגדל את הילדים רוב הזמן למרות שאני גם עובד בלילות.המצב הכלכלי שלנו טוב אין בעיה עם זה,הבעיה העיקרית שלי שאני מרגיש כמו חד הורי. ניסיתי לדבר עם אישתי היא לא מוכנה לעזוב את העבודה בשום אופן כך שכבר נמאס לי לנסות. אין בעיה כלכלית כך שלמרות שהיא מרויחה טוב הכסף לא הבעיה אנכבר אובד עצות יש פתרונות למישהוא שאולי אוכל להתקדם?

מריוס זכריה

Member
מנהל
הלו הלו סליחה אדוני!!!

א. אתה לא תורן אישורים השבוע
ב. יש תור
ג. ולסיום, על אישורים יש אגרה

תרגיע....

סטנגה Joe

New member

מה, זה לא השבוע??
תאמין לי ..... הסניליות הזאת ... מכה

King of falaka1

New member
הבנתי שזה שתי אופציות נפוצות

ראשית אני נורא נאמן לאישתי ובמיוחד שיש לי ילדים בבית להתגדש אני בהתלבטות קשה בכול אופן לא אכל לעמוד בזה מבחינה רגשית

סטנגה Joe

New member
יש אפשרות נוספת

שהיא תהיה מוכנה לעשות צעד לכוונך.
אבל אם לא .... תאלץ לקבל החלטה (אתה הרי לא יכול לעמוד בכך רגשית ....)

King of falaka1

New member
כן יש שתי פתרונות

שהיא תפרוש שזה לא כלכך יקרה 2שנפרד שזה יהיה קשה. שנהם יהיה קשה לביצוע

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הבנתי מה זה "להתקדם"?

להתקדם זה לגרום לה להתפטר?
או להתקדם זה להתגבר על הבעיה בלי שהיא תתפטר?
או שאתה באמת רוצה רק אישור?

מה שאפשר לעשות לא ברור מה אתה באמת רוצה. והאם הקושי שלך מתבטא ברק לגדל את הילדים לבד או עצם אי הנוכחות שלה שם מפריעה לך, או חוסר סיפוק מיני.
אענה בכלליות ואנסה לחשוב על כל האפשרויות:
אם אתה רוצה להמשיך לחיות עם אשתך ורק עניין העבודה מפריע-
1. שיחה רצינית עמה שהעניין מאד מפריע לך: גלה לה את רגשותיך והסבר כמה זה פוגע בך. לדעתי גם לה לא קל עם העובדה שהיא נפרדת ממך ומהילדים בכל פעם מחדש.
בזמן שאתם כן ביחד, ליהנות אחד מהשנייה. גם היא צריכה לגלות הבנה כלפיך.

2. אם אשתך לא מוכנה מכל סיבה שהיא להתפטר מעבודתה: עליך לקבל את העובדה, ולחשוב בדרך אחרת: היא מסופקת מעבודתה. ומה היה קורה אילו הייתה מתפטרת ולא מוצאת עבודה מספקת אחרת. מה עדיף, ואני שואלת אותך כדי לתת חומר למחשבה: היא מתוסכלת ואתה מסופק או שאתה מתוסכל והיא מסופקת.

3. אם אשתך בשום פנים ואופן לא מוכנה לשמוע ולהבין את תחושותיך ולך קשה לקבל וקשה לך עם העובדה שהיא מסופקת ואתה מתוסכל, אפשר לפנות לייעוץ.
איך היחסים ביניכם באופן כללי? חשוב, האם זו דרך שלה לברוח ממך מעת לעת. אולי כאשר אתם נפגשים יש חיכוכים וזו דרך שלה להימלט לעיתים מהבית. אולי הבריחה הזו שלה היא דרך כדי להתגעגע אליך.
בקיצור חסרים פרטים בהודעתך ולא כתבת מה אתה באמת רוצה: להמשיך לחיות איתה ולנסות לפתור את הבעיה שמטרידה אותך (הרגשת הבדידות), או שנמאס לך ממנה ואתה מחפש איך לצאת מהמערכת הזו.

חומר למחשבה..... בהצלחה!

A לוןA

New member
השאלה הנשאלת

למה זה מפריע לך?
כי לילדים חסרה אמא?
כי העול כבד עליך?
כי אתה מרגיש שזה שהיא עובדת בא על חשבון ההתקדמות המקצועית שלך?
כי חסרה לך אישתך לידך?

לכל בעיה הפיתרון אחר.

ודבר נוסף-
מה זה הרבה זמן בחו"ל? על כמה זמן בחודש, נניח, מדובר? האם יש תקופות שיותר ותקופות שפחות?

King of falaka1

New member
תודה

1 ההתקדמות המקצועית שלי לא מפריעה לי בכלל 2 העול הכלכלי אין בעיה עם זה 3בעיקר מפריעה לי שלילדים אין אמא בבית זה חסר להם בעיקר לגדול אישתי הרבה זמן יכולה להעדר זה תלוי בעבודה אין לה פתרון חוץ מלפרוש שהיא לא מוכנה בשום אופן זה כמו גירושים כי גם אז זה יפגע בילדים כך שאני אובד עצות ולגמרי גם לי היא חסרה זה קשה לי שהיא רחוקה רוב הפעמים

כמו שלמצב לקח הרבה זמן להתגבש ככה גם השינוי

שום שינוי דרסטי לא יביא לכם את הפתרון,
התגלגלתם והגעתם למצב הזה.
תציב לה את זה כעובדה שאתה לא מרוצה מהעניין וזה שווה ערך בדיוק לרצון שלה לא לוותר.
אף אחד לא יותר צודק, לאף אחד חשיבות גדולה יותר בתפיסתו ורצונותיו.
כשיש כבוד הדדי ורצון משותף ששני הצדדים יהיו מסופקים אפשר להגיע לעמק-השווה.
בינתיים נראה שאתה קודם כל צריך להגיע איתה יחד להבנה שלקושי שלך ולרגשות שלך יש ערך, כי כרגע זה נראה שהיא די לא שמה..

A לוןA

New member
תאמין לי

שאם תעשה את עבודתך נאמנה בתפקיד גידול הילדים, הם יגדלו לתפארת. ילדים שיש להם הורה מטפל אחד במשרה מלאה והשני במשרה חלקית גדלים מצויין. זה עובד ככה ברוב המשפחות בארץ- רק שבד"כ זה הפוך.

לי יש הרגשה שיש פה משהו נוסף שמפריע לך, מעבר לגעגוע של הילדים, ועד שלא תכיר בו- יהיה לך קשה להתקדם.

פולספגן

New member
תגיד לה שאם היא לא מעוניינת לקחת חלק בגידולם

היא תאלץ לעשות זאת בהסכם גירושים, כי גם כך אתה מגדל לבד.

פולספגן

New member
אז, תתחיל בתהליך ואז היא תראה רצינות ממך

אם היא תחליט לשנות את דרכה, אז תפסיק אותו ואם לא, אז כנראה, העבודה שלה חשובה לה יותר מהמשפחתיות ותן לה להיות נשואה לה.

A לוןA

New member
ואבא שלי היה אומר

אקדח, כל זמן שהוא בנרתיק, אתה יכול לרמוז שהוא שם כמה שבא לך
אם שלפת יש לך שתי אפשרויות
לירות, ולהתמודד עם התוצאות
או להחזיר אותו לנרתיק ולהיות סמרטוט רצפה.

עכשיו תבחר.

למעלה