שלום בנות.

נימשון

New member
צודק

שפר עלי מזלי היום כולי אושר

P u s s i c a t

New member
מסופקתני...

מי שנאלץ לשלם בשביל סקס... כנראה שבלי זה ... עזוב. אגב - למה לא זונה?

זה לא פייר נמש גם אני רוצה../images/Emo46.gif

אבל אני גם לא חטובה וגם יותר מבוגרת ממך... מה נשאר למישהי שהיא רק מאיזור המרכז?????
אויה, חרב עליי עולמי...

../images/Emo66.gifכדאי לקרוא...

בוקר טוב בננות יקרות וגם בנים (שלא תרגישו מקופחים) בא מישהו לאתר שפשוט משעמם לו בחיים, לא יודע להתבטא ובא רק לפגוע ולהציק כמו שלגיה שנעלמה מהאופק ותודה לה. (אולי אפשר לשדך בניהם) בכל מקרה לדעתי הכי טוב זה פשוט להתעלם מתגובות וככה למנוע ממנו את תשומת הלב שהוא מחפש ותאמינו לי רק ככה הוא יבין את המסר ויעלם.

shona gone

New member
את מציעה להתעלם מתגובות

ושמה אחת בעצמך. איזה שכל יש לבחורות פה.

טוב, יאללה, מה נהיה.....

מספיק shona gone, בוא נחליט שאנחנו מפסיקים לרדת לרמות כאלו נמוכות. אנחנו תושבי הפורום נאחל לך בהצלחה במציאת הבחורה שאתה חפץ בה ואתה תפסיק להגיב פה תגובות לא לעניין. ובאמת שאמרתי את זה בכנות ולא בציניות. סופ"ש נעים והמון הצלחה. ביי ביי

תגידו לי אנשים:

איך זה שלשרשור הזה יש פתאום 83 תגובות (מודה...תרמתי חלק נכבד מהן) ולשרשור הקורבן שלי אין אף קופץ... מנצל"שת כדי להזמין אתכם לשאול שאלות את נמש שהתנדבה להיות הקורבן החדש אחרי שאני הייתי והנסיך היה לפניי.

אין לך עיניים? או שאתה לא יודע

לקרוא? כתבתי בפירוש שאני מודה שגם אני שרשרתי לפה חלק נכבד מהתגובות. וחוץ מזה שההדועה לא הייתה מכוונת אליך אלא רק לחברי הפורום. ואתה לא נכלל ברשימה. מצטערת, ניסיתילהשכין שלום בית, אך אתה לא נותן לי. מתעקש בשלך, אין בעיה, אני יכולה להמשיך להעליב אותך עד מחר

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואיי אתם דפוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי את כל השרשור ואם לפני כמה שעות הייתי בדאון עכשיו אני באפ בגללכם הטרול הזה לא שווה תגובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מה להגיד נראה לי שסתם בזבזתן אנרגיות הוא בטח איזה טינאייג'ר משועמם בואו נעבור הלאה וסליחה שהתגובה שלי מקפיצה את השרשור אני הולכת להקפיץ שרשורים אחרים יותר חשובים.

למעלה