שלום, יש לי שאלה!

Silentium

New member
שלום, יש לי שאלה!

אני לא יודע אם זה קשור אבל תנסו לענות לי בכל זאת! אני עולה ל-י"ב ולפני בערך חודש אני וחברים שלי דרכנו על חתולה בחצר של בי"ס והרגנו אותה...ואז בעטנו בה ודחפנו לה דברים לתוך הגוף.... עכשיו... המנהל תפס אותנו ועכשיו הוא רוצה להעיף אותי מבי"ס ולא להעלות אותי כיתה!!!! איזה חוצפן!!!!!! מותר לו בכלל?!?!?!

shambi

New member
אתה רציני???

אני בהלם! לא בגלל המנהל.. בגללך ובגלל החברים שלך. יש בכם טיפת אנושיות בכלל? אני חושבת שיש לו סיבה מוצדקת להעיף אותך ואת החברים שלך כי זה קרה בשטח בית הספר. בכל אופן, תשאל מישהו שיותר מבין למרות שאני במקומך לא הייתי ממהרת לספר את זה לאנשים. זה לא משהו שמתגאים בו.

אַדַם

New member
תראה...

אלה הם הדברים שלפי דעתי מגיעים לך: 1. הרחקה מאותו ביה"ס - לתמיד. 2. קנס כספי על התעללות בבעל חיים. 3. התנדבות בתנו לחיות לחיות שלוש פעמים בשבוע למשך שנה אחת. וחוץ מזה, אני חושב שמגיע לך ולחברים שלך להפסיק לחיות בעולם הזה, אם ככה אתם מתנהגים לבעלי חיים. הלוואי והיו דורכים עליך, הורגים אותך, בועטים בך, ודוחפים לך דברים לתוך הגוף. איך היית מרגיש? נשבע לך - אם אני הייתי המנהל, הייתי פונה מיד למשטרה. חתיכת חוצפן

super-cat

New member
אם בן אדם כזה יתנדב בתנו לחיות לחיו

לחיות אז החיות יפסיקו לחיות... חבל שרק העיפו אותך מהבי"ס... היו צריכים להעיף אותך מהמדינה... אני שונאת אנשים שמתעללים בחיות! זה הדבר הכי מתועב שאפשר לעשות לדעתי. נטלי

Ka Dargo

New member
המנהל צודק במאה אחוז!!!

בלי קשר למותר לו או לא. אסור שבן-אדם כמוך יצא לאזרחות!

Silentium

New member
אוף אתם לא עוזרים!

מה בסך הכל עשיתי?! כולה איזה חתולה מסכנה שבחיים שלה לא הועילה לאף אחד.......זה לא כזה נורא! תעזרו לי ותתרכזו בעיקר! תודה!

saka

New member
זה שאתה לא מבין מה עשית

עוד יותר גרוע . קודם כדאי שתיקח טיפול, ואחר כך תחשוב על כתה יב" ... אם אתה רוצה אני יכול לטפל בך אישית.

Silentium

New member
תפסיקו להרצות לי!!!

אף אחד מכם הוא לא אבא שלי אז אם אין לכם עצות מועילות אל תגיבו בכלל!!!!!!!

saka

New member
אפאחד לא אבא שלך

אבל כמו שחינכו אותך.... אז חייב להיות מישהו אחר שיחנך אותך לא? הלוואי ויעיפו אותך!

f e l i n e

New member
אתה פושע!! וראוי לכליאה.

תגדל מוח ואז אולי יחזירו אותך לבי"ס. אבל יהיה זה בי"ס לעבריינים...

super-cat

New member
אוף... אתה כזה אידיוט..

ילד קטן.. "מה בסך הכל עשיתי?! כולה חתולה..." הזלזול הזה שלך לחתולה הזאת, ש"לא הועילה לאף אחד" הוא נוראי.. כי הוא יכול היה להיות באותה מידה כלפי אדם אחר. תתרכזו בעיקר? העיקר הוא זה. לאף אחד כבר לא אכפת אם תעלה או לא תעלה כיתה... לדעתי אתה בכלל צריך להירקב בבית..

shambi

New member
תתרכז אתה בעיקר!

הבעיה היחידה שלך פה זה לא מה תעשה בשנה הבאה זה שאתה לא מבין מה עשית ובזה אנחנו כניראה לא יכולים לעזור לך!!! אם מישהו מאיתנו יגיד לך שהמנהל בכלל לא צודק ושאסור לך לוותר לו.. זה סתם יהיה שקר ביקשת את עצתנו.. זה מה יש.. זאת אולי לא התשובה שרצית, אבל כל אדם שפוי יענה לך את אותה תשובה

החיים שלך לא הועילו לאף אחד!

איך אתה מעז להגיד דבר כזה על חיה?! המנהל שלך צדק ולא רק מביהס צריך להעיף אותך אלא צריך להעיף אותו לכלא שתאכל מהתחת! ורק שתדע, 90% מהאנשים שהתעללו בחיות כשהיו נוער. הפכו לעבריינים. ואים אתה לא מאמין, תבקד סטטסיטיקה אבל בטח אין לך מספיק אינטלגנציה!

urilei

New member
לא בטוח...

אני לא חושב שהמנהל צריך לערב את לימודיו בבית ספר לאירוע שקרה. בלי קשר אני חושב שהמנהל היה צריך להגיש תלונה במשטרה ואז כבר בטח היית יושב בכלא כמה שנים טובות. אבל אני עדיין לא חושב שהמנהל צריך לערב את זה עם מסגרת בית הספר...

CLASSIFIED

New member
אני מקווה

שסתם משעמם לך וזה מה שאתה כותב באינטרנט, ולא עשית את זה באמת. ילד מטומטם..

מיצי007

New member
שירה בבקשה למחוק את זה

זה בנאדם דוחה ומגעיל. אתה דפוק,והחתימה שלך היא להפיץ את השלום ואתה עושה בדיוק את ההפך. רוצח.

אתה בנאדם מגעיל

ההתנהגות שלך היא לא יותר משל כת השטן. ואני חושב שמה שהתבצע כאן רצח הוא אכזרי לכל דבר. אני מאחל לך שלא רק שיעיפו אותך מבית ספר,אלא שיהיה לך רישום פלילי ואף מוסד לא ירצה לקלוט אותך ואת החברים החולים שלך... אף אחד לא רוצה לקחת סיכון ולהחזיק רוצחים בבית ספר...

ליטן א

New member
אתה רוצה תשובה עניינית?

הנה תשובה עניינית. כן, הוא יכול ומותר לו (וכדאי לו ומומלץ לו) להעיף אתכם מביה"ס. לא לעלות אתכם כיתה? גם מותר לו. אני הייתי מוריד אותכם בחזרה ל-י', אם אתה שואל אותי. ולדעתי, הוא צריך לחשוב על עונש יותר יצירתי מסתם להעיף או להשאיר כיתה. הייתי הולך על 300 שעות התנדבות ב"צער בעלי חיים" כתנאי לקבלת אישור לגשת לבחינות הבגרות.

למעלה