שלום בנות.

shona gone

New member
ההצעה שלי מכובדת.

וכאשר בחורה מצהירה שהיא מחפשת בחור עם כסף זה לא אותו דבר?

ממ לא אותו דבר

זונה מקבלת כסף ומתנות תמורת שירותי מין שהיא מספקת. ומה שאתה מבקש זה לא יותר מזה. "קשר לא מחייב". "בתמורה" אתן בילויים? סליחה, מה אתה חושב שאנחנו? איזה בחורה נורמלית תסכים לשכב איתך (ואל תנסה לאמר שלא זו מטרתך) תמורת בילוי של כיף איתך במסעדה או בספא? סליחה....לאן התדרדנו............

shona gone

New member
ומה הקשר

של כסף לאהבה? בחורה שרושמת זאת ברשימת הקניות שלה אין בכך סחר מכר? אתה תביא כסף אני גוף יפה וביחד נחיה ביחד באושר(ועושר) ? זה בדיוק אותו דבר.רק שאני לא צבוע.

יפה. הצדק עימך.

רק שכאן אין בחורות כאלה. להגיד לך איפה יש? בבית זונות או במכוני ליווי (שזה אותו דבר) או במודעות בעיתונים של בנות שרוצות כסף ומגורים דיסקרטיים תמורת "קשר לא מחייב"

shona gone

New member
וב ג'יי דייט.

יש המון. רק שהן רוצות קשר מחייב לשם אספקת מזומנים קבועה.

נו, בסדר, אז מה אתה רוצה?

פ-ה א-י-ן כ-א-ל-ה ב-ח-ו-ר-ו-ת
אז תלך לגיי'דייט

shona gone

New member
תתפלאי

אבל בכל פורום הכרויות יש גולד דיגרית אחת לפחות אם לא יותר. אל תהיי צדקנית.

סליחה שאני מתערב

הבטחתי לעצמי שאני לא אתערב יותר בכזה סוג של שירשורים... אבל באמת, את יודעת שאני אוהב אותך, את באמת מקסימה ואני תמיד אוהב לקרוא מה שאת כותבת אבל די, פה את קצת חורגת לדעתי. עזבי אותו בשקט, מה קרה? הבחור מחפש את מה שהוא רוצה לחפש, אם לאף אחת זה לא יזיז אז הוא גם לא יקבל שום מסר ואם כן יזיז אז הוא כן יקבל מסר. ופה? פה מותר לו! מותר לו לכתוב מה הוא רוצה. לך זה מפריע? אז אחלה, אבל די. פה אין כאלה? פה יש מאמי, את מכירה פה את כל אלה שלא כותבות פה ורק קוראות מהצד? האם את יודעת שמביין אלה אין? למה הוא לא שייך? היכרות מאמי, לכל מטרה. מספיק, בוקר טוב.

אתה לא מבין נסיך

נכון, התגובה שלי באמת הייתה נזעמת. אבל זה פשוט מקומם אותי שאנשים יכולים להציע הצעות כאלה רק בגלל שזה פורום "הכרויות לגיל 30 פלוס". הצעה מסוג זה פשוט מעליבה אותי. אז אני רווקה בגיל 30 אז אני נואשת? אני צריכה לשכב עם מישהו בשביל מתנות? לא יודעת, אני אישית נעלבתי, בשביל כל הבנות פה.

אנשים יכולים להציע כאלה הצעות

ב כ ל פורום ... נעלבת? באמת? לא מוצא בזה משהו מעליב, לא יודע, אולי אני פחות שם לב לפרטים הקטנים... תמיד אפשר להתעלם, אבל בשום אופן לא לגרש אף אחד ולא לדבר בשם כל .... יאאלה מאמי, הולך להתחיל משמרת צהריים לשם שינוי, שבת שלום לך ולכולם ובהצלחה לכל מי שמחפש מה שירצה. אמן.

נכון מאוד,

וחוץ מזה שלא חסרים מקומות להכיר בנות בשביל סתם קטע.. יש עיתונים, יש אתרים כאלו ויש ברים מלאים בבנות כאלו, אז למה לזהם לנו את האתר??? לך תדע, מחר יגיעו כל החברים שלו, מה יהיה אז?? גם אז, נוותר לעצמינו ונגיד: טוב, זו זכותו. אסור שהתופעה הזאת תתפשט כאן כי אז כל הרעיון של הפורם הספציפי הזה יורד לטמיון.

לא חייבים להתייחס

אם לא מוצא חן בעינייך ואז ההודעה תרד לטמיון. עצם ההתייחסות מחזיקה את השרשור בראש השרשורים. שבת שלום לכולם

למעלה