שלום אנשים!

DecayCell

New member
אל תצחקי על סבא../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

סיפור טראגי... נפל ממגדל-שמירה...

TwelveEyes

New member
הומור הוא הדרך הטובה ביותר...

לאכול טרגדיה - ובניגוד למה שאנשים כמוך חושבים, אינו ממעיט או מוזיל מערך הכבוד שלי לאנשים ששרדו את טראומת השואה. תראה את "החיים יפים" פעם ואולי תבין על מה אני מדברת.

DecayCell

New member
אנא ממך

אני בכל-זאת מחשיב את עצמי כחובב הומור שחור מדופלם. עכשיו תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלי, ותגלי מה הייתה הבדיחה שבה.

לאלו שרוצים לדעת למה נתתי את המידע:

חשבתי שאמרו שהיטלר היה הומו, לא יודע למה...

TwelveEyes

New member
הוא לא היה. אבל...

ארנסט רוהם, ראש ה-SA (שנרצח בהוראותיו של היטלר מאוחר יותר), היה אחד - וכך גם חלק ניכר משאר המפקדים שם.

TwelveEyes

New member
היסטוריה ../images/Emo99.gif

דווקא הציון שלי בבגרות - 87, אאל"ט - לא משקף את זה

serena h

New member
אח שלי הוכיח את המשפט הזה

כהמ שהוא ירד עליי ועל חברים שלי. התבטא בצורה הומופובית וחיטט לי בחיים, היום הוא עומו (ערס+הומו) ואחת אוחצ'ית וקופצנית (אבל רק ליד ה"חברות" שלו) שבא לך לבעוט בה רחוק.

ואללה

סוף סוף התברר לי פשר המילה "עומוהים"...ואני חשבתי שזו טעות כתיב שאופיינית לערסים בעלי מנת משכל גבוהה במיוחד (הממוצעים כותבים "אומועים")

זה פשוט אומו/ עומו, לא שואלים

וזה לא במשמעות של "הומו" זה סתם "איזה אומו", כמו "איזה מכוער", זה לא בשביל לציין שבנאדם סיסי, אלא לציין שבנאדם אמר משו דפוק, כמו "איזה דפוק" (מנהסתם
)

TwelveEyes

New member
לא שאלתי אותך ../images/Emo3.gif

שאלתי אותה, כי מסתבר שיש לבחורה חידושים.. על "עומו", למשל, מעולם לא חשבתי כשילוב של ערס+הומו.

משפט לא מבוסס

וכמוהו ככל האגדות\סטיגמות\בעבע מעייסה - הגיע מניסיון חברתי כזה או אחר. במקרה הזה, מדובר על אמירה מאוד כללית שחוזרת על עצמה בהקשרים שונים, והיא מתבססת על טבע האדם - שמוכן לעשות הכל ובלבד שלא יגלו את זהותו, במידה והיא פוגמת באורח חייו ונוגדת לצורת החשיבה שלו (למשל, כפי שנאמר בעקיפין -יהודים שהתכחשו לזהות שלהם בתקופת השואה).

למעלה