שלום!! חדשה בפורום!!
K kiss 18 New member 3/4/08 #3 ../images/Emo24.gif ברוך הבא יקירה!!../images/Emo72.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo135.gif
פ פשוT אJי New member 3/4/08 #5 ../images/Emo65.gif ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif שתהא יציאתך מפורום זה מהירה
פ פשוT אJי New member 3/4/08 #7 אחח כמה חיכיתי לתגובה שלך!!! כן במטוס!!! שלה לא קמצן...ובגלל זה היא תצא מכאן מהר !! שלך עדיין עובר ממכונית למכונית!!
אחח כמה חיכיתי לתגובה שלך!!! כן במטוס!!! שלה לא קמצן...ובגלל זה היא תצא מכאן מהר !! שלך עדיין עובר ממכונית למכונית!!
פ פשוT אJי New member 3/4/08 #12 ../images/Emo5.gifנזהרת לי!!!! תעברו מעלי לעשות שלום טוב??? לא לשכוח חברות ישנות!!
ח חרדיפרנט New member 3/4/08 #17 מותק, אם תמשיכי ללכלך ככה - אנחנו מעבירות את המיועד שלך לקורקינט. אז תיזהרי לך, כן?
א אופטימית עם נסיון New member 3/4/08 #11 מהפה שלך- לשמיים!! רק שלא יהיה קמצן באמת!!../images/Emo8.gif
מ מזקין בישיבה 23 New member 3/4/08 #8 גם אני חדש בפורום יש מקום? בנתיים אני על תקן משקיף בהצלחה לכולם
ח חרדיפרנט New member 3/4/08 #14 בוודאי שיש מקום. עמדת המשקיף היא בד"כ העמדה הכי חשובה במלחמות. לא בפורום. אבל בתור התחלה - זה לא רע. ברוך הבא!
בוודאי שיש מקום. עמדת המשקיף היא בד"כ העמדה הכי חשובה במלחמות. לא בפורום. אבל בתור התחלה - זה לא רע. ברוך הבא!
K kiss 18 New member 3/4/08 #15 יש יש מקום..רק שפשוT אjי תזוז קצת ימינה, . עוד קצת...יופי...הנה עכשיו יש לכולם מקום.. חכה היא כבר באה לברך אותך... לבנתיים נכין קפה... וואלקם!
יש יש מקום..רק שפשוT אjי תזוז קצת ימינה, . עוד קצת...יופי...הנה עכשיו יש לכולם מקום.. חכה היא כבר באה לברך אותך... לבנתיים נכין קפה... וואלקם!