יכולה לנסות לפלוש, באישור. רק בגלל שאת גם קשתית
H hotman10 New member 2/11/06 #35 וואו...הוא לא יודע מה הוא רוצה! תמצאי מישהו שיודע בתקווה שאת יודעת וברורה! כשברורים-הכל אפשרי! ראי-פה!
וואו...הוא לא יודע מה הוא רוצה! תמצאי מישהו שיודע בתקווה שאת יודעת וברורה! כשברורים-הכל אפשרי! ראי-פה!
מ מדוזה טרום גורגונת New member 2/11/06 #37 לא יודע.. לא חשבתי על זה.. מה יש לדעת, הוא אפילו לא צריך לדעת - רק להכנס ולצאת, וגם ללקק! מזה פה, בלי לזלזל, זה ארוך ומתיש, יש איזה תקציר ? פתקים קטנים ? משו?
לא יודע.. לא חשבתי על זה.. מה יש לדעת, הוא אפילו לא צריך לדעת - רק להכנס ולצאת, וגם ללקק! מזה פה, בלי לזלזל, זה ארוך ומתיש, יש איזה תקציר ? פתקים קטנים ? משו?
א ארתורו1 New member 2/11/06 #46 מוכר... כן... נחמד לו איתך וכיף לו איתך, אבל לא יותר מדי... כל עוד יודעים שאלה התנאים, אז אפשר לחיות איתם.
מוכר... כן... נחמד לו איתך וכיף לו איתך, אבל לא יותר מדי... כל עוד יודעים שאלה התנאים, אז אפשר לחיות איתם.
מ מדוזה טרום גורגונת New member 2/11/06 #47 ברור.. גם לי יש אחרים.. אפעם לא אמרתי שלא.. אבל ככה מתייחסים שנחמד? אז מה קורה שלא נחמד?
א ארתורו1 New member 2/11/06 #48 אין הרבה הבדל... כשלא נחמד זה אותו דבר רק בלי הקטעים הטובים... אגב, אני לא משוכנע שיש לו אחרות, אולי הוא סתם עייף
אין הרבה הבדל... כשלא נחמד זה אותו דבר רק בלי הקטעים הטובים... אגב, אני לא משוכנע שיש לו אחרות, אולי הוא סתם עייף