שלום, אפשר?

שלום, אפשר?

מה אפשר - אתם שואלים? והתשובה: להידחף כאן באמצע.., להשמיע את קולי.. (גם שואלת וגם עונה..פשוט מדהימה
) צריכה כאן הצעה, או סתם חוות דעת/הבנה/הסבר - כל עוד היא חיובית (כל השאר לא תתקבלנה בברכה) והשאלה הנשאלת (השניה במספר ולה אין לי כל כך תשובה) - מה הוא רוצה מחיי המימיים? אתם בטח תדרשו הסברים, אז ככה - הוא, זה ההוא שלוקח לי את היד ומכניס למכנסיים שלו, הוא זה שתופס לי בכוס, או זה שמשחק לי בשיער, אבל הוא גם זה שלא יוזם את הקשר - רק את המגע, הוא לא יפנה - לא טלפון, לא סמס, חס וחלילה מסנג'ר.. הוא לפעמים עונה, לפעמים לא.., הוא זה שאומר כן אני רוצה אבל לא קובע את השעה והיום ושאני קובעת הוא לא מופיע (קובעת בדרך לזמן רחוק) אז מה הוא רוצה ההוא הזה? מה מה?

לעניות דעתי האביר שלך

משתעשע עם כמה וכמה דגיגות ולכן עסוק מאוד או שהוא רוצה אבל לא רוצה

אבל את מבינה שמשאבי הזמו מוגבלים

ואולי הוא מתבלבל כבר וקובע עם כמה דגיגיות לאותם יום ושעה ואחר כך נאלץ לבחור. בחור עסוק הלא אביר ולא מים שלך...

אולי פשוט תשאלי אותו ?

על פניו הוא רוצה רק סקס...
השאלה היא מה את רוצה ? ראית איזה מדהים אני גם עונה וגם שואל

יו מדהים.. ../images/Emo3.gif

לא ידעתי שעוד יצורים יכולים גם לענות וגם לשאול.. וחשבתי שזה יחודי ליצורי הים, אתה מכאן? אני כבר עניתי מה אני רוצה, שאלתי כבר מה הוא רוצה, הוא אמר שזה לא קריטי, ושאני רוצה את השפיך שלו בפי, אז לא עניתי.

האמת שאחרי שקראתי את המשך השרשור

לא מוצא ממש בעיה... שניכם רוצים זיונים והבעיה היא פשוט בתיקשורת בינכם רוצה שאני אדבר איתו

האמת....

קראתי כמה פעמים לא כל כך הבנתי מה את רוצה.... הוא.. נראה לי זיון... זה מה שהוא רוצה כשיוצא... סתם חוות דעתי לא יודעת אם חיובית או לא אז תרגישי נח להחליט אם לקבל... אחלה ניק אגב..

נראה שאתם משדרים אותו דבר...

אבל תלמדי להתנהג כמוהו.... לא מתי שהוא רוצה תיפגשו וכו.... שגם לך יהיה מילה...

למעלה