שלום בנות.

גלי 1970

New member
../images/Emo5.gifמרחמת על בחורים כמוך

שצריכים לשלם לבחורה בשביל סקס,כי אין סיכוי שמישהי תהיה איתכם בגלל מי שאתם...

sagi26

New member
תגובה

מאיפה את יודעת שהוא לא ניראה טוב ,, ואין לו ביטחון עצמי??? אולי הולך לו בחיים,, ואין לו זמן לקשר רציני??? אולי הוא נפרד ממערכת יחסים ורוצה כרגע רק להנות??? תאמיני לי שיהיו בחורות שילכו על זה,,,, סקס תמורת תמיכה כספית מאוד נפוץ היום אם יש לו כסף,, יכול להיות שהוא מאוד משקיע בעצמו,, מבחינת טיפוח ובגדים וחדר כושר

גלי 1970

New member
כי זה ברור

אם היה ניראה טוב הוא לא היה צריך לשלם כדי שבחורה תהיה איתו אם היה הולך לו גם אז לא היה צריך לשלם כי...הולך לו... אם היה ניפרד ממישהי ורק רוצה להנות...שוב...אם היה ניראה טוב לא היה צריך לשלם עבור זה ואם יש לו בעיה להשיג בחורות ללא תשלום על סקס...אז שוב..אני רק מרחמת עליו עכשיו הצלחת להבין? או שאתה צריך הסבר נוסף?

sagi26

New member
תגובה

מה שאת בעצם אומרת שגבר שניראה טוב נכנס לפאס,, למועדון ,, הולך ברחוב ובחורות נופלות לרגליו,,, שורקות לו וצופרות לו שהוא הולך ברחוב,,,מציעות לו הצעות כל הזמן ומתחילות איתו חופשי והוא רק צריך לבחור????? את חיב בפנטזיה כי במציאות בתור בחור ספורטיבי ואסטטי שכן מקבל מחמאות לבחורות בארץ קשה לפרגן,, לא בכבוד להן להתחיל עם גבר,,, תופסות תחת כי הרבה גברים יפים מתחילים איתם ביום,,,,ונרתעות מגברים שניראים טוב כי הן חושבות שהם מוקפים בבחורות כל היום ורק מרוכזים בעצמם

גלי 1970

New member
לא רק מי שניראה טוב הולך לו..

אני מכירה לא מעט שמאוד הולך להם מבלי שיראו טוב,אבל הם פשוט אנשים מקסימים... אני אומרת שאם בחור מגיע למצב שהוא צריך לשלם על סקס הוא מיסכן זה הכל

P u s s i c a t

New member
די. חייבת להעיר...

מצטערת. זה פשוט מעצבן לי את האישון... אם אתה מגיב להודעה - ברור שזו "תגובה" אין צורך לכתוב "תגובה" בכל פעם שאתה מגיב... החתולה. תוכן.

sagi26

New member
תקראי

מכריחים לתת כותבת להודעה אז אני לא יצירתי כמוך ופשוט רושם תגובה

sagi26

New member
תנו לבחור להתבטא זה זכותו

כל אחד זכותו לכתוב מה שבראש שלו אם מישהי תרצה לזרום איתו לקשר תמורת תמיכה ,, הדבר הנפוץ היום זכותה מי שלא רוצה גם זכותה אבל תנו לכל אחד להתבטא אולי כרגע אין לו זמן לצאת,, אולי הוא סיים מערכת יחסים לא מוצלחת,, מזה משנה מה הסיבות יש לו כסף והוא רוצה לחגוג עם בחורה והיא תפוצה בכסף ובמתנות זכותו המלאה להציע!!!!!!!

P u s s i c a t

New member
מותק...

לא אכנס לרמת ההצעה. אבל סתם פור דה רקורד. זנות היא לא חוקית. וכנ"ל ההצעה שלו. סתם ככה. בקטנה. זה נקרא שידול לזנות. הכחולים עוצרים על זה.

למעלה