שלום חברים!

אשרת

New member
לא אכפת לך?

אני בטוחה שלמדינה דווקא כן אכפת מכך, משום שהוא משלם יופי של מיסים. הכחול שלי גם אמור להכניס מעט תרבות דיון. ערב רב מנסה לעורר ריב על ידי כך שהוא מכנה את ויני יורד, מבלי לדעת כלום, ואתה מצטרף אליו עקב חוסר ידיעה ברורה של המצב של ויני. אם אתם לא מסוגלים לדון אחד עם השני מבלי לדון במצבו האישי של האחד של השני, אז אל תדברו.

vinney

Well-known member
תגדיר "חי"?

לא עברו שלוש חודשים מאז שהגעתי לכאן, ואני חוזר לארץ, באיחור קטן של חודש כי העבודה לא הסכימו שאתנדב למילואים. יורד מהארץ בן אדם שהחליט שלא מעוניין לחיות בארץ. אני לא חי בקליפורניה, אני פה עובד זמני, כמו תיאלנדים בארץ, רק שמתייחסים אליי קצת יותר טוב. כמובן שזה לא משנה לדמגוגיה שלך, גם אם הייתי נוסע לאנטליה לשבוע להשתזף על חוף הים היית אומר שאני יורד מהארץ. נו, אתה וערב רב צמד חמד, לא אגיד מי אתם כי מנהלי הפורום אסרו עליי, אבל כולם יודעים מה אני חושב עליכם. חלאות שחושבים שמותר להכניס אנשים ששונים מהם לגטאות? מה כבר אפשר לצפות מכם.

vinney

Well-known member
ככה = איך? חברים שלי = מי?

חלאס עם הסטיגמות כבר, אתה לא קולט? אתה נעלב מזה שאני קורא לך נאצי, אבל לא חושב לרגע למה?

תמיר1991

New member
כן, אין לך שום זכות לקרוא לי או לכל

אחד אחר שאינו נאצי, נאצי - ובכלל לא משנה איך או למה! תמיר.

vinney

Well-known member
קהילה שלי?

איזו קהילה שלי? קהילת משרתי המילואים? קהילת משלמי המסים? קהילת בעלי התואר האקדמי? אתה ממשיך, אפילו בלי להתבייש. אתה לוקח אותי, ומגדיר אותי קודם כל כהומו, ואז משליך את דעותיי על אחרים. אז אני אחדש לך משהו - הדבר האחרון שמגדיר אותי או את התנגדותי זה עם מי אני מזדיין בלילה. זה כמו שאני אגיד לך "תמיר מדבר כמו נאצי, כל הסטרייטים - נאצים".

תמיר1991

New member
אני לא מגדיר אותך כהומו קודם,

אם תעבור על ההודעות שלך ותראה כמה אתה מדגיש את זה, תבין שאתה עושה את זה בעצמך. ותירגע כבר עם הנאצי, אתה בכלל מכיר את התיאוריות שלהם שאתה מכנה אותי ככה? אולי כשהאיראנים ינסו להשמיד אותנו טיפשים כמוך יפסיקו לקרוא לכל אחד שמתנגד להם "נאצי". בן למשפחת ניצולי שואה, פשוט לא מתבייש. גועל נפש. תמיר.

vinney

Well-known member
כי הדיון על הנושא הזה אז אני מדגיש

מה לעשות, כשמדברים על נושא המילואים, אני מדגיש שאני איש מילואים, באותה מדיה, וכשמדברים על מחשבים אני לא אפסיק להדגיש שאני איש מחשבים. אין לי במה להתבייש, אני מכיר את התיאוריות שלהם, ואני מכיר את הדברים שהם אמרו, ותאמין לי שאתה נשמע כמוהם, ובמקום להתנצל ולהפסיק - אתה ממשיך וממשיך. אני זה שצריך להתבייש? אני לא.

אשרת

New member
שימו ../images/Emo23.gif

נמחקה פה הודעה!! כן, אני מודעת לכך שהשרשור בכל הנוגע למצעד הגאווה בירושלים מעורר פה רגשות עזים מכל הכיוונים , במיוחד על ידי אילו שהנושא הזה קרוב מאוד לליבם. אבל- זה עדין לא נותן לאיש לגיטימציה לכנות אדם אחר "נאצי", רק משום שהוא חושב שצריך לקפל את הזנב בגלל "הרגשות" של החרדים, ואין לאף אחד אחר זכות לכנות מישהו אחר "יורד" רק משום שהוא לא גר בארץ, ולזה שהעלה את ההשערה המגוחכת הזאת, אין לו שום בסיס עובדתי לכך, ובסך הכל הוא ניסה לירות באפלה, ויש כמו כמה כאלו שפשוט תפסו על זה גל, והחליטו שזאת אמת לאמיתה, שאותו אחד הוא "יורד". בקיצור: שני הצדדים- מתבקשים להפסיק להתלהם , ולהבין שיש אנשים שלא חושבים כמונו , אלא אחרת, וזאת זכותכם. שבת שלום.

אשרת

New member
אם למישהו יש בעיה עם זה-

הוא מוזמן לפנות אלי במסרים אישיים. אני לא מתכוונת לנהל על כך ויכוח על גבי הפורום.

goanin

New member
יא אללה די כבר!!!!!!!!

אין פילים על השמש ואין אפרסקים על הירח לך לא קוראים ריקי (נכון) ואנחנו לא צועדים בלבוש חושפני בירושלים! לרמה הזאת אני צריך לרדת כדי שתבין?!!!!!!

asafz8

New member
אז אני מטומטם. טוב לך?

שרשור מלחמת לבנון היה נעוץ ובתום 72 שעות הוסרה נעיצתו אוטומטית. למיטב זכרוני אני מנהל את הפורום יחד עם אשרת ואנדרי ולא ביקשתי עצות.

תמיר1991

New member
לא אמרתי שאתה מטומטם.

בשעה שכתבתי את ההודעה עדיין לא עברו 72 שעות מרגע פתיחת שרשור לבנון - והוא לא היה אז נעוץ... אתה לא חייב לבקש עצות כדי שאני אתן, גם אתה נותן לי עצות כשאני לא מבקש...
וברצינות, לנעוץ שרשור על ההפגנה הזו שישירות לא קשורה לנוער ולא לנעוץ שרשורים אחרים, חשובים לפחות כמו זה - זה לא הגיוני. ואם זה הגיוני בעיניך, תעשה מה שתרצה, לא אני הכחול פה... תמיר.

אשרת

New member
זה לא פורום נוער שינוי.

זה פורום שינוי. שינוי בעד הקהילה ההומו-לסבית ובעד זכותה לקיים את ההפגנות שלה בכל מקום , כל עוד היא חוקית!

תמיר1991

New member
מה קשור הנוער?

דיברתי על זה שאין שום קשר ישיר בין ההפגנה הזו למפלגה, אז לא היה מקום לנעיצה. תמיר.

אשרת

New member
ברור שיש קשר.

שינוי מאז ומתמיד תמכה בקהילה, כולל במצעדים השונים שהיו הן בת"א והן בירושלים. זה הקשר.

תמיר1991

New member
ומה הקשר בין התמיכה במצעדים לתמיכה

באדם ובפרובוקציה שהוא עורר היום? ונגיד ושינוי תמכה במצעד בירושלים, אסור לי לדבר נגדו? תמיר.

אשרת

New member
הוא לא מעורר שום פרובוצקיה.

הוא עושה את מה שהחוק מתיר לו. מי שמעורר את הפרובוקציה אילו החרדים. נקודה. זה לא נגיד, שינוי תמכה במצעדים גם בירושלים. אתה יכול לדבר נגד מי שאתה רוצה, אבל העמדה הרשמית של המפלגה היא בעד קיום המצעדים ולכן גם השרשור הזה ננעץ.

למעלה