שלום בנות.

shona gone

New member
שלום בנות.

מחפש בחורה צעירה וחטובה באיזור המרכז לקשר לא מחייב. בתמורה אתן פינוקים כיד המלך,מסעדות,ביקורים בספא,מתנות וכדומה.

תגיד, אתה חושב שהגעת למכון ליווי?

יש כאן בנות שאמנם הן רווקות אבל זה א עושה אותן נואשות אוטומטית. כולן פה מחפשות קשר רציני ולא מחפשות קשר לא מחייב. אולי תפרסם את ההודעה שלך בפורום סקס או סטוצים או מה שלא יהיה. פה זה פורום מכובד!!

מה זה קשור?

זכותה להסכים איתי או לא להסכים. הפעם היא בחרה להסכים. אולי כי זה בדיוק מה שהיא רצתה להגיד ואני כבר ניסחתי את זה? הצעתי - לך לפורום סקס

P u s s i c a t

New member
הלו... ../images/Emo31.gif

שאלוהים יעזור לי אם הבאת אותי לסנגר על הפורום ההוא... אבל פורום סקס הוא ממש לא מקום שבחורות מציעות בו את הגוף שלהן תמורת כסף. אמנם נושאי השיחה שם הם סקס (מן הסתם...) אבל זה לא בגלל שבחורות שם מוכנות לעשות את זה עם כל אחד תמורת תמורה "הולמת" האוכלוסיה שם ברובה מאוד איכותית, מאוד מעניינת, וכוללת בעיקר אנשים שאוהבים סקס. זה לא אומר שיש שם אורגיות מבוקר עד ערב- ושלאף אחד שם לא אכפת עם מי ולמה העיקר להזדיין. יש לך רושם מוטעה לגמרי על פורום מאוד איכותי החתולה. טטיגמות חסרות בסיס...

אוקיי...נכון, לא ידעתי

אז שיילך לפורום סטוצים? לא, יודעת, התכוונתי פשוט שכאן זה לא המקום. לא הייתי אף פעם בפורום סקס אז אולי באמת הייתה לי דיעה קדומה. מתנצלת (אבל רק בפנייך
, לא בפני הטרול)

P u s s i c a t

New member
לא...

גם לא לסטוצים. הוא לא מחפשסטוץ. הוא מחפש מין בתשלום. שילך לזונה
מעבר לעליבות של ההצעה, לעלבון שמגיע ממנה, מה שהוא עושה זה לא חוקי. ההצעה שלו נקראת שידול לזנות. וזו עבירה על החוק. לא מכירה אף פורום בתפוז שיש בו אנשים ברמה הזו... ההתנצלות מתקבלת - למרות שלא לקחתי את זה אישי
יום קסום

../images/Emo45.gif מסכימה עם טורטית.

טורטית, בא לך לקפוץ (תרתי משמע) איתי לעזריאלי? שמעתי שיש נוף מדהים מהגג שם מעל קומה 49....

shona gone

New member
ניפגש ליד החנות של דיזל?

או בקפה הילל? אני אענוד פרח אדום, אתן תחייכנה ותגידו לי "מי הגנן שגידל פרח כמוך?".

פטרייה, מה זה הרוך הזה שנפל עלייך??

מה פתאום?? אנחנו לא רוצים גולשים כמוהו בפורם שלנו, עם כל הכבוד לו (ויש כבוד, למרות הכל)

חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יודעת...היה לי קצת לא נעים...הנסיך נטע בי רגשות אשם...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sagi26

New member
תגובה עצבנית

תשובה אינפנטילית??????? מי את שתשפטי אותו,, אם את לא מסכימה עם ההצעה שלו פשוט אל תקבלי אותה ושנייכם תחיו בשלום אבל יש הרבה בחורות בכל פורום וגם בפורום הזה שצריכות כסף ואוהבות מתנות ופינוקים וילכו על זה בכייף,, ואולי הוא גם מטופח ואסטטי וניראה טוב ככה שהם גם יהנו להיות בחברתו ומהסקס כמו שלא כל מי שהולך לנערת ליווי מכוער ומגעיל חיצונית ככה גם לא כל מי שלא רוצה קשר רציני ומחייב ומותן לתת כסף פינוקים ומתנות תמונות הנאות מהחיים כולל הנאות מיניות חייב להיות מכוער ומגעיל ואינפנטיל כמו שכינית אותו

היא התכוונה לזה שהוא אמר לה

שאם אני אגיד לה לקפוץ מהגג אז האם היא תסכים. וזו באמת תשובה אינפנטילית. זה שהיא בחרה להסכים איתי לא אומר שהיא תעשה מה שאני אגיד. מה הקשר? וחוץ מזה, אני לא יודעת אם קראת פה את כל מה שהוא כתב, כי חלק מהתגובות נמחקו, אבל הוא ירד פה לרמות נורא נמוכות

למעלה