שלום אנשים!

Wicked Wicca

New member
שלום אנשים!../images/Emo98.gif

סורי שאני נדחפת, אבל שתי שאלות לי אליכם... אחת, יש את המשפט שאומר ש"ההומופובים הכי גדולים התגלו בסוף בעצמם כהומוסקסואלים" מישהו יכול לבסס לי את המשפט הזה, או להסביר לי מאיפה הוא הגיע..? שתיים, כתוב איפה שהוא בתנ"ך במפורש שאסור לבן אדם לקיים יחסי מין עם בני מינו? תודה מראש לכל העונים...

לגבי השאלה השניה..

אם יש לך כוח, אני חושבת שזה כתוב איפשהוא בספר ויקרא,ששם כתובים כל החוקים ..
אני.

S

sunshineBK

Guest
היי...

אני לא בדיוק מהםורום ואין לי ממש תשובות מדויקות אבל.. אני אענה בכל זאת.. אני לא יכולה כרגע לבסס לך את המשפט הזה אבל זה המוטו שלי
וזה די הגיוני. אנשים שמתכחשים למיניות שלהם, לסטייה שלהם ופוחדים ממנה מפתחים אנטי מאוד חזק לאנשים מהסוג הזה. בכל מקרה.. כתוב בתנ"ך שאסור לגבר לשכב עם גבר. לגבי נשים לא היה חוק, כלומר שלסביות זה כנראה היה בסדר.

moonles sky

New member
לא מדוייק,

"ואיש אשר ישכב את זכר משכבי אישה תועבה עשו שניהם מות יומתו דמיהם בם" ויקרא, פרק כ' פסוק י"ג.

shachafz

New member
אפשר לפרש את זה גם:

שרק הפסיבי עובר עברה, כי הוא זה ששוכב "משכבי אישה". כמו כן אין שום איסור על מין אורלי או כל דבר שאינו כולל חדירה.

קצת שונה ממה שאמרתם

למדתי בישיבה עד שנה שעבהרה ודיברו איתנו על זה, וכתוב "משכב זכר יומת" וזה לא הקטע שאתה עם גבר וזה אסור, זה שאתה מבזבז זרע. מה שכביכול אמור להביא נשמות יהודיות לעולם. בגלל זה גם אוננות אסורה על פי התנך. וזה לא שרק הפאסיבי מקבל את העבירה אלה שניהם. אחד בגלל שהוא כאילו גמר עם בן וזה בזבז לו את הזרע. והפאסיבי כי הוא גרם לאקטיבי לבזבז זרע. ובקשר למין אוראלי. את זה אפשר לעשות. אבל רק כול עוד זה בת עושה לבן, ולפני שהבן גומר הוא צריך להכניס את זה לזה של הבת ולגמור שם כדי שלא יהיה בזבוז זרע. וגם אמצעי מניעה כמו קונדון אסור לשים, כי שוב זה מבזבז זרע. אבל בת יכולה לקחת גלולות למניעת הריות כי הבן מעביר את הזרע שלו אל האישה ומה שקורא אלצה זה כבר לא קשוב אל הבן ואל הרע. השחלות שלה פשוט לה מתבייצות : טוב אני מרגיש חכם לרגע. אני ישב ויחכה שזה יעבור לי :)

moonles sky

New member
אני לא חושבת ש

שהתורה ממש התעסקה בפרטים הקטנים. ובוודאי שאין פירושים רבניים על הפסוק הזה
. אני חושבת, רק דעתי, כי אין לי את מה שנדרש כדי לפרש את התורה- שהפסוק הזה לא כולל רק את האקט עצמו, אלא את כל ה... משכב זכר/אישה - כל מגע מיני <אולי רק בוטה ובולט ? אין לי שמץ> ביניהם, שנעשה במכוון, או משהו כזה... בשבילי זאת עוד יותר בעיה, כל העניין הזה.

דווקא כן,

התורה תמיד כותבת בפירוט, ופסוק שתיים אחר זה או אפילו פרק אחרי זה מספרת על זה בעקיפין ובפירוט מלא. יש גם משנה או גמרא בשביל כו החוקים של הסקס וכול אלה ויש בהם חלק גדול של משכב זכר. ויש מיליון פרושים רבניים על הפסוקים האלה. בכיתה שלי שלמדנו תורה היו 3 ילדים הומואים (לא מחוץ לארון פשוט ידעתי עליהם), וכול פעם הם שאלו שאלות בעקיפין על הומואים וכאלה דברים וכול פעם זה פתח דיונים של חצי יום כמעט. והפסוק עצמו לא מפרט כול כך, אבל יש פרושים במקומו אחרים בתנך.

Olein

New member
היי :)

טוב, לא יכול בדיוק לבסס לך את המשפט, אבל אפשר לומר שבן אדם שהוא הומו בארון או מדחיק את העובדה שהוא הומו ינסה להסתיר את זה על ידי כך שהוא יהפוך את עצמו לסטרייט שבסטרייטים ויגעל מהומואים בצורה בוטה ביותר. בנוגע לשאלה השניה, אם אני לא טועה וזוכר משהו משיעורי תנ"ך בתיכון (מעורפל ביותר וסיימתי תיכון רק שנה שעברה!) היה סיפור שבאו בני בליעל לאיזשהו כפר (אני לא חזק בתנ"ך, מצטער) וקיימו יחסי מין עם גבר (רצו לאנוס את אישתו או משהו, וכדי להציל אותה הוא הציע את עצמו או משהו בסגנון) והם נענשו לא בגלל שהם אנסו אותו אלא בגלל שקיימו משכב זכר. אני זוכר שהיה איזשהו דיון מוזר על הומואים בכיתה באותו רגע, אבל אני הומופוב גדול אז לא השתתפתי (סתם סתם, אני לא הומופוב במיוחד :p ) ואחרי שקשקשתי מספיק אני אומר לילה טוב :)

אממ.....סתם כתוספת:

כמו שolein אמר היה איזה סיפור בתנ"ך(לא זוכרת איזה ספר אני ותנ"ך....לא משו ביחד) שבו בני בליעל רצו לאנוס את אשת האיש והוא הציע את עצמו. ואכן הם נענשו על העובדה כי קיימו משכב זכר ולא על עצם העובדה שהם אנסו. הם נענשו על משכב הזכר לא מהסיבה שזהו משכב זכר אלא מן הסיבה שאומרת כי משכב זכר הוא שפיכת זרע לשווא. על פי המקרא הזרע הוא "רכוש" האלוהים ולא האדם, והוא נועד למטרה אחת-רבייה. לכן כל שפיכת זרע שלא נועדה להפרות ולהביא ילדים לעולם היא אסורה,לרבות אוננות. אגב לגבי משכב נשים לא מוזכר איסור בשום מקום במקרא. זהו. למה הרגשתי צורך להוסיף את זה?אין לי מושג.....סתם לידע כללי אולי? חח... לילה...

Wicked Wicca

New member
תודה לכל מי שענה....

בקשר למשפט, גם אני משתמשת בו הרבה, וגם אצלי ההסבר הוא על פי ההגיון... סתם רציתי לדעת אם יש למשפט הזה מקור כל שהוא.. ושוב, תודה על התשובות

S

sunshineBK

Guest
זה כמו..

עוד משפט אהוב עליי- שהנאצים הכי גדולים היו יהודים (ולזה יש הוכחה- היטלר)

TwelveEyes

New member
לא היו לו.

הייתה לו מאהבת - אווה בראון - שנישאה לו בבונקר בברלין והפכה לפראו היטלר בשעות האחרונות שלפני מותם. והוא לא היה יהודי, צאו כבר מהסרט הזה.

שרימפי

New member
סבון הוא היה?

בכל אופן הוא היה צריך לסבן את הפה שלו. god זה נשמע מפגר.

למעלה