שלום אנשימים.......!

שייני

New member
שלום אנשימים.......!

אני בעניין של להתחיל על גיטרה.... אמ... אפשר לקבל מידע על מחירים... ואיך להתחיל.... לבד עם מורה על קלאסית אקוסטית.... תודהההההה

אז ככה...

אפשר להתחיל עם מורה (או בלי) זה תלוי. אני חושב שעדיף את הבסיס ללמוד ממישהו שיודע כי אחרת את סתם תבלפי. אם תספרי לנו איפה את גרה אז נוכל אפילו להמליץ לך על מורים טובים באיזור מגוריך. לגבי גיטרה? סוג הגיטרה תלוי בסגנון שאותו תנגני. למרות שלדעתי עדיף חשמלית. רשימת הסגנונות היא: רוק ומטאל-חשמלית ג´אז-חשמלית ג´אז(נו באמת...) קלאסי-גיטרה קלאסית פופ- אין גיטרות בפופ!!! לא עולים לי לראש עוד סגנונות אז תאלתרו. אפשר גם להשתמש באקוסטית עם מגבר לרוב הסגנונות אין לי כח לפרט... אם תרחיבי אז אני אוכל לעזור לך עוד. בהצלחה!

Sham 69

New member
אם פופ..

אז אני חושב שאיזה מחשב נחמד ותוכנת טראנסים תספק אותך..

שייני

New member
אז

קודם כל תודה....... אבל אני באמת לא מבינה בכל הסגנונות המסובכים אני יתחיל נראה לי עם קלאסית וואי אני אפילו לא יודעת תוים

תרגעי, זה בסדר

חצי מהפורום לא יודע תוים. תלמדי טאבלטורות (טאבים) קודם. הנה תוכנה עם טאבולטור. תורידי את זה והכל יעשה קל יותר.

זה עצוב...

צריך ללמוד בדרך הנכונה ולא בדרך הקלה. וסתם עצה, אחרי שלומדים תווים אפשר לנגן כל דבר, בניגוד ללמידה דרך טאבים.

MetalFlameChild

New member
אני לומד 4 חודשים

לבנתיים אני יודע רק תווים אני לומד עם מורה אז אני סומך עליו שילמד אותי טוב אז אני לא ממהר ללמוד אקורדים

D.G OD

New member
חובה ללמוד תווים!!

נניח ואתה כותב משהו לא מוכר, או שאתה צריך ללמוד שיר שאתה לא יודע איך הוא נשמע טאבים לא יעזו לך.. רק תווים! מה גם שאז אתה יכול להוריד קבצי MID וללמוד מהם

אחי הורדתי תתכונה

וכאילו נחמדה והכל אבל יש אולי תווים מוכרים שם כאילו שירים מוכרים או שאני צריך הוריד??????

happyphantom

New member
השמועה אומרת

שעדיף להתחיל דווקא מקלאסית, משום שיותר קשה לנגן בה מנאמר, גיטרה חשמלית, ואז אם יש לך בסיס טוב יהיה לך קל מאוד לעבור לגיטרה אחרת, אפילו באס. אני לקחתי את העצה הזו, מנגנת על קלאסית כבר שנה וחצי והאמת? אני נהנית הרבה יותר ממה שחשבתי.

TheDUKE

New member
טעות חמורה!!

ממתי מישהו ממליץ להתחיל מחשמלית?!? אני מניח שאתה מטאליסט, מה שאומר שאתה לא משקיע בטכניקה (לרוב מנסיון אין האשמות לגבייך) וכמענה לשאלה העיקרית, מתחילים מקלאסית! למידת תווים חובה! הסגנון מתפתח עם הזמן! וחייבים מורה להתחלה, גם אם זה סתם ידיד שמבין! זהו.

Megapuzik

New member
מה הקשר מטאליסטים ?

אני התחלתי מחשמלית וכן, למדתי את התווים ותיאוריה (למרות שזה היה לפני 3 שנים ודיי שחכתי, אבל עכשיו אני חוזר שוב). אז אין שום קשר, ותפסיק לברבר "מתחילים רק מקלאסית".

TheDUKE

New member
תקרא שוב!

אמרתי שאני לא מכיר אותך וזה לרוב... אין טעם להתעצבן ולא תוכל לשנות את דעתי על כך שחייבים להתחיל מקלאסית. זה נותן לדעתי רגש באצבעות על הפרטבורד, תחושה של עומק הצליל, בחשמלית הצליל הוא מדומה בחלקו והמגבר עושה את עבודת העוצמה, אז חוזק באיצבוע יד ימין (לימיניים) חלש מאוד.

Megapuzik

New member
????

אני כשהתחלתי אהבתי יותר את התחושה של החשמלית ולכן קניתי לי חשמלית פשוטה. אף פעם לא הייתה לי קלאסית וגם לא תהיה לי בזמן הקרוב, וכאשר אני מנגן על אחת, אני מנגן עליה באותה מידה ורמה איך שאני מנגן על החשמלית ! אז לדעתי אין שום קשר לתחושות ולדברים אחרים, תנגן על מה שאתה אוהב, ולא כדי להיות טוב וללכת לפי "הספר"....אני מכיר אנשים שמנגנים 8 שנים ולא יודעים לא תווים ולא כלום, אבל העיקר שהם נהנים !

TheDUKE

New member
שוב אתה חוזר על אותו דבר

דעתך ברת חשיבות כשל דעתי ברוחי

Megapuzik

New member
רגע,

ואם תשחק איתי משחקים של "מילים גבוהות" זה יעזור לך ? כנראה נגמרו לך המילים בפה, וזה אחרי שאתה מפריח שטויות באוויר.

למעלה