שלום כולם...

Ayoola

New member
שלום כולם...

אני קוראת פה כבר די הרבה זמן. אבל אף פעם לא הגבתי. בכל אופן, אני איילת בת 14 מאזור חיפה. אבל זו לא הודעת "ברכו אותי אני חדשה בפורום". לפני שלושה ימים חבר שלי נפרד ממני. וכתבתי לו מכתב... עדיין לא החלטתי אם לשלוח אותו או לא. לכן אני שמה אותו כאן... כדי שתגידו לי אם לשלוח. וגם לקבל מכם ביקורת על הכתיבה שלי.. הנה זה - היי, אל תשאל אותי למה אני כותבת לך... אם הייתי יודעת, הייתי אומרת לך... האמת היא שיש לי כל כך הרבה מה לומר לך, אבל עכשיו בעוד אני יושבת מול המחשב וסורקת במוחי את מאגר המילים הלא-כל-לך-דל שלי – אני לא יודעת מה לכתוב. אני אנסה בכל זאת – אנחנו לא ביחד שלושה ימים... כשאני כותבת זה נראה לי מעט זמן, אבל בהרגשה זה נראה המון. כמו שאתה בטח יודע (או אולי מנחש) שלושת הימים האלה היו לי קשים. אפילו אם הם לא נראו כאלה... כאב לי – כל פעם שהסתכלת עליי, ויותר – כל פעם שלא, כל פעם ששמעתי את הקול שלך, כל פעם שהגעת ממולי ועברת אותי בריצה כדי שלא יקרה מצב שנעמוד אחד מול השני. ומשימתך הושלמה. אני חייבת לומר שאתה לא נראה יותר טוב. מבחינת הרגשה. אולי אני טועה, אבל אני לא היחידה שרואה את זה – אתה נראה מדוכא... אתה נראה כאילו כואב לך... כאילו משהו חסר לך.... רציתי לשאול אותך מה. מה מונע ממך להיות הילד השמח שאתה בדרך כלל? כמעט שאלתי. הייתי כל כך קרובה. אתה זוכר אתמול באשכול שישבנו למטה כולם ליד הסטודיו? נראית כל כך מסכן. שפשוט הייתי חייבת לשאול אותך למה! הסתכלתי עלייך כמה שניות ובדיוק פתחתי את הפה לשאול... אבל אז חשבתי איך תגיב... היו לי שתי אפשרויות בראש – או שלא תענה לי. או שתגיד: "מה אכפת לך?" או משהו בסגנון.. אז חשבתי שאין טעם לשאול אם ממילא לא תגיד לי. ואולי בעצם בכלל לא מותר לי לשאול, אבל אני בכל זאת שואלת – מה מציק לך? למה את נראה כל כך עצוב? אני לא בהכרח אומרת שיש לזה קשר אליי. אבל מה זה? אני כותבת לך את המכתב הזה בידיעה שאולי לא תגיב. ושאם תגיב, אז אולי לא בדרך שהייתי רוצה שתגיב בה – למרות שאני בעצמי לא יודעת איך אני רוצה שתגיב. ואולי אני בעצם צריכה להתנצל על שאני כותבת לך את המכתב הזה. כי מבחינתך זה נגמר. ואין לי שום כוונה להציק לך עם זה, כי אם זאת ההחלטה שלך – אני מקבלת אותה. אבל עדיין, הסוף שלנו לא היה שלם. ואם אתה עדיין רוצה אותו – אני חושבת שצריך להשלים אותו. אף פעם לא אמרת לי למה נפרדת ממני. ומכמה מקורות גם שמעתי שהכל היה ניצול... רק רציתי לדעת... אולי אני לא צריכה לכתוב את זה – אבל אני אוהבת אותך. וזהו. פה אני שמה סוף להשתפכויות. איילת:)

ה מוזה

New member
../images/Emo39.gif

היי איילת .. ברוכה הבאה ( אני לא יכולה בלי זה
) קראתי את המכתב שלך לחברך לשעבר במקום תשובה לשאלה שלך האם לשלוח את לא .. הייתי שואלת אותך שאלה אחת לו היית כותבת לעצמך מכתב ..מה היה נכתב בו? האם היית רוצה להמשיך את החברות איתו? להיות ידידה שלו ..להחזיר את הגלגל לאחור לשלב שלפני שהייתם חברים? (שאלתי קצת יותר משאלה ) בכל אופן הכוונה שלי היא .... לפני שאת שואלת אותו ..כל כך הרבה שאלות תשאלי את עצמך - מה את רוצה .. 3 ימים ..זה עדיין טרי יכולה להבין את כל הבילבול שבך ואת סימני השאלה שרצים לך בראש ..אולי גם תקווה קטנה שהוא ישוב ..אליך אז אולי לפני שאת שולחת לו מכתב תשלחי לך .. אין לי ספק שאחרי שתכתבי לך תדעי לבד את התשובה לשאלה ששאלת כאן לגבי המכתב הזה

איילת...../images/Emo20.gif

קראתי, הזדהתי.. אך עם זאת אני מצטרפת לדעתה של מוזה.. קחי לעצמך פרק זמן מסויים בו תעשי סדר במחשבותיך, ברגשותיך, תחליטי מה את רוצה בכלל בעתיד ורק אז תעשי את הצעד הבא- כשאת שלמה עם עצמך
מדברת מנסיון.. אל תתני לו את ההרגשה שליבך שלו ואת "מתאבלת" עליו, תראי לו שאת חזקה כל תקופת ההתלבטות שלך ורק אז תחליטי עם את שולחת או לא

Ayoola

New member
../images/Emo7.gif

העניין הוא שאי יודעת בדיוק מה אני רוצה... אני רוצה אותו בחזרה... אני רוצה את המצב של לפני שבוע... הוא בעצמו נראה מדוכא מאוד. אני יודעת שהוא לא יגיד לי שהוא רוצה אותי - במידה והוא רוצה. כואב לי לחשוב שאני מפסידה אותו... ועוד יותר כואב לי שאין לי מה לעשות נגד זה....

למעלה