בסוף יחשבו.. שאנחנו שתולות מטעמה..
K kiss 18 New member 3/4/08 #30 חחחחח גדוווול! ../images/Emo6.gif מה זה הדבר הזה?? 199??? זול! דוסית תרשמי.... איפה קטנטן?
K kiss 18 New member 3/4/08 #31 בעצם אם יש עליו מכירת חיסול, הוא לא משהו.. דוסית? בוטל! תודיעי לקטנטן!
ה הצד האפל של הירח1 New member 3/4/08 #42 ש-לום הגעתי ../images/Emo13.gif חרדיפרנט אמרתי לך שאני אגיע... רק עניין של זמן עד שנזכרתי שיש לי איזשהו ניק שמעלה אבק אי שם אז אני כאן חברים בת 28.5 ... חזרתי לזירת השידוכים לא מזמן ובואו נראה מה הולך פה...
ש-לום הגעתי ../images/Emo13.gif חרדיפרנט אמרתי לך שאני אגיע... רק עניין של זמן עד שנזכרתי שיש לי איזשהו ניק שמעלה אבק אי שם אז אני כאן חברים בת 28.5 ... חזרתי לזירת השידוכים לא מזמן ובואו נראה מה הולך פה...
ח חרדיפרנט New member 3/4/08 #45 טרילילאיי ברוכה הבאה ~פורשת שטיח אדום~ שמחה שהצטרפת אלינו. והריני יוצאת בהבהרה כי הניק האפל אינו קשור לבחורה לא אפלה בכלל.
טרילילאיי ברוכה הבאה ~פורשת שטיח אדום~ שמחה שהצטרפת אלינו. והריני יוצאת בהבהרה כי הניק האפל אינו קשור לבחורה לא אפלה בכלל.
פ פשוT אJי New member 3/4/08 #46 /tapuzforum/images/emo65.gifמקדמים בברכה /tapuzforum/images/emo65.gif נוספת לקולקציה החדשה!!/tapuzforum/images/emo8.gif,הלכו לי הראות מניפוח בלונים../tapuzforum/images/emo6.gif
/tapuzforum/images/emo65.gifמקדמים בברכה /tapuzforum/images/emo65.gif נוספת לקולקציה החדשה!!/tapuzforum/images/emo8.gif,הלכו לי הראות מניפוח בלונים../tapuzforum/images/emo6.gif
פ פשוT אJי New member 4/4/08 #52 אוי את מותק /tapuzforum/images/emo140.gif ושוב התחלתי לנשום תקין!/tapuzforum/images/emo8.gif
K kiss 18 New member 4/4/08 #50 ברוך הבא!../images/Emo140.gif עוזרת לניפוח הבלונים אוחח התעייפתי גם...בואו נישתה קפה.. העיקר שמחים שהגעת! שוב- ברוך הבא לפורמינו הקט והצנוע! אומרים שהפורום מביא מזל אז בואי נקווה בשביל כולנו!
ברוך הבא!../images/Emo140.gif עוזרת לניפוח הבלונים אוחח התעייפתי גם...בואו נישתה קפה.. העיקר שמחים שהגעת! שוב- ברוך הבא לפורמינו הקט והצנוע! אומרים שהפורום מביא מזל אז בואי נקווה בשביל כולנו!