שלום, יש לי שאלה!

CLASSIFIED

New member
זה היה ברור מההתחלה.. ../images/Emo13.gif

תסתכל על התגובה הראשונה שכתבתי.. איך כולם התעצבנו.. מי אמר משועממים?!

babe10

New member
מצטערת, אבל לא מסכימה אתך

כמי שכבר מזמן לא שמיניסטית, אין לך מושג איך זה חימם לי את הלב לראות כמה אנשים אכפתיים נזעקו להודעה הזו. המצאה? ברור. כמי שמכירה חתולים המון זמן עוד לא נתקלתי במישהו שדרך על חתולה והרג אותה. חתול זה לא ג'וק.... אבל עצם העובדה שהוא ראה לנכון לרשום כזה דבר כבדיחה, עצם העובדה שהוא תיאר את זה בצורה כזו. לא "הרגתי חתולה" אלא את התיאור המלא - גורם לי לחשוב איזה מח מעוות יכול להעלות על הדעת מעשה כזה ולרשום אותו כבדיחה. עשה או לא עשה - אני אישית הייתי שולחת אותו להסתכלות. ויפה שעה אחת קודם. מצמרר אותי לחשוב שפסיכופט כזה יקבל מחר נשק וישלח להגן עליי.... פשוט מצמרר.

Silentium

New member
את בידיים טובות, בייב ../images/Emo123.gif

|תוקע עוד שיפוד בחתול| נו ב'מת. אל תגידי לי ששוב זיעזעתי אותך. מגוחכת.

וִיקוּש

New member
אני מאוד מקווה שאתה סתם אידיוט ../images/Emo46.gif

ואם לא אז שיעשו לך מה שעשית לחתולה המסכנה

babe10

New member
אם זה נכון.....

אני חושבת שהמנהל שלך טועה. הוא צריך לתת לך לסיים י"ב כדי שתוכל להתגייס לצבא. שם ישלחו אותך לשרת ברמאללה, ובאחת הפעמים בדרך לבסיס או בחזרה ממנו תתקע עם הרכב ויעשו בך לינץ' רמאללה 2. לאחד כמוך לא מגיע פחות מזה. אה. ואני מאווווד אשמח לראות את התמונות שיפרסמו אח"כ באינטרנט. להבדיל מהקודמות, אלה לא יעוררו בי גועל וצער אלא תחושת סיפוק של עין תחת עין ושן תחת שן. יודע מה? גם אם זו סתם המצאה חולנית שלך, המח שלך צריך להיות הכי מעוות שאפשר אם אתה מעלה כזה דבר במחשבה. אם זה בא לידי ביצוע ואם לא. לך לטיפול.

doronimous

New member
לכל המזועזעים שימו לב !

האם אתם נמנעים ממןצרים בהם עשו נישויים בבע"ח כמו שמפו Panten ו- Head & Shoulders ? האם אתם נמנעים מאכילת בשר ומפחיתים ככל האפשר כל מזון שמקורו בחי ? האם אתם מתרחקים מנעליים ובגדים עשויים עור ? שכן בכל אלו החיות עוברות סבל לא פחות מחתולה שקרעו לה את הצורה ! וזאת ללא כל קשר אם Silentium מסתלבט או לא.

המממ..

אני קונה שמפו, סבון, קרמים בלאגנים בחנויות טבע (המוצרים האלה לא נוסו על בעלי חיים והחומרים שהמוצרים מכילים גם כן לא נוסו על בעלי חיים).. אני לא אוכלת בשר כבר 4 שנים ונימנעת ככל האפשר מאכילת מוצרים חלביים (זה מאוד קשה למען האמת...) אני לא לובשת ביגדי עור והנעליים שלי זה אולסטאר.. לא לובשת נעליים מעור. ומה שהוא עשה לחתולה זה עדיין הרבה יותר חמור מאנשים שאוכלים בשר.. מה היו המניעים שלו?.. למשל ניסויים בבעלי חיים בשביל תרופות (אני לא מצדיקה) זה למען "מטרה" כולשהי... למען איזו "מטרה" בדיוק הוא בעט בחתולה ודחף לה דברים לגוף?.. למה הוא מחפש תרופה בדיוק לסארס?... הוא סתם פסיכופט חולה נפש ומגיע לו למות ביסורים קשים..

doronimous

New member
את צודקת בדבר אחד:

"למען מטרה כלשהי" למטרה הזו קוראים כסף ! העינויים שעוברים בע"ח במשקים המתועשים ועל שולחנות מדענים הם מעבר לכל דמיון, מספיק למשל להביט במשאיות המובילות תרנגולות בכבישים. העצמות שלהן מתפקקות מהצפיפות. הן מתות (מילולית) מקור או מחום וזה רק הסוף של חדשים רוויי סבל. ומדובר באלפים ליום רק בישראל. את מודעת לכך כנראה. אך רוב הציבור יזדעזע מעינויים בחתולה ושתי דקות אח"כ ילך לדפוק איזו שוורמה הודו או יישב ב- McDonalds עם נעלי Nike מעור.

babe10

New member
לגבי השאלה הראשונה

התשובה היא כן. וזה ניסויים.... לא פאנטן, לא אולוויז, לא פלמוליב וגם את החתולים שלי אני לא מאכילה באיימס, כי החברה שמייצרת את המזון הזה עושה ניסויים מזעזעים בבעלי חיים. אני לא אוכלת בשר כבר 17 שנה. (כן, אני פה בפורום רק בגלל ההודעה של האינטיליגנט מלמעלה. אני לא שמיניסטית) אני לא נועלת נעלי עור, לא לובשת בגדי עור, ולא קונה ספות מעור. אני לא אוכלת במקומות שמגישים בהם כבד אוז. אני מגדלת חתולים בבית, ומאכילה חתולים בחצר. אני מתנדבת בשתי עמותות למען בעלי חיים ומתנדבת במרפאה וטרינרית שמטפלת בחתולי רחוב במחירי עלות. אני לא מקבלת על העבודה שלי שם שקל. הצלתי עד היום כמה עשרות טובות של חתולים וכלבים נטושים. כולם מצאו בית חם, ועד שמצאו היו אצלי בבית. עוד שאלות?

ועוד איך

ועוד איך שכן !!!! איך יכולתם להרוג בעל חיים??? זה פשוט מעשי גועלי !!!! רוצחים!!!!

shirany

New member
איזה אומץ......

מה אתם נורמלים איך אפשר להתעלל ככה בחתול... אם אני הייתי המנהלת הייתי מעיפה אותכם מהבית ספר ולא ומשאירה אותכם כל החיים כיתה... אז המנהל שלך בסדר גמור.....

f e l i n e

New member
הייתי מעיפה אותך מבי"ס ואף זורקת

אותך לאיזה כלא חשוך לשנה. ואז, הייתי גוזרת עליך 5 שנים שנות שירות בעמותה למען החתול! אידיוט!

CLASSIFIED

New member
שימי לב

להודעה שלו שבה הוא מודה שצדקתי והוא לא עשה את כל זה..

למעלה