שלום בנות.

עזבי טורטית...

שימצא לו את מי שהוא מחפש, אם זו בחורה בת 20 עליה ישלם משכנתא כל חודש בשביל שירותי מין, או אם זו נואשת בת 30 שתסתפק בסכום סמלי תמורת התענוג... כל אחד ומה שטוב לו. יאללה, בהצלחה שיהיה לך

shona gone

New member
אם זה מה שמטריד אותך,

אני גם מתכוון לשים בפורומים אחרים לידיעתך. ההבדל היחיד הוא שבגלל שזה שלושים פלוס אשלם פחות.

תשלם פחות?

אני חושבת שהבנתי את כוונתך אבל מפחדת לכתוב אותה ככה בגלוי כדי שלא יירו בי או משהו. אולי תסביר למה בדיוק אתה מתכוון? למה תשלם פחות?

shona gone

New member
תכתבי ללא חשש.

אם יירו בך, אקפוץ עלייך ואגן עלייך בגופי. תסכימי איתי שאין דינה של 30+ כבת 20+.

אוקיי...אז אני רצה לכיתת היורים

כי הבנתי אותך מקודם טוב כנראה. מישהי שהיא בת 30 לדעתך היא נואשת ולכן תסכים לשכב איתך בשביל 500 שקל פלוס צמיד זהב, בעוד פרגית בת 20 תסכים לשכב איתך אם תוסיף גם איזה ענק יהלומים. הבנתי

פטרייה יקריתי

עזבי אותך. הוא חסר תקנה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה היום בערב!!!! (אני הולכת עם הבחור לבריכה...)

היום בערב?

סידרת לי דייט ולא אמרו לי? היה לי דייט אתמול והיה טוב. זה היה דייט שני והבחור ממש חמוד... מקווה שיילך הפעם,, כבר נמאס לי מאכזבות. את הולכת לבריכה? סחתיין !! אבל לא קר?
המון בהצלחה לך!!

כן, סידרתי לך דייט../images/Emo8.gif

תגידי לבחור שטורטית קבעה לכם את הפגישה... בכל אופן, בריכה מחוממת, אלא מה??

shona gone

New member
המורה הגיע.

שיעור ראשון: אם את רוצה לירות תירי כדורי כסף חלולים, לא פינג פונג. גיל צעיר מבוקש יותר. יופי וחיטובים כנ"ל. התובנה חדשה לך?

מתוקה, זאת הפרשנות שלך

ההצעה לא היתה מכוונת לך אישית, כמו שלא היתה מכוונת לי אישית, אם במקרה מסתובבת פה אחת שזה מה בא לה, אז את או אני צריכות להעלב מזה? לכי תעלבי מדברים ששוים שתעלבי מהם, ולא מסתם שמוק, עם רגשות גבוה למה שיש לו בין הרגליים.

shona gone

New member
הבנים כאלו רשעים ומגעילים.

והבנות מתוקות ועדינות,כדורונים צמרירים תמימים. תובנות של כיתה ד' שלא לומר ז'.

shona gone

New member
יש לך.

פשוט אשלם פחות. צריך לנכות את עודף האוכל שתאכלי בדייט מהחשבון הכללי.

למעלה