שלום, יש לי שאלה!

אתם טורחים יותר מדי להרצות לבנאדם

שגם ככה כנראה לא מבין מי יודע מה מהחיים שלו.. חבל על האנרגיה..החיים כבר ילמדו אותו..

WallFlower

New member
ושהחיים ילמדו אותו מהר!

מי אתה חושב שאתה אלוהים? לא מספיק רצחת אותה אתם גם מחללים את הגופה שלה! אתה מעביר בי תחושת גועל! איזה מין בן אדם אתה? ועד אתה חושב שזה לא בסדר מצד המנהל להעיף אותך?!

אַדַם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לפי דעתי...

צריכים גם לחסום אותך מהפורום הזה. אתה פשוט פסיכופט חולה נפש!

Brady

New member
../images/Emo46.gif

אני פשוט לא מאמין "חוצפן?" "מותר לו?" אלוהים אין בך טיפת אנושיות זה נשמע שזה לא מעניין אותך המעשה האכזרי והלא אנושי שעשית! קראתי רק את ההודעה שלך לא את כל השרשור תתחנני למחילה על מה שעשית. צריכים להשליך אנשים כמוך להירקב בכלא

Brady

New member
מה?!

חתולה מסכנה שלא הועילה לאף אחד?! מפלצת חסרת לב אני מאחל לך להירקב בגיהינום!

הממ... אז קודם כל..

מגיע לך למות מוות ארוך בייסורים קשים.. אני מאחלת לך באמת מכל הלב שיחתכו לך את שתיי הרגליים ויכריחו אותך לאכול אותן ואז להקיא ולאכול את זה... אני מאחלת לך גם שיחתכו לך את העורק בצוואר ויתלו אותך עם הראש למטה וידחפו לך כל מיניי דברים לתוך הגוף כמו נחשים ולטאות ועקרבים... ואני מאחלת לך שכל החתולים בעולם יבואו וישתינו עלייך בעודך מדמם, שינקרו לך את העיניים כדיי שלא תיבהל כשתיסתכל במראה.... אה ובקשר לבצפר אל תידאג.. במצב הזה גם ככה לא תוכל לצאת מהבית.. אחח מזל שיש בגרויות אקסטרניות!

מאלונקה

New member
זה שאתם מדברים אליו ככה זה לא עוזר

תראה זה פשוט לא בסדר , והשיחות , ההודעות הללו לא עוזרות לו !!! להרגיש או להגיד לעצמו "וואלה נראה לי שאני טיפש ורוצח אכזרי" אתם צריכים להסביר לו את זה !!! אתם מלמדים אותו באלימות , לא הורגים אותו !! אבל עושים לא פחות!!! אם לא תתנו לו מכות , תעשו לו רע בצורה מילולית !!!?!??! לבחור הזה .. פשוט תכנס לכאן --> חיות ועוד משהו , תנסה להכיר את האתר של אנונימוס הוא יסביר לך איך אנו רואים את הדבר בביתנהגות שכזאת ,ולמה אנו פוסלים את זה .

תגיד תודה

החוצפן היחיד כאן הוא אתה, שמתעלל בצורה דוחה במיוחד ואחר כך עוד מעז להתלונן. אני במקום המנהל הייתי מגיש נגדך תלונה במשטרה.

אנשים כמוך בכלל צריכים להיות בכלא

אתה בכלל לא אנושי ואני לא מבינה איך יכולת לעולל דבר כזה... טוב מאוד מה שהמנהל שלך עשה... אתה צריך להתבייש בעצמך ..אני לא יודעת מה גרם לך ולחברים שלך לעשות מעשה כזה מזוויע אבל כולכם צריכים טיפול.. פסיכופט...

Anna Karenina

New member
תודה מותק, גם לך. ../images/Emo13.gif

אחלה חתימה יש לך. ( או שמא עלי לומר אחלה הורים, שמספקים כאלה ציטוטים...?) אבל עזבי, נתקענו בשרשור הלא נכון.
צרי קשר במסרים.

צביקה ו

New member
האמת שיש דרך להישאר בבית-ספר

בכל זאת. קוראים לה חרטה, התנצלות, כאלה דברים, שבטח אין לך מושג מהם. אבל מה-זה לא בא לי לעזור לך, ואני עומד מאחורי מה שכל אחד כאן כתב.

shambi

New member
ריגשת אותי!!

בשבילך אני יעלה תמונה חביבה בבקשה >>

s t e l l a

New member
"איזה חוצפן!!!!! מותר לו בכלל?!?!?"

תגיד, אתה קולט בכלל איך אתה מדבר?! או גרוע יותר- איך אתה מתנהג?!?! העונש שקיבלתם להישאר כיתה בוודאי מגיע לכם! עונש קטן יחסית, אם תשאל אותי.. התעללות בבע"ח-שמעת על זה?!? אני מקווה שתתחיל לקלוט במהרה איך אתה מתנהג אחרת כל מה שמגיע לך הוא שיעללו בך גם כן!!!!!

goldyboy

New member
מותר? חייב../images/Emo70.gif

אם הייתי המנהל אצלך בבצפר, לא רק שהייתי מעיף אותך מהבצפר, גם הייתי מגיש נגדך תלונה במשטרה, על התעללות בבעלי חיים ודואג שימצו אתך את הדין עד הסוף. מה שהכי גרוע, זה שאין בך שום חרטה על מה שעשית. לא אתפלא אם בעוד כמה שנים אקרא עליך בעיתון שנעצרת על רצח או משהו. שהרי מי שמתעלל בבעלי חיים סופו שיתעלל גם בבני אדם. ולדעתי, המשפט הזה נכון מאד לגביך.

למעלה