קראתי את ההמשך ו...
אני אישית לא הייתי במפגש של אברהם עם המלאכים-ואני מניח שגם את לא נכחת במקום,אז מי אמר שהם אכלו את החלב והבשר ביחד?? מה שכתוב הוא שאברהם כיבד אותם והביא את זה אליהם, לא כתוב שהם אכלו את זה ביחד, וחו"מ,אין שום בעיה לאכול מוצרי חלב-חוץ מגבינה צהובה קשה-ואת אזה אברהם לא הביא לפני בשר כל עוד,עושים איזושהי הםזסקה קטנ או שוטפים את הפה. לגבי "גדי בחלב אימו"-התורה השתמשה בשני אלו כדי לתת דוג´ מוחשית,ועלינו להקיש דבר זה לכל מקרה של מזון בשרי בחלב. אחרי מתן תורה חל ההבדל-מפני שלפני מתן תורה-ספר החוקים האלוקי-האדם יכול לפעול רק ע"פ הגיונו האישי,ולא תמיד לפי רצון הקב"ה, שהעביר את רצונותיו לגבי הנהגות הארדם בעוה"ז בספר התורה, ולכן לאחר קבלת התורה התנהגות בנ"יא היא ע"פ צו אלוקי אשר לא תמיד מובן להם,ולכן השינוי. אף פעם לא היתה הלכה, במקורות ההלכתיים שעל פיהם נקבעה ההלכה המוכרת לנו,קרי התלמוד הבבלי,כל דיון הלכתי מלוווה במחלוקות-אז זאת לא המצאה חדשה. בשל הגלות, ואורך חיים שונה בין היהודים באשכנז ובין היהודים בארצות המזרח, ההלכה המקומית המחייבת את תושבי המקום נפסקה ע"פ הרבנים המקומיים,ומשום מה בחלק מן הדברים הפסיקה האטשכנזית יותר מחמירה מהפסיקה האשכנזית, זה לא שיש שתי הלכות,אלא הלכה אחת רק שיש כאלו שמחמירים יותר או כאלו שמחמירים פחות. לגבי התלבושת- התלבושת שאת מתכוונת אליה היא רק התלבושת של החסידים היום ולא של הליטאים, והסיבה שהם לבושים ככה היא בגלל שבערים מהם באו החסידויות השונות באירופה, היו נוהגים ורגילים ללכת בלבוש הזה, כל מקום היה לו את לבושו שלו,ומפני שהם ממשיכים את דרכם של אבותיהם החסידים גם הם לבושים ככה- הביגוד הנ"ל הוא לא המצאה יהודית!! (דבר שמתמיה למה הצפירה הוא "חוקות הגוים" ושטריימל לא-אבל זה דיון צדדי),