שלום, יש לי שאלה!

CLASSIFIED

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif חחח... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מה אתם עונים לו בכלל? הוא סתם "מסתלבט". נראה לכם שהוא באמת עשה את זה?! וגם אם כן, הוא לא היה נכנס לפורום באינטרנט ושואל שאלה כזאת מטומטמת. נו באמת...

Silentium

New member
לא, אידיוט לא. בעל כושר המצאה מעולה

בחיים לא הייתי חושב לעשות כזה דבר לחתול. לא להגזים. אני רוצה להודות לכל אותם האנשים שהציפו את תיבת המסרים שלי בנאצות וגידופים, הייתם אחלה
וזהו. כאן זה נגמר לפני שיתחילו לעוף דברים באוויר.

s t e l l a

New member
אתה יודע מה? אני דווקא עדיין חושבת

שאתה אידיוט! הרבה יותר מאידיוט! למרות שלא עשית את זה, עצם העובדה שחשבת על דבר כזה וכתבת אותו פה בפורום רק מראה כמה אתה כזה וכמה לא אכפת לך מבע"ח למרות שאתה אומר שבחיים לא היית עושה דבר כזה. ומה אתה כל כך שמח?מה כל כך מצחיק? הדבר הטוב שבאמת יצא מזה זה הנכונות וההגנה שנראתה פה למען בעלי חיים. פורום- אתם גדולים!

Silentium

New member
אכן גדולים ../images/Emo45.gif

למרות שלל האיומים והקללות במסרים, שמחתי לראות שלהרבה אנשים אכפת מכאלה דברים ושזה לא צולל לארכיון. לכל אלה שטענו "פסיכופט" ושאיך אני בכלל חושב על כזה דבר... תעשו לי טובה ותפסיקו את ההתייפייפות הזאת. זה לא שתכננתי פה רצח עד הפרטים הקטנים. כל מה שהיה צריך פה זה טיפה להמציא וטיפה לראות חדשות ולקרוא עיתונים. יש אנשים שעושים את זה במציאות.

גם אים כתבת את זה בצחוק

כדאי לך לראות פסיכולג! כי רק לכתוב דבר כזה מצביע על בעיות פסיכולגיות!

Silentium

New member
ערפל, אני צריך לחזור על זה שוב?

לא צריך דמיון מפותח וחולני להמציא כאלה דברים. מספיק לפתוח את העיתון או לראות חדשות, כי כאלה דברים קורים במציאות. אל תתחיל לשחק לי אותה עכשיו עם הפסיכולוג הזה. הדימיון שלי לא כזה חולני, אתם פשוט מנסים להישמע...איך קוראים לזה...יותר "בוגרים". או אולי מנסים להרגיש יותר "אנושיים", כי הרבה דברים שאתם עצמכם עושים פוגעים בבעלי חיים, ואתם נהנים להטיף לאחרים? בכל מקרה, אין לי זין להתווכח על הבוקר, אז סלאמאת.

לידיעתך, אני מנסה לעשות הכול כדי לא

לפגוע בחיות זה אומר לא ללבוש עור, לא להשתמש במוצרים של חברות שעושים ניסיום בבעח, זה אומר להאכיל את עשרות החתולים בשכונה שלי וכמעט ולא לאכול בשר. אני לא אמרתי את זה לך כדי להרגיש יותר בוגרת או "אנושית" בעצם אני מתביישת בהגדרה הזו "אונושיות" בגלל כול אותם "מדענים" שרוצחים חיות על מנת לקדם את מעמדם כ"מדענים" וכן, אני חושבת שגם הם בעלי בעיות נפשיות וזקוקים לפסיכאטר נואשות כי אפ חיה בטבע לא אכזרית כמו בני האדם שעוד מעיזים לקוא לעצמם "אנושיים"

CLASSIFIED

New member
לגבי המדענים

אני לא מדבר על ניסויים בבע"ח בשביל שמפו וכאלה. ניסויים בבעלי חיים על מנת למצוא תרופות למחלות ולקדם את המדע זה חיוני, לדעתי. אומנם זה פוגע בבעלי החיים, אבל לדעתי עדיף לעשות עליהם ניסויים חיוניים, ולא לנסות את אותן התרופות למשל, על בני אדם. לא ככה?! זה חיוני להצלה של חיים בעתיד!

CLASSIFIED

New member
../images/Emo36.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gifחוץ מזה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

שהם ממש לא "רוצחים חיות על מנת לקדם את מעמדם כ"מדענים" ". זה ממש מגעיל מצידך להגיד עליהם ככה. הם אנשים שתורמים למחקר ולפיתוח של המדע!

אין לי כוח לוויכוח הזה בשעה כזו

יש ניסוים הכרחיים אך רוב הניסוים הם בשביל קוסמקטיקה וטיפוח ולא בשביל למצוא פיתרון למחלות! חוצ מזה, אני אצרף עוד מעט את הלינק של העמותה נגד ניסוים בבע"ח ותאמין שכתובים שם הרבה דברים שמסוגלים לשנות נקודות מבט על כול תעשיית הרצח הזו.

ממולץ לכולם לקרוא!

ולאלו שאין להם להם/קיבה חלשים אף לצפות בתמונות! http://www.isav.org.il/

Silentium

New member
כן, לכולם יש בעיות נפשיות...

רק את רחמנית ואנושית... תעשי לי טובה. את מציגה את זה כאילו יש קבוצה אחת של רעים, המדענים, שרוצחים חיות בשביל הכיף ולמען האינטרסים שלהם, ומנגד, קבוצה שניה של תמימים ומסכנים- החיות שנרצחות על לא עוול בכפם. והנה הבעיה הנפשית הראשונה שמצאתי אצלך- ראיה חד צדדית ושטחית. נו, איפה הפסיכיאטרים המהוללים שלך? you could use one... אגב, המושג "אנושיים" יכול, מן הסתם, להתאים רק לבני אדם. "אנושיים" זה לא תיאור לאנשים טובים או רחמנים כמו שאת מנסה להציג את זה כאן, אלא פשוט כאלה שמשתייכים למין האנושי נקודה. המושג עוות מאוחר יותר והושלך לכיוון הזה. ושימי לב לכותרת ההודעה שלך- "אני מנסה לעשות הכל..." ושוב- "אני מנסה לעשות הכל". עשרות פעולות שאת מבצעת ביום תורמים בצורה זו או אחרת להרג בעלי חיים חפים מפשע, כך שבשורה התחתונה, גם אני וגם את פוגעים בבעלי חיים, בין אם נרצה בכך ובין אם לאו. אז קאט דה הרצאות, אוקיי?

העובדה שיש לנו דעות שונות, זה לא

אומר שאני מרצה לך! איזה פעולות יומיומית בדיוק תורמות לרצח!? חחח....אכן לכולם יש בעיות ולכולנו לא היה מזיק פסיכולג. לא אמרתי שהעולם מתחלק לשני קבוצות, כי תמיד יש את אלו שלא יפגעו בחיות אבל לא יעשו כלום כדי לשפר את מצבם!!. חוצ מזה, הוויכוח הזה יצא מפרופורציות. מה שניסיתי להגיד שהתעללות בחיות לכול סוגיה זו אכזריות והאטימות של בני האדם היא פשוט מזעזעת ורק בזכות אותם אנשים שמנסים ונילחמים למען אלו שאין להם קול העולם הוא מקום קצת יותר טוב! ובכול זאת, למה כבר אפשא לצפות מחברה מליטריסטית שכזו שמחנכת מגיל אפסי לאלימות וכוחניות. (זו לא שאלה...)

../images/Emo26.gif

ציטוט שלך: "אני מתביישת בהגדרה הזו "אנוושיות" בגלל כל אותם "מדענים" שרוצחים חיות על מנת לקדם את מעמדם כ"מדענים" " אני רוצה לראות אותך יושבת בבית, כשאחד ההורים (חס וחלילה
) חולה בסרטן או כל מחלה אחרת שאין לה עדיין תרופה שתגרום למחלה לעבור ולא לחזור אומרת שאת לא תומכת בניסויים האלה. תאמיני לי..לפני שאמא שלי חלתה גם אני הייתי נגד ניסויים בבעלי חיים (אבל מעולם לא אמרתי שזה לא אנושי, פשוט אמרתי שאני מעדיפה שיבדקו את המוצרים בדרכים אחרות) אבל זה משתנה..זה משתנה מאוד מהר - ברגע שמישהו קרוב אליך חולה, ואת יודעת שאותו עכבר מעבדה או קוף או מה שזה לא יהיה יכול להוות הבדל של חיים ומוות למשפחתך או לקרובים אליך - אני חושבת שתבחרי בכל זאת ועם כל החוסר אנושיות שבזה - אני חושבת שתעדיפי את אותו בן-אדם חי ואת הקוף/עכבר מת מאשר ההפך,תקני אותי אם אני טועה.. ואל תגידי (כמו שרבים אמרו לפניך) שיש לסרטן ניתוחים והקרנות וכו'.. כי אחרי שיש לבן-אדם סרטן פעם אחת, גם אם הוציאו את הגידול כולו (מה שלא תמיד אפשר) יש סיכוי שהסרטן יחזור, באותו מקום או במקום אחר - סיכוי גדול שזה יחזור. אז מה עושים
תורמים כסף לאגודה למלחמה בסרטן, לאגודה למען העיוורים,חירשים,דילסקטים וכל מי שממש צריך את הכסף הזה, ואחרי זה לא אכפת לי כבר איך אותו בן יקבל את חייו/העיניים שלו/השמיעה/הכבד/ההשכלה אני לא יודעת מה - ולא אכפת לי אם מתו חיות כתוצאה מכך- כי במצב כזה- הרבה יותר חשוב לי שהקרובים אלי ישארו בחיים, ויהיה להם סיכוי להחלים מאשר כל חיה שבעולם.. ועד שלא תעמדי במצב כזה (ואני ממש לא מאלחת לך או לאף אחד לעמוד במצב הזה) את לא תביני את זה, וזה יראה לך כאילו אני עכשיו לא אנושית - אבל אין מה לעשות. אני מעדיפה את שאמא שלי תחלים מאשר שאותו עכבר מעבדה יסתובב לו חופשי. ואם זה הופך אותי, או את המדענים שמנסים לעזור לחולים לפחות אנושיים - אז כנראה שזה מי שאנחנו.. אבל אני מעדיפה לקרוא לזה "מציאותיים". (כל מה שנאמר פה מתייחס למדענים שעושים ניסויים על מנת להעניק תרופות לחולים במחלות השונות וממש לא בקשר לסבון/שמפו וכל מוצר קוסמטי אחר - בזה אני ממש לא תומכת)

אממ....

אים תקראי היטב את ההודעות שלי תשימי לב לשני דברים שונים אני לא אמרתי מילה על ניסוים על מנת למצוא תרופות למחלות, ומה לעשות במקרה הזה המצב מוצדק. אלא הבעתי התנגדות לניסוים מיותרים בחיות!! כגון קוסמטיקה וטיפוח!! יש לי מספר דוגמאות ל"ניסוים מיותרים" אבל עקב השעה אני פשוט אגיד שאותם את תימצאי מפורטים באתר שפריסמתי בשירשור הנ"ל אז כפי שאת רואה יש לנו אותה דעה

Silentium

New member
ממש לא חוכמה

לזרוק לנו אתרים ומאמרים, לשלוח אותנו לשם ולצפות שנסכים איתך. מה היית אומרת אם הייתי שולח אותך עכשיו ל-14 אתרים שתומכים בניסויים בבעלי חיים ומנמקים זאת בפירסום 48 מאמרים שאותם תצטרכי לקרוא? את קובעת עובדה. את מנסחת דיעה. תעגני אותה במשפטים ובדיעות שאת מספקת לנו, ולא שאיזה אתר עם כמה חבר'ה שאנחנו אפילו לא מכירים יספק לנו. זו לא חוכמה.

מה ההבדל אים תיקראי את זה מתוך

מאמר או בהודעה בפורום שאפילו אין לך מושג מאיפה הכותב לקח את העובדות שהוא נותן?! ככה אתה גם רואה מאיפה לקחתי את הדברים, הדעות והעובדות.

למעלה