שלום!! חדשה בפורום!!

פשוT אJי

New member
יש מקום!!

לא מזמן נערכה מכירת חיסול של כמה מחברי הפורום!! יש מקום לקולקציה חדשה ....
לא ממזמן עברה שמועה שהשתתפות בת 40 יום בפורום גורמת לאיזושהי תזוזה... אני ניסיתי ולא נושעתי
אולי אם תתחיל לכתוב תראה ישועות!!
שתגיע בקרוב המיועדת...

פשוT אJי ו - קיס :

אני חייבת לומר לכן, שכמשתתפת בפורום שמחתי להיות חלק מהפורום אליו אתן משתייכות, אבל עכשיו, כמנהלת, אני ממש גאה. אתן מעלות לי חיוך על בסיס קבוע. מתוקות שכמותכן.

פשוT אJי

New member
הי מנהלת!!!

היה מישו שאמר שהשתנת בגלל הניהול ??? אני חושבת שהשתבחת!!!

פשוT אJי

New member
היה מישו שאמר פעם..

הצחוק משמין!! לא אמרת שאת בדיאטה???-חבל על מה שהורדת!! קיסקיס!! אנחנו עוברות למסרים בלבד!! שהשופינג לא יתבטל !!!!

kiss 18

New member
יאללה, וזה בתנאי שתזוזי עוד קצת...

הנה..עוד קצת... יופי! ואין מצב שהשופינג יתבטל! לא סתם עוד ביקשנו מקטנטן שלא ישתמש בכוכבים שלו...

פשוT אJי

New member
../images/Emo140.gif

עברתי למצב מרחף!!מרוב שאין לי מקום!! אני מוכנה להשאר ככה אם אתן מראות לי את הבגדים !! וקונות לי גלידה.........
יאמוש, כמה טעימה גלידה על חשבון אחרים!!

kiss 18

New member
יפה לך מעופפת... תיזהרי אם תפריעי לבעלי להגיע

את רואה אותו באופק? אם את שולחת אותו אלי.. מבטיחה לך כל שישבת גלידה עלי, פרוזן יוגורט הולך?

פשוT אJי

New member
פרוזן?! נוסע!!../images/Emo73.gif

אממ..אני רואה ??-כן !! ואוו כמה מרשים!!
אוטו
אוטו| הוא סידר את שיירת המכוניות בצורה של : קיסי , תנשאי לי ?? או שאולי זה לא סימני שאלה אלו סימני קריאה !! ואוו כמה מרגש!!
את חייבת לבוא לראות!! בגלל זה הוא לא הגיע במטוס!!גנוב !!-גנב את עצמו ממך!!מי הרשה לו??

kiss 18

New member
יאא אני מתרגשת! תגידי לו שאני מסכימה!

נשמה- איגלו, אסקימוסי, אני אביא לך! הוא אומר שיש לו מישהו גם בשבילך... גם לדוסית, בקיצור- יש לו סידור לכוווווולם!!!! הישועה הגיעהההההההה!!!!!! קולווהווהוהווווווווו יאללה בלאגן!!

kiss 18

New member
חשבתי על זה ואנחנו לא ניהייה (רק) במסרים!../images/Emo9.gif

פשוT אJי

New member
/tapuzforum/images/emo88.gif/tapuzforum/images/emo88.gif/tapuzforum/images/emo88.gif

אחח כמה יקר לליבנו הפורום הזה!!רק התמנית וכבר נדיח אותך??את שולטת!/tapuzforum/images/emo47.gif

למעלה