שלום, אפשר?

תגידו ..

זה ניראה לכם תשובות חיוביות, זה? אני לא מדוזה קטנה, יש לי מילה, מתנהגת כמו גדולה. אני זאת שהופעתי שלשום במשרד שלו.. והתעלמתי באלגנטיות מסורתית אחכ עוד התנצלתי וקיבלתי 10 דקות של יחס באוטומוביל, עם ליטוף על הזין המדהים שלו, ותפיסת כוס .. אבל 10 דקות.. האיש זז לאט.. אני לא יכולה לעשות הכל... צריך גם להגיד לא!

k a n a

New member
זה מוטאציה של התפתחות הגבר

הגבר המשתעשע ..הוא נהנה מהמשחק יותר מהתוצאה הסופית ..הדרך הכי גרועה זה לזרז אותו או להציב דרישות . תהני ממה שיש, אחריו כבר תפגשי שוב את הסוגים המוכרים לך לעייפה .. אין זה אומר שהוא לא רוצה אותך ..בכלל לא ..

k a n a

New member
בעיקר שכיף לו

איתך ואם תשכילי לשחק את המשחק צפויות לך חוויות מרתקות ואם את מחפשת זיון מהיר את לא במקום הנכון .

דווקא לי ניראה ששטה יותר צדקה..

הוא איש של מתי שנוח לו, הוא מפחד - כן זה ברור, לא ברור למה ואיך? אבל הוא איש שלא אכפת לו, לזיין לא לזיין.. מתי שנוח ... זה ידוע לי.. אז מה יש לו רגלים קרות? מה זה המים? נו לא אשמתי שאני נוטפת כאן.. באמת..

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifמדוזה, יש הרבה

דגים בים. (מדוזה / דגים / ים) אני לא הייתי מתייחס אל מישהי שהייתה מתנהגת בצורה כזו.

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifלא ירדת

לסוף דעתי. כל שבאתי לומר הוא, שאם מישהי הייתה מתנהגת אלי, כפי שהוא מתנהג אלייך, לא הייתי מתייחס אליה כלל. ישנם עוד מספיק גברים (דגים) בעולם (בים).

טוב ירדתי ירדתי.. על הברכים והכל..

נקח ונשקול.. תודה בכל מיקרה.. לכולם
עזרתם בדרכם שלכם, מיוחדת שהיא... במיוחד ג'ונסי שהלך לדבר עם ההוא, תנער אותו קצת.. כי באמת אין לי כוחות יותר למשחקים.. רציתי רק דבר אחד לא יותר... לא פחות רק אחד.... טוב אולי 3.. עוקבים, רצופים, בוחשים, רטובים....
טוב זהו תודה.

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifלא כל כך מהר

לרדת על הברכיים, מולי, פה פתוח, רק באישור דיווה.

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifדיווח חי (באמצעות הטלפון)

דיווה מוסרת כי באומרה תיבה התכוונה לתיבת המסרים, כלומר שאת יכולה לשלוח לה מסר.

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifמסר

זה אם בא לך להתערבב איתנו. התוכן - צריך להיות קורות חיים. לגבי האדום - על חשש, זה בגלל שהיא מלקקת למנהלת

להתערבב.. מממ .. מענין..

קורות חיים - כוללות הצלחות / אכזבות ? מה בדיוק זה יכול לקחת לי חודשים. אמ אוקי.. אפשר גם ללקק כאן? תצביעו למי.. לראו לי כאן את השביל הצהוב.. קצת עידוד גם לא יזיק..

למעלה